Παιδιά έχω μια φιλοσοφία στη ζωή μου... άμα δεν περνάω κάπου καλά και με χαλάει αποχωρώ. Όπως έγραψα και στην αρχή για εμένα το moto.gr ήταν μια αποκάλυψη, έμαθα πολλά, διδάχτηκα πολλά (ακόμα βέβαια δεν έμαθα να στρίβω, το ξέχασα αυτό στον απολογισμό...) αλλά το κυριότερο ήταν πιο για εμένα το Moto ήταν αγχολυτικό. Έμπαινα μέσα και ξεχνιόμουν από τη δουλειά, την καθημερινότητα, τις σκοτούρες, ήταν ένα μικρό ευχάριστο διάλειμμα. Εδώ και πολύ καιρό όμως ένοιωθα πως κάτι είχε αρχίσει να "ραγίζει" αν είναι δόκιμος ο όρος, πολύ απλά έπαψα να περνάω καλά. Περισσότερο με "χάλαγαν" αυτά που διάβαζα παρά με έκαναν να ξεχνιέμαι, όταν δε σε ένα thread τα μισά μηνύματα δεν τα βλέπεις επειδή μπαίνεις στη διαδικασία να έχεις χρήστες σε ignore list... 6+ χρόνια κάθε μέρα είναι μια συνήθεια που δεν είναι εύκολο να κοπεί μαχαίρι, αλλά από την άλλη έκοψα μαχαίρι την ανάγνωση εφημερίδας που ήταν ιεροτελεστία για μένα πάνω από 20 χρόνια για τον ίδιο λόγο... η σκέψη στριφογύριζε καιρό, έλειπε ας πούμε η αφορμή κι ήξερα ότι ήταν θέμα χρόνου να έρθει, όπως κι έγινε.
Δεν ξέρω τί θα κάνω, προς το παρόν σίγουρα θα σταματήσω να γράφω και δεν θα μπαίνω καθημερινά, μακάρι να νοιώσω πάλι πως το κλίμα αλλάζει και να αλλάξει κι η διάθεσή μου, ο λόγος παρεξηγείται πολλές φορές και δεν θέλω να γράψω περισσότερα μήπως παρεξηγηθούν αυτά που νοιώθω πως θέλω να γράψω. Ο Μπόρχες τα λέει καλύτερα από εμένα, όσοι διαβάζουν πίσω από τις γραμμές μπορούν να καταλάβουν πιστεύω κάποια πράγματα... Αυτά!!!
Y.Γ. 1 Σας ευχαριστώ και πάλι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
Υ.Γ. 2 Δημήτρη το κράνος το έχεις καπαρωμένο θα σου στείλω τηλ., κι εσύ Mc Talas τα γάντια
Υ.Γ. 3 Vaska εννοείται, έχω και 3 μήνες να καβαλήσω μηχανή, μπορεί η αίσθηση να μου ξυπνήσει κάτι![]()