καλα ρε συ, οποιος διορθωνει κατι στην μηχανη του πρεπει να φευγει σουμπιντος για Μαροκκο???Αρχικά δημιουργήθηκε από mixanobio$
Telika ti sou eixe xalasei file ? ti allajes? ti kostos eixe?
Xronia polla!Eisai etoimos gia marocco?
:rotflmao:
καλα ρε συ, οποιος διορθωνει κατι στην μηχανη του πρεπει να φευγει σουμπιντος για Μαροκκο???Αρχικά δημιουργήθηκε από mixanobio$
Telika ti sou eixe xalasei file ? ti allajes? ti kostos eixe?
Xronia polla!Eisai etoimos gia marocco?
:rotflmao:
pare to bartali soy.... esy gia na er8eis marocco prepei na se pame me aeroplano k thn mhxanh sou na einai hdh ekei!!!
Thn Africa twin 8a thn paw sthn Africa me mena epanw.... esy mono se photos 8a eisai ekei!!!!
Se prokalw... mporeis?
Den 8a eimaste mono oi 2 mas me africa...se peirazei ean 8a einai k o furious? den 8a sthn leei kanenas don't worry!!!
![]()
ρε καμενε, σου ειπε κανενας οτι τα ξυνω μεχρι αιματος ολο το χειμωνα και δεν εχω τι να κανω, και ακριβως για αυτο θα βγαλω τα σωθικα μου τρεχοντας το καλοκαιρι απο ηπειρο σε ηπειρο (αντε και λιγη θεσσαλια...)? τα καλοκαιρια τα εχω ΓΙΑ ΜΠΥΡΕΣ, ΑΡΑΧΤΟΣ στην παραλια και να λιωνω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στην ακινησια, μεχρι να αραχνιαζω πριν ξαναγυρισω στο καμινι.Αρχικά δημιουργήθηκε από mixanobio$
pare to bartali soy.... esy gia na er8eis marocco prepei na se pame me aeroplano k thn mhxanh sou na einai hdh ekei!!!
Thn Africa twin 8a thn paw sthn Africa me mena epanw.... esy mono se photos 8a eisai ekei!!!!
Se prokalw... mporeis?
Den 8a eimaste mono oi 2 mas me africa...se peirazei ean 8a einai k o furious? den 8a sthn leei kanenas don't worry!!!
![]()
τωρα εσυ, αμα γουσταρεις και δεν βλεπεις τιποτα αλλο καλυτερο να κανεις, πηγαινε και στο Πεκινο ή κολυμπωντας με την μηχανη μεχρι το Περου... αυτα!![]()
![]()
![]()
![]()
Sorry που το 'ξεθαβω' αυτο αλλα εχω μια ερωτηση.. Οταν βγαινει ο διακοπτης της νεκρας τρεχει λαδι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από derd
Sorry που το 'ξεθαβω' αυτο αλλα εχω μια ερωτηση.. Οταν βγαινει ο διακοπτης της νεκρας τρεχει λαδι?
Όχι, καμμια σχέση!
![]()
thanks θα το αλλαξω συντομα τοτες..Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Όχι, καμμια σχέση!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από derd
thanks θα το αλλαξω συντομα τοτες..![]()
Kι αν θυμάμαι καλά...![]()
19 ευρώ είχα δώσει εγώ!
![]()