Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 53

Θέμα: CBR 250R

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    ^
    Και μετα θα θελει PC...και η οικονομια θα παει περιπατο για 1-2 αλογα...

Προσωπικη αποψη...μην μπλεξεις με φιλτρα και ολοσωμες και PC...ενα τελικο να ακουγεται ωραια και ολα οκ.
    Καλυτερα ψαξε σε κανα cbr250r φορουμ τι κανουν για να το ελαφρυνουν (που βελτιωνει τα παντα...και επιταχυνση και φρεναρισμα και οδικη συμπεριφορα γενικως) ...συνηθως τα Χοντα εχουν πολλα περιττα πραγματα πανω τους (γαντζακια ,σκατουλακια κτλ) που μπορεις να τα ξαναβαλεις οταν πουληθει στο μελλον.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    ριξε ενα βλεφαρο εδω,δεν χανεις κατι:http://www.car.gr/parts/?sort=price&...nda&condition=
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ε ναι, ρε μεγάλε, αλλά η ολόσωμη θα μου στοιχίσει όσο το μισό μηχανάκι, για να κερδίσω τι; 1 άλογο ακόμα; :P Τα πάντα ψάχνω, αλλά απ'ότι βλέπω μόνο Αμερική βρίσκεις λογικές τιμές. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει, απλά παίρνω γνώμες, μετράω τις επιλογές μου.

Ο ήχος, η εμφάνιση και τα 5-6 κιλά που θα κερδίσω είναι ήδη αρκετά (για 150-200ε). Φυσικά κυνηγάω και τις επιδόσεις, αλλά πάντα σε σχέση με τα λεφτά.
    καλα δεν ειναι ετσι οπως τα λες...
    παιζουν και οι μεταχειρισμενες Κοναν...οπως επισης παιζει και ο Παπαγιαννης, που μπορει να σου κανει πιο budget δουλιτσα και να βγουν 2-3 μουλαρια...

αν τωρα εχεις ταβανι τα 200€, μπορεις να ψαξεις για κανενα τελικο μεταχειρο και λαιμο φτιαχτο...(απο την στιγμη που ειναι μονοκυλινδρο, ποσο να σου παρει ο παπαγιαννης?)
    επισης, δες εδω που την εχει 260 και εχει και κανα 2 αλλες πιο ακριβες...

και το ιδιο μαγαζι, πουλαει μονο τα τελικα σε καλυτερες τιμες...

εννοειται οτι δεν εχω καμια σχεση με το μαγαζι...ενα γκουγκλινγκ εκανα...

και φυσικα υπαρχει και το Αμερικα που εχει τα παντα και σε λογικες τιμες...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    ριξε ενα βλεφαρο εδω,δεν χανεις κατι:http://www.car.gr/parts/?sort=price&...nda&condition=
    Αν είναι να δώσει 250+ για GPR εξάτμιση ας πάει καλύτερα στον Διονύση (Race Guns) να του την φτιάξει carbon με τα ίδια λεφτά και σε ότι σχήμα θέλει....(trioval,trc,acrapovic hexagon etc)
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IRA57 Προβολή μηνύματος
    ^
    Και μετα θα θελει PC...και η οικονομια θα παει περιπατο για 1-2 αλογα...

Προσωπικη αποψη...μην μπλεξεις με φιλτρα και ολοσωμες και PC...ενα τελικο να ακουγεται ωραια και ολα οκ.
    σιγα το pc που θα θελει...
    νομιζω οτι ουτως ή αλλως αυτα ερχονται πιο "πλουσια" απο το εργοστασιο μην παει κανενας βλακας και παρει το μοτερ στο χερι με τερμα γκαζι για πολυ ωρα και "στεγνωμα"...

η οικονομια θα μπει στην ζυγαρια σε σχεση με την αποδοση και θα αποφασισει ο ιδιος, γιατι ως γνωστον "οτι παει, καιει"...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από makis206 Προβολή μηνύματος
    Το πήρες τελικά; Καλορίζικα σου είπαμε;;
    Ο Δουκας εφυγε, ο Δουκας παει?
    Μην ειν' οι καμποι, Μην είναι τ΄ άσπαρτα ψηλά βουνά;

Λεγε, τι τον εκαμες?
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Αν είναι να δώσει 250+ για GPR εξάτμιση ας πάει καλύτερα στον Διονύση (Race Guns) να του την φτιάξει carbon με τα ίδια λεφτά και σε ότι σχήμα θέλει....(trioval,trc,acrapovic hexagon etc)
    Μέχρι 200 δίνω για τελικό (και πολλά είναι). Σίγουρα δε θα δώσω 250 για χειροποίητο, ελληνικό τελικό. Εκτός αν μιλάς για ολόσωμη, εγγυημένη κατασκευή, τότε το συζητάω :P

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Black Mamba Προβολή μηνύματος
    Ο Δουκας εφυγε, ο Δουκας παει?
    Έφυγε. Τον χαίρεται κάποιος σε δημοφιλές Κυκλαδίτικο νησί.

@devils: Έχω τηλεφωνήσει στο συγκεκριμένο μαγαζί πριν καν πάρω το 250 στα χέρια μου, γιατί όντως είχε καλές τιμές. Απλά έκλεισε η LV και δεν τις φέρνει πλέον :/ Μέχρι στιγμής η πρόταση του IRA φαίνεται η πιο δελεαστική. Διαβάζω παντού καλά λόγια.
    Life begins at 45°.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Απλά έκλεισε η LV και δεν τις φέρνει πλέον
    Edit. Δεν ήξερα οτι έκλεισε η LV.
    Τελευταία τροποποίηση από byron; 11/03/2014 στις 11:17.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Καλό φαίνεται αυτό. Έχεις κάποια εμπειρία/πληροφόρηση ή τυχαία το βρήκες;
    Κατα τυχη τη ποσταρα ,αλλα ειδα μετα καμποσα reviews και οι περισσοτεροι ειναι πολυ ικανοποιημενοι.
    Ελαχιστοι (1-2) ειπαν οτι ειχαν προβλημα με το ανθρακονημα...(να πω και του στραβου το δικιο το ανθρακονημα στην εξατμιση ειναι λιγο ''επικινδυνο''....εχω δει αρκετες μαρκες που το ανθρακονημα εν καιρω χαλαει ή αποχρωματιζεται)
    Υπαρχει η ιδια και σε ατσαλι και ποιο φθηνη.
    http://www.ebay.co.uk/itm/Honda-CBR2...item4173e9dc8a

Εδω ο ηχος της (ανθρακονημα αλλα αυτο δεν εχει σχεση)
    http://www.youtube.com/watch?v=ajT7nIm-qXk

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Edit. Δεν ήξερα οτι έκλεισε η LV.
    Παει ο "Πούλος" δλδ?
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IRA57 Προβολή μηνύματος
    Κατα τυχη τη ποσταρα ,αλλα ειδα μετα καμποσα reviews και οι περισσοτεροι ειναι πολυ ικανοποιημενοι.
    Ελαχιστοι (1-2) ειπαν οτι ειχαν προβλημα με το ανθρακονημα...(να πω και του στραβου το δικιο το ανθρακονημα στην εξατμιση ειναι λιγο ''επικινδυνο''....εχω δει αρκετες μαρκες που το ανθρακονημα εν καιρω χαλαει ή αποχρωματιζεται)
    Υπαρχει η ιδια και σε ατσαλι και ποιο φθηνη.
    Τα ίδια βρήκα κι εγώ. Μάλλον σε κάποια από τις κοντές, μεταλλικές θα καταλήξω.

@byron: Έτσι έμαθα πριν μερικές μέρες, από το μαγαζί που ανέφερε ο devils στην Πάτρα και δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω. Στο επίσημο site τους απλά δε σε αφήνει να παραγγείλεις από Ελλάδα. Σίγουρα δεν έπαιζε αυτό πριν 1-1.5 χρόνο γιατί από κει είχα παραγγείλει για το 690.
    Life begins at 45°.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Εγώ πάλι έχω κολλήσει με δαύτη ρε γιώργο.....http://www.ebay.co.uk/itm/Yoshimura-...item2c74e47378 αλλά οπως σου εχω πει δε ξερω αν αξιζει να πας σε τοσο "φιρμάτο" τελικό.LV κρίμα αν ισχύει αυτο που λες γιατί ήταν και αυτά υποψήφια για αγορά,τουλάχιστον απο μεγαλύτερου κυβισμού μηχανή που έχω δεί σκοτώνει.Επίσης αυτό που λες περί μαλακιτιδας κολλήματος δεν ισχύει γιατί το σκάλωμα είναι στον άνθρωπο και 125 μπορει να γουσταρεις να εχεις και να το εχεις τιγκα στα νικελωματα δεν λέει κάτι αυτό...το θέμα είναι πως γουστάρεις να έχεις το όχημα σου σε τι κατάσταση κτλπ κτλπ

Εγώ περιμένω να μάθω τιμές για ελατήρια. Παραείναι μαλακό το μπροστινό.

Έχω παραγγείλει κάποια πράγματα (έκπληξη!) και τώρα ψάχνω να "βουλώσω" κάπως τις τρύπες που αφήνουν τα πίσω χερούλια. Κάποιος τύπος έφτιαχνε ΑΥΤΑ, αλλά δε βρίσκω κάτι πλέον. Ίσως προσπαθήσω να βάλω κάτι αυτοσχέδιο.

Το άλλο που μου μένει είναι βάση πινακίδας, για να αφαιρέσω τον λασπωτήρα. Πάλι δε βρίσκω κάτι καλό έτοιμο.

Γενικά συνηθίζω να αγοράζω μηχανάκια, να τα κάνω ΜΟΥΝΑΡΕΣ και να τα πουλάω σε χαμηλότερη τιμή απ'ότι τα πήρα, αλλά σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Σε βάθος χρόνου, δε συμφέρει ιδιαίτερα αυτό :P Από την άλλη, ο μοτοσυκλετισμός είναι κυρίως ευχαρίστηση. Δε μετριέται σε χρήμα
    Life begins at 45°.

Γενικά συνηθίζω να αγοράζω μηχανάκια, να τα κάνω ΜΟΥΝΑΡΕΣ και να τα πουλάω σε χαμηλότερη τιμή απ'ότι τα πήρα, αλλά σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Σε βάθος χρόνου, δε συμφέρει ιδιαίτερα αυτό :P Από την άλλη, ο μοτοσυκλετισμός είναι κυρίως ευχαρίστηση. Δε μετριέται σε χρήμα
    Αυτη τη "μαλακια" την εκανα και εγω ρε Γιωργο...
    Τα εκανα οπως τα γουσταρα, προς το καλυτερο εννοειται,
    μετα τα πουλαγα και εκλαιγα τα λεφτα που τους εχωσα.
    Μετα επαιρνα αλλο και παλι τα ιδια.
    Αλλες εποχες που ειχαμε το μαρουλι, εεε?
    Βαλε καμμια φωτο να το δουμε...

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Οπότε καλά θα κάνουμε να έχουμε καλές σχέσεις μαζί σου!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CBR 250R 2011.......
    από sp71 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2010, 16:30
  2. CBR 600 F Sport ή Ninja 250R
    από Jay El στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2010, 14:30
  3. Ninja 250R ή CBR 600 F Sport
    από Jay El στο forum Kawasaki