το Diavel είναι εργοστάσιο παραγωγής τεστοτερόνης σε ρόδες τα υπόλοιπα υποκειμενικά είναι μπλά-μπλά και νιάουνιάου γατάκια.
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Απαίσια υποκειμενικά και αντικειμενικά...
Έτσι που την είδα απότομα τη μπέρδεψα με την κουνιάδα μου, μπόγος με ρόδες είναι κι αυτή...
Εντάξει ευτυχώς που δεν ασας αρέσει, ησύχασαν και οι dealers που ήταν στην τσίτα περιμένοντας τσουνάμι παραγγελιών...
ασχημα ομορφο ή ομορφα ασχημο....
διαλεξτε...
αν ημουν και εγω φαν αυτης της κατηγοριας, κατα 99% θα το προτιμουσα απο το vmax...
αλλα δεν το συγκρινω με cb1300, xjr1300, zxr1200, gsx1400...ειναι πολυ πιο φουτουριστικο και "ασχημο"...
Απο τα πιο παράξενα μηχανάκια που έχει βγάλει η Ιταλική εταιρία τον τελευταίο καιρό... δεν ξέρω καν σε τι κατηγορία να μπεί... τώρα γιατί το βελτιώσανε? μάλλον θα λέγανε οτι φταίνε οι μοίρες στη γωνία του κινητήρα που δεν πουλάει...!![]()
το μηχανακι ειναι πολυ ψαρωτικο και εντυπωσιακο...και αυτο φαινεται απο οσους δεν ασχολουντε με τις μοτο, και θα τους τραβηξει κατευθειαν το ματι...ειναι πολυ επιβλητικο και οταν το κανεις βολτα, γυρνανε ολοι και σε κοιτανε, τραβανε φωτο κλπ...
και απο οδηγηση μονο βαρκα δε το λες, καμια σχεση με αυτο που περιμενεις, οταν το καβαλησα πρωτη φορα εντυπωσιαστικα παρα πολυ(καλα δεν ειναι και σσ αλλα η συμπεριφορα του δεν εχει καμια επαφη με cruiser κλπ και το μονο που το χαλαει ειναι το φαρδυ πισω λαστιχο)
οποιος θελει να τον κοιτανε και να οδηγαει κορδωμενος, το παιρνει...
Του γ@μησατε τα ράματα με τις ταμπέλες και τους χαρακτηρισμούς... πειράζει που εγώ θα ήθελα ένα να πηγάινω κορδωτός τάπα και ας μην με κοιτάνε και μετά να το άκουγα να κάνει τσικι-τσικι ενώ κρυώνει στην στάση για τσιγάρο κάπου σε ένα πλάτωμα ενός ασημένιου επαρχιακού δρόμου Τετάρτη μεσημέρι με τους κρουστούς ήχους και τ΄αρώματα της άνοιξης να με περικυκλώνουν ενώ το μεστωμένο εαρινό -λίγο πριν την ισημερία- φως να λούζει τα πάντα και να θυμάμαι καθάρια εκείνη και τη μάνα μου που με ρώτησε πριν φύγω "γιέ μου που πας;" "μάνα θα παω στα γκαζίδια";
...τώρα που το σκέφτομαι σιγά μην έπερνα Diavel... Μoto Guzzi Griso θα έπαιρνα..