Δεν νομιζω να παιρνει καποιος ΤΜΑΧ γιατι θελει οικονομια - μικρο κοστος.
Απο την αγορα μεχρι τα σερβις και την καταναλωση του τιποτα δεν προδιδει οικονομια.
Απο την αλλη οπως υπαρχουν οι @υλωμενοι με τα ss, με τα χωματινα κλπ υπαρχουν και αυτοι με τα σκουτερ, δεν βρισκω κατι περιεργο σε αυτο.
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
Τώρα ένα δίκιο το έχεις (240 έδωσα για service στο Nexus) αλλά απο την άλλη τα SS και τα Χωμάτινα είναι μοτοσικλέτες χα χα χα χα χα χ πλάκα κάνω.
Τα σκουτερ ειναι μοτοσικλετάκια καθημερινής μετακίνησης τα οποία καλύπτουν ΚΑΙ ένα κενό οδηγικής ανικανότητας ΜΕΡΙΚΩΝ αναβατών λόγο της έλλειψης συμπλέκτη. Έγιναν μόδα και σιγά σίγα φτάσαμε σε 400-500-600-800 κυβικά και αντίστοιχες αξίες.
Σκουτερ λοβερς σαφώς και υπάρχουν όπως είπαμε (συνειδητοποιημένοι ή περιστασιακοί λόγο μόδας) που προφανώς είναι διατεθειμένοι να τα χώσουν για να φτιάξουν το υπερόπλο αλλά όσα και να χώσεις τα γονίδια είναι γονίδια και τα λεφτά για κάψιμο.
![]()
Ούτε εγώ ρε, πάντα γούσταρα ένα αλλά έτυχε και στα 18-19 μου, μου χάρισε ο ξάδελφος μου λόγο μετοίκησης, ένα XL200.... κωλόφαρδος??
Καλά τρέντι αναβάτες δεν έχουν μόνο σκουτερ απλά η μόδα πλέον επιβάλει, σκούφο ακρανοβιτς, μπουφάν φουσκωτό, γυαλί και γυαλισμένο πλαστικό και εκκίνηση τράτας λόγο ανοιχτής εξάτμισης και φυγοκεντρικού.
με την ίδια λογική, τις αρχαιολογίες π.χ. που ανασταίνουν μερικοί εδώ μέσα (και όχι μόνο), τσάμπα το κάνουν γιατί η αρχαιολογία, αρχαιολογία θα μείνει....
πες μου τώρα οτι δεν είναι μαλακία αυτό που μόλις έγραψα και οτι έχω δίκιο....![]()
για κάποιο λόγο πήρα σκούτερ και του έριξα αλλα τόσα να το κάνω αυτό που βλέπεις.... τι ασχολείσαι ρε αδερφέ με την δική μου καύλα/τρέλα/μαλακία???
σου αρέσει?
έχει καλώς
δεν σου αρέσει?
πάλι έχει καλώς
όλα τα άλλα (περί καμμένων ευρώ, περί τεντυμπόιδων με φουσκωτα μπουφάν, περί γονιδίων κλπ) είναι να χαμε να λέγαμε....
και επειδή μου αρέσει να τα λέω και χύμα, ισως και να κρύβουν και μία ζηλια που εμείς δεν μπορούμε να βάλουμε ολινς μπροστινό με ακτινικά φρένα κλπ κλπ κλπ.....
απλά είναι τα πράγματα, εμείς το γαμάμε (ως είθισται δλδ)
Θεωρητικά έχεις δίκιο.
Πρακτικά σε σκούτερ ρίχνεις τζάμπα λεφτά γιατί οι αναρτήσεις μοτό δεν δουλεύουν με τα ροδάκια , εκτός εάν τις τροποποιήσεις εκτενώς,
Τα επιπλέον φρένα είναι άχρηστα λόγο ανώμαλης κατανομής βάρους ,και ... ροδάκια,
γκάζι και αισθητική είναι στην κρίση του καθενός αλλά πόσο γκάζι να χρειαστείς εφόσον στην πόλη είσαι "αέρα" λόγω cvt...
Στα σκουτεράκια ή βελτίωση είναι ποδίτσα χουφτίτσες ανεμοθώραξ.....