Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 77

Θέμα: Ιστορίες γέλιου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Ξυπνητήρι το κινητό με δόνηση κάτω από το μαξιλάρι για να μην ξυπνήσει η οικογένεια και με καταλάβει που θέλω να πάω βόλτα σκαστός λίγο πριν φέξει.
    Αφού πίνω στα γρήγορα ένα καφεδάκι ξεκινώ να ντύνομαι με πολύ υπομονή ξέροντας πως μέσα ροχαλίζουν. Έτοιμος πια ανοίγω την εξώπορτα και πάω να πατήσω τον διακόπτη που ανάβει τα φώτα στις σκάλες για να μην σκοντάψω στο σκοτάδι και μετρήσω τα σκαλοπάτια. Το δάκτυλό μου πατάει τον διακόπτη ενώ στο πρόσωπό μου σχηματίζεται ένα πελώριο σαρδόνιο χαμόγελο που κατάφερα να μην ξυπνήσω κανέναν τους και να φύγω κύριος. Όταν ξαφνικά...
    ... συνειδητοποιώ πως αντί για τον διακόπτη των φώτων έχω πατήσει... το ΚΟΥΔΟΥΝΙ.
    Αφού ξύπνησαν όλοι ξαναμπαίνει στο διαμέρισμα ο πονηρός, βγάζει τον εξοπλισμό της εκστρατείας και ξεκινάει να μονολογεί...
    κο κο κο κο η κοτούλα...
    Για μένα είσαι ήρωας μόνο που τη κοπανάς κρυφά και έχεις το κουράγιο να κάνεις βόλτα, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου
    τι θα ακούσεις όταν επιστρέψεις.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος

το 2006 αγοράζω το GS1200 και δεν εχω πουλήσει ακόμη την Αφρικα η οποία είναι παρκαρισμένη κάτω απ το σπίτι, ξεσκέπαστη, με ενα ΠΩΛΕΙΤΑΙ απλώς επάνω και τα λουκέτα της.
    Βρέχεται, σκονίζεται, κρυώνει, τη βλεπει ο ήλιος...
    Το GS είναι στα πούπουλα βεβαίως...20 μέρες το είχα!
    Έρχεται ο πατέρας Αθήνα για κάτι δουλειές. Φτάνοντας σπίτι, βλέπει το GS, τί είναι τούτο? άλλο πάλι πήρες? Πόσα κυβικά? Πόσο κόστισε? Γιατι, το άλλο δλδ σου έπεφτε λίγο? κλπ κλπ

Μετά τη γκρίνια θέλει να πάει Κατεχάκη..."έλα να σε πετάξω με το GS να δείς τη διαφορά" του λέω όλο καμάρι και σιγουριά!

Κατεβαίνουμε κάτω, χώνω το κλειδί στη μίζα, γυρνάω και... @@δια! Νεκρό! Κάνω πάλι... τίποτα!
    Ο άλλος με κοιτάει καλά καλά... "χάλασε?"
    Εγω βεβαίως βαράω κόκκινα ε! Είχα ακούσει για τα θεματάκια με τη μπαταρία (ειδικά το χειμώνα) που είχε αλλα δε φανταζόμουν πως απ τη στιγμή που τη χρησιμοποιώ καθημερινά θα με άφηνε τόσο σύντομα!
    Ξαναπροσπαθώ μπας και... την φέρνω στη κατηφόρα, ρολλάρω...χώνω και μια 3η... Π@Π@ΡΙ@ ΛΕΜΕ!
    Ειμαι πλέον στο τέρμα της κατηφόρας απο το σπίτι, το GS δεν υπήρχε περίπτωση οπως καταλαβαίνετε να το τσουλήσω προς τα πάνω...κι εκεί τον ακούω να μου φωνάζει "ασ το εκει και πάμε γιατί βιάζομαι"

Εχοντας καταθεσει τα όπλα πλεον, κλειδώνω και επιστρέφω ωστε να πάρω το αμάξι να τον πάω. Εκείνος ομως εν τω μεταξύ εχει παει πανω, εχει παρει τα κλειδιά του Αφρικα και με περιμένει δίπλα του... "τελείωνε, βάλε μπρός το χόντα να φύγουμε γιατί βιάζομαι και οταν επιστρέψουμε βγάλε το ΠΩΛΕΙΤΑΙ απο αυτό και βάλτο στο άλλο!"

"Σιγά μην πάρει ύστερα απο τόσες μέρες" σκεφτομαι... κλειδί, μίζα, βρούμ!

:a37::a37::a37:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Για μένα είσαι ήρωας μόνο που τη κοπανάς κρυφά και έχεις το κουράγιο να κάνεις βόλτα, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου
    Δεν μπορώ να είμαι ο καθώς πρέπει οικογενειάρχης, δεν ήμουν ποτέ άλλωστε.
    Από τη στιγμή που τους φροντίζω και είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου μπορώ να συνεχίσω να είμαι το ζαβολιάρικο παιδί που ήμουν πάντα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Ο αΘρωπος ειναι αντρας ρε με κακκαλα!
    Στρατιωτικος και τα λεει τσεκουρατα!
    Εχει σκισει τη γατα!

και απαιτει το νερο να ειναι ζεστο οταν πλενει τα πιατα

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    κάλα όλα αυτά είναι ώσπου να πάρει χαμπάρι ο panagiotis dim οτι παίζει τέτοιο thread.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αύγουστος 2011 και ξεκινάμε ετοιμάσιες με την γυναίκα για το πρώτο μεγάλο μας (μαζί αλλά μικρό σε διάρκεια σκ) ταξίδι με το Gsxr.

Πρώτη φορά εγώ με σαμάρια στην μηχανή και τα φοράω όλο χαρά ενώ η μηχανή είναι στο μονό στάντ,τα φτιάχνω ευθυγραμμισμένα και βούρ με τσάντα πλάτης η μικρή να φύγουμε....Σταματάμε για καφεδάκι στο Αρτεμίσιο και κάτι μύριζε,κοιτάω το δεξί βαλιτσάκι και κάπνιζε ωσάν τον Bob Marley με το μπάφο στο χέρι.

Ανοίγω το βαλιτσάκι και εκεί είχαμε τα προσωπικά είδη,οδοντόβουρτσες,αποσμητικά κτλ....έχει λυώσει το κάτω μέρος της βαλίτσας και στο σημείο εκείνο ήταν το αποσμητικό μου old spice για τις μασχάλες....πΟτάνα όλα και απλωμένη η κρέμα παντού...
    Σταματάει ένα παλικάρι φίλε σου κόρναρα όταν με πέρασες αλλά δεν άκουγες έτσι όπως ανέβαινες!Με βοηθήσε να τα βάλουμε σωστά μιάς και είχε λύωσει και ο ιμάντας που τα κράταγε ενωμένα με επιτόπου κοπτοραπτική μία και όταν εγώ σήκωσα την μηχανή να φύγουμε η δεξιά βαλίτσα ακούμπαγε σχεδόν την εξάτμιση.(Το παιδί πλεόν το γνωρίζω από τυχαία συνάντηση και είναι και καλός φίλος,Σαλλακίδης the Great)

Συνεχίζουμε λοιπόν και εγώ σκασμένος από την μλκία μου δεν βάζω καλά το φουλάρι της γυναίκας μου και κάπου πρίν τον νέο δρόμο για Καλαμάτα που κάναμε παράκαμψη μέσα απο τα Παραδείσια (στην ευθεία) μου χτυπάει την πλάτη και σταματάω.Είχε πιάσει στον αέρα το φουλαρι και γέλαγε μέχρι δακρύων.Προσπαθούσε πολύ ώρα να μου πεί να σταματήσω και δεν έπαιρνα χαμπάρι.
    Το φτιάχνει επιτόπου πάνω στην μηχανή και ξεκινάω κοιτώντας αν έρχεται κανείς....

Εκεί που κοιτάω και βγαίνω βλέπω ένα αμάξι από μακρυά να παίζει φώτα αλλά δεν δίνω σημασία και βούρ για την έξοδο πρός Παραδείσια.Σταματάω και επειδή είχε κινησούλα ακούω κόρνες κτλ και βλέπω να έρχεται το αμάξι που έπαιζε φώτα,γυρνάμε και οι δύο μας και κοιτάζουμε και μας έδειχνε ο οδηγός την τσάντα πλάτης...σταματάει δίπλα μας και μας λέει παιδιά μοιράζεται ρούχα σε όλη την διαδρομή.:rotflmao::rotflmao:

Εκεί μας πιάνει κλαυσίγελος και σκεφτόμασταν αντιδράσεις οδηγών με κανένα σώβρακο δικό μου πάνω στο παρμπρίζ,σε κεραίες να ανεμίζουν φανελάκια κτλ.

Εν τέλει δέν είχα κλείσει από την μιά μεριά την τσάντα πλάτης όταν σταματήσαμε στο Αρτεμίσιο,για να σώσουμε ότι μπορούσαμε τα έβαλα εκεί και πάνω στον πανικό μου είχα κλείσει τα φερμουάρ επάνω...κλασικό λάθος...

Τρίτωσε εκεί και φθάσαμε όλα καλά στον προορισμό μας με λιγότερα ρούχα από όταν ξεκινήσαμε αλλά θα θυμόμαστε πάντα εκείνο το τριήμερο.

Keep spamming!!!:a13:

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    1988 -89 έχω πάρει το GPZ 1000 RX είμαι μες τη καλή χαρά με καινούργιο μηχανάκι και με καινούργιο αμόρε !!
    Το αμόρε είναι μια κοκέτα περιωπής δίμετρη και για να βγει έξω πρέπει και τα πασούμια της να είναι 12ποντα
    Για ένα τριήμερο στα Γιάννενα έχει γεμίσει 2 πλαϊνές βαλίτσες και το top case.
    Ταξιδεύουμε μια χαρά περνώντας την Άρτα για όποιον ξέρει την περιοχή δίπλα στο ποτάμι στο δρόμο με της μεγάλες λεύκεςμε πιάνει τρέλα και στρίβω λιγουλάκι, εκεί σταματάμε γιατί αισθάνομαι τη μηχανή ποιο ελαφριά, κοιτάω και σε όλο το δρόμο έχει γεμίσει στριγκάκια σουτιέν κλπ κλπ όπου ένας τύπος μας ρωτάει "μαγαζί έχετε" ? . Εμένα με έπιασαν τα γέλια μέχρι δακρύων έπεσα κάτω από τα γέλια , εκείνη την έπιασαν τα νεύρα της όχι γιατί τα έχασε αλλά γιατί έβλεπε εμένα κόκαλο από τα γέλια

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	299404_4189037038856_1782249520_n.jpg 
Προβολές:	348 
Μέγεθος:	75,9 KB 
ID:	311021
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Την γκομενα βαλε ρε, την μηχανη εβαλες?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Την γκομενα βαλε ρε, την μηχανη εβαλες?
    ευχαριστήθηκες ??

Όνομα:	l.php.jpeg 
Προβολές:	309 
Μέγεθος:	34,2 KB 
ID:	311024

SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

μπροστόβαρα αυτά τα καβασάκι ρπστμ.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από soter3gm Προβολή μηνύματος
    ευχαριστήθηκες ??

Όνομα:	l.php.jpeg 
Προβολές:	309 
Μέγεθος:	34,2 KB 
ID:	311024

Όχι τη δικιά μου ρε, τη δικιά σου

Όχι τη δικιά μου ρε, τη δικιά σου
    Τώρα είναι δικό σου τότε ήταν καινούργιο το μοντέλο
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από soter3gm Προβολή μηνύματος
    Τώρα είναι δικό σου τότε ήταν καινούργιο το μοντέλο

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    To '95 h to '96 είχα ένα crypton 105 (από τα πρώτα που είχαν βγει) σε μαύρο.
    Ομοίως ζήλεψε το ξαδερφάκι μου και πήρε το ίδιο σε μπλε.
    Κάποια στιγμή πήγαμε στα Βαρέα Μεγάρων (εκεί, δίπλα σχεδόν στην πίστα) να δούμε τον πατέρα του ξαδέρφου, εγώ μόνος, αυτός (τότε) με το νέο του αμόρε (τώρα είναι σύζυγός του....)
    εκεί που καθόμασταν μου πετάει ο ξάδελφος "ρε Δημήτρη δεν μου δίνεις το δικό σου να πάω καφέ με την Μαίρη στην Πάχη; να δω τι ψάρια πιάνει σε σχέση με το δικό μου;" (το απογευματάκι νωρίς αυτό)
    του το δίνω και φεύγουν.
    Αργότερα το βράδυ γύρω στις 11 μας παίρνει τηλέφωνο ότι δεν μπορούσε να το βάλει μπροστά "δοκίμασες πίπα μπουζί;" δοκίμασα, τίποτα. "δοκίμασες εκείνο και το άλλο;" τίποτα λέμε ελάτε εδώωωωωω κι έχω ξεμείνει με την Μαίρη!
    Ε, πάμε εγώ, ο πατέρας του και ο αδελφός του να δούμε τι παίζει.
    Φτάνουμε εκεί και τον βλέπω να παλεύει με την κλειδαριά. ρε Γιάννη....τι κάνεις στο μηχανάκι ΜΟΥ; του λέω
    δεν γυρνάει το κωλόκλειδό σου μου λέει
    Κοιτάω και του λέω....Γιάννη αυτό ΔΕΝ είναι το δικό μου κλειδί....
    Πάλευε 2 ώρες να βάλει το δικό του κλειδί στο δικό μου μηχανάκι!
    Περιττό να πω τις ροκ σκηνές που ακολούθησαν με τα μπινελίκια που άκουσε από αδελφό και πατέρα
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Καλοκαιρι του 1992 αν θυμαμαι καλα...Μωλος Λοκριδας,ειχε ενας ξαδερφος ενα παπι,και τον ειχα πρηξει να με μαθει να οδηγω με ταχυτητες..
    Παμε λοιπον στην ακρη στην προβλητα να μην μας δει κανεις,μου λεει βαλτο μπροστα,το βαζω..ειχε πρωτη μεσα και ανοιξα το γκαζι τερμα...
    Επεσα στη θαλασσα μαζι με το παπι,πρωτα αυτο και απο πισω εγω...κοντεψα να πνιγω...
    Παντως για λιγα δεπτερολεπτα δουλευε μεσα στο νερο αν θυμαμαι καλα..
    Η συνεχεια ειναι περιττη...

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ιστορίες της Ζούγκλας
    από rc31 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 09:14
  2. αστειες ιστοριες
    από death_stv στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2005, 09:38
  3. Ιστορίες από τα παλιά του afrotwin
    από afrotwin στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 86
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2004, 13:19
  4. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2004, 10:11
  5. Μαθήματα Επιβίωσης - 3 μικρές ιστορίες...
    από wizard στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 11:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF