Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: Εμποροι Μοτοσυκλετών

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    το vstrom ειναι πολυ εμπορικο μηχανακι

καλυτερα να προσπαθησεις να το πουλησεις μονος σου.

αν ειναι καλο και περιποιημενο το μηχανακι σου θα εχεις τηλεφωνα ηδη απο την πρωτη μερα που θα βαλεις την αγγελια.

φτιαξε αγγελια στο car.gr και δοκιμασε και να βαλεις και στη χρυση ευκαιρια
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Σας ευχαριστω ολους φιλοι μου. Εχω βαλει αγγελια και αναμενω....αλλα δυσκολες εποχες αλλα και οποιος ξερει απο το συγκεκριμενο μηχανακι θα το ζητησει, εχετε απολυτο δικιο.
    Καλες βολτες και με ασφαλεια....
    ΚΑΙ ΥΑΜΑΗΑ ΥΒR 125 ΚΑΙ SUZUKI V-STROM 650
    http://tsolias-travels.blogspot.com

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Ας έρθω να ρωτήσω κι εγώ κάτι, μιας και με έπιασε περιέργεια.

Όταν λες να μην στην πάρει κοψοχρονιά και να μην είναι λαμόγιο...πόσο θέλεις να στην πάρει την μηχανή;
    Που την κοστολογείς δηλαδή, που δεν σου την παίρνουν ιδιώτες μέσα από μια αγγελία, αλλά για να μην είναι λαμόγιο ο μαγαζάτορας θα πρέπει να στην πάρει σε εκείνη την τιμή;

ABS δεν εχει η μηχανη. Τωρα απο τις αγγελιες car.gr που την ειχα βαλει το συγκεκριμενο μοντελο και με τα χιλιομετρα που εχει κοστολογειται 3800 με 4000. Εγω την εβαλα 3500 συζητησιμη και ειχα καποιες προτασεις με 3200 η καλυτερη. Απλα θελω να δω ποσο θα μου την επαιρνε και ενας εμπορος. Χαζομαρα ρωταω ε???

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsolias Προβολή μηνύματος
    ABS δεν εχει η μηχανη. Τωρα απο τις αγγελιες car.gr που την ειχα βαλει το συγκεκριμενο μοντελο και με τα χιλιομετρα που εχει κοστολογειται 3800 με 4000. Εγω την εβαλα 3500 συζητησιμη και ειχα καποιες προτασεις με 3200 η καλυτερη. Απλα θελω να δω ποσο θα μου την επαιρνε και ενας εμπορος. Χαζομαρα ρωταω ε???
    Δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις.

Σκέψου όμως οτι η αγορά είναι μια και συγκεκριμένη. Αυτο σημαίνει οτι σε αυτόν που θέλεις να πουλήσεις εσύ, θέλω να πουλήσω κι εγώ και ο έμπορος και ο γείτονας και όλοι μας. Στον ίδιο πελάτη απευθυνόμαστε. Αν εσύ δεν μπορείς να την σπρώξεις στα 3500 ευρώ στον ιδιώτη, πιστεύεις οτι θα την σπρώξεις σε αυτά τα λεφτά στον έμπορο, που απευθύνεται να πουλήσει στον ίδιο ιδιώτη που δεν αγοράζει από εσένα;

Ο έμπορος για να πουλήσει στα 3500 θα πρέπει να την αγοράσει γύρω στα 2800-2900 ευρώ το περισσότερο. Και αν στην πάρει τόσο , πίστεψε με δεν θα είναι καθόλου λαμόγιο, μιας και θα πάει να βγάλει ένα κέρδος 10-15%. Αρα πάντα στον ιδιώτη θα έχεις μεγαλύτερο κέρδος, όπως και να το δεις αν πρόκειται για πώληση.

Όταν σου είπε ο άλλος 3200, κάνε του κι εσύ μια αντιπρόταση και βρείτε κάπου στην μέση. Πες του να έρθει να το δει και να το συζητήσετε το θέμα.Θα χάσεις 150 ευρώ πχ, θα δώσει αυτός 150 πάνω απο όσα υπολόγιζε και θα τα βρείτε κάπου στην μέση.

Όλα τα παραπάνω βέβαια μόνο αν καίγεσαι για χρήμα και σκέφτεσαι απελπισμένες κινήσεις όπως να το σκοτώσεις σε έμπορο. Αλλιώς το αφήνεις μέσα στο car.gr στα 3500 και περιμένεις.

Η μόνη περίπτωση που σε συμφέρει να ανοίξεις παρτίδες με έμπορο είναι η ανταλλαγή. Εκεί ανάλογα με το μοντέλο που θα θέλει να σπρώξει και ειδικά αν είναι και καινούριο που του δινει μεγάλο κέρδος μπορεί να πετύχεις και τιμή παραπάνω απο 3500 ευρώ.

Στον έμπορο μόνο για ανταλλαγή αλλά και πάλι θα το σκοτώσεις το μηχανάκι. Η αγγελία θα προσελκύσει κάποιους κ@υλωμένους ιδιώτες που θα δώσουν κάτι παραπάνω από τον έμπορο. Η μόνη κ@ύλα που έχει ο έμπορος είναι να το πάρει όσο φθηνότερα γίνεται.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsolias Προβολή μηνύματος
    Επειδή κι εγώ πούλησα τώρα μηχανάκι θα σου πω ότι οι τιμές που βλέπεις στο car είναι οι τιμές που θέλει να πάρει ο κάθε ιδιοκτήτης. Το πόσο πουλιούνται τελικά είναι άλλη υπόθεση. Επίσης το πλεονέκτημα του εμπόρου είναι ότι μπορεί να κάνει και δόσεις ενώ σ'εσένα ο ιδιώτης θα πρέπει να δώσει όλο το ποσό μονομιάς. Μπορεί να σου δίνουν λοιπόν τώρα 3.200 και να θέλεις κανά 2 κατοστάρικα παραπάνω αλλά είσαι σίγουρος ότι θα τα πάρεις πχ το καλοκαίρι; Ανάλογα πόσο ανάγκη έχεις τα 3.200 ή τα 200-300 επιπλέον σκέφτεσαι και πράττεις....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Επειδή κι εγώ πούλησα τώρα μηχανάκι θα σου πω ότι οι τιμές που βλέπεις στο car είναι οι τιμές που θέλει να πάρει ο κάθε ιδιοκτήτης. Το πόσο πουλιούνται τελικά είναι άλλη υπόθεση.
    +650

βλεπεις π.χ. GSXR 1000 K6 να πουλιωνται απο 4000 εως 6000, με μια μεση τιμη τα 5000...και τελικα μπορεις να παρεις ενα καθαρο μετα απο παζαρι, απο 3800 εως 4500 και ας ζηταει 5500 στην αρχη...
    τα μετρητα πλεον εχουν πολυ δυναμη στην αγορα γιατι δεν κουνιεται ΤΙΠΟΤΑ...
    δυστυχως αυτη την εποχη οι ευνοημενοι ειναι αυτοι που αγοραζουν και οχι αυτοι που πουλανε..

Όπως ειπώθηκε .

Κάθονται 2-3 κολητοί και κοιτάνε στο καρ ....

-5 χιλιάρικα λέει ο τύπος
    - Με 4 είναι δικό σου
    -Λες ρε ?

και πάει λέγοντας .

Τα 3.200 που σου πρόσφεραν για στρώμα του 06 (χωρίς ΑΒΣ) είναι τίμια τιμή και για τους δύο .

Αν περιμένεις λίγο , ίσως το δώσεις 3.5 ...Ίσως . Αλλά τον 1ο αγοραστή , τον χάνεις .

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Εν μέσω κρίσης και εφόσον πρόκειται να πληρωθείς μετρητά, αν θες τη γνώμη μου, μη σκεφτείς ούτε τα 300, ούτε τα 500 ευρώ. Αν όντως θες να το πουλήσεις, φυσικά.

Αν, μετά, πρόκειται να αγοράσεις κάτι άλλο μετρητοίς, όσα λεφτά χάσεις από την πώληση, προσπάθησε να τα κερδίσεις από την αγορά, οπότε θα μειώσεις στο ελάχιστο τη "ζημιά" σου. Έχουν δύναμη τα μετρητά σήμερα.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Στρωμα 8ετιας χωρις ΑΒS,με την παρουσα οικονομικη κριση, και την δεδομενη εικονα της αγορας μοτοσυκλεττας,3200 ευρω και το σκεφτεσαι ακομα???????????
    Εδω οι μεγαλοι ληστες (bandit 1250) του 10 με abs συναγερμο ,βαλιτσες κλπ εχουν φτασει αχικη τιμη αγγελιας 4000 .
    Παρε τα λεφτα και τρεχα (Γουντι Αλλεν)

ΥΓ
    Δεν ειμαι ο αγοραστης
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Εν μέσω κρίσης και εφόσον πρόκειται να πληρωθείς μετρητά, αν θες τη γνώμη μου, μη σκεφτείς ούτε τα 300, ούτε τα 500 ευρώ. Αν όντως θες να το πουλήσεις, φυσικά.

Αν, μετά, πρόκειται να αγοράσεις κάτι άλλο μετρητοίς, όσα λεφτά χάσεις από την πώληση, προσπάθησε να τα κερδίσεις από την αγορά, οπότε θα μειώσεις στο ελάχιστο τη "ζημιά" σου. Έχουν δύναμη τα μετρητά σήμερα.
    Αυτό !

Όπως εσύ θα "χάσεις" , .ετσι και ο πωλητής , αν σκοπεύεις να αγοράσεις θα μπεί στο ίδιο κανάλι .

Όποιος είναι τακτικός του καρ , θα έχει προσέξει πως υπάρχουν περιπτώσεις ανά κατηγοιρία που βλέπει κανείς πως το μηχανάκι (ή αμάξι) δεν πρόκειται να φύγει ....Και ΔΕΝ φεύγει .Εϊναι εκεί και στέκει .
    Όποιος θέλει να πουλήσει φαίνεται . Φαίνεται και από τον τρόπο που τα "λέει" .

Εχετε δικιο....σε ολα οσα λετε.Γι΄αυτο κι εγω ρωταω γνωμες και βλεπω οτι ολες συγκλινουν. Χαζομαρα που δεν το εδωσα σε αυτον που το ζητησε 3200 Τωρα θα περιμενω μεχρι Απριλιο και μετα θα το ''σκοτωσω'' σε εμπορο γιατι το να καθεται η μηχανη και να πληρωνω σερβις και ασφαλιστρα δεν λεει. Μετα με μωρο παιδι αναγκαζομαι και κυκλοφορω συνεχεια με το ''κουτι'' οποτε με το ''στρωμα'' δεν βλεπω φως και οι παλιες καλες μερες περασαν προς το παρον.Οποτε.......με λυπη βαθια το μηχανακι θα σκοτωθει......αμεσα. Αν μπορεσω αργοτερα θα παρω κατι σε 500αρι γιατι πιστευω ειναι τα ιδανικα κυβικα για εντος και εκτος πολης και οικονομικο και ευχρηστο.Αντε να δουμε......

Το ενδεχόμενο να κρατήσεις το μηχανάκι σου , το έχεις σκεφτεί ;

Αν είναι να πας στα 500 κυβικά (δεν πας δηλ σε 1000+ ούτε σε σκουτεροπαπί) , γιατί να δώσεις ένα αξιόπιστο , άνετο και οικονομικό 650 ?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2009, 02:16
  2. Απατεώνας έμπορος μοτοσυκλετών!
    από dhzou στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2005, 08:37
  3. Αντικλεπτικη Προστασια Μοτοσυκλετων
    από keyman στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 21:50
  4. Απόσυρση μοτοσυκλετών ....πολύ φασαρία για το τίποτα τελικά...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2005, 12:52
  5. Περι δανεισαμτος μοτοσυκλετων
    από Rezeguet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2005, 13:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας