Τι δεν καταλαβαίνεις πουλάκι μας..??
Αν μια συζήτηση ήθελα να την γράψω στα παπάρια μου θα την άφηνα να γίνει σαν κώλος με ένα φρύδι και ας πήγαινε να γαμηθεί με τις ευλογίες μου ...
Αν δεν βαριόμουν ή ήθελα να εξασκήσω στοιχειωδώς τα συζυγικά μου καθήκοντα, θα την έστελνα στον Καιάδα απνευστί και ανευ σχετικής ενημέρωσης/όχλησης...
Όταν έιναι σεβαστές οι απόψεις που γράφονται εκεί μεσα αλλά επειδή πάει να γίνει μουνί καλλιγραφία το τεχνούργημα, κλειδωνεται και διατηρούνται προσπελασιμα τα μεχρι τούδε γραφέντα...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Προτείνω να κλειδωθούν όλα και αφού πέσουν οι ανάλογες ματσουκιές στα οπίσθια ορισμένων να ξεκλειδωθούν και πάλι.
Ζητάω πολλά;
E συγνώμη κιόλας αλλά αυτό που μου λες είναι ότι από αδυναμία του Mοderation (και μ@λ@κι@ς των συμμετεχόντων σε αυτή, δεν λέω) μια συζήτηση παρεκτράπει του αρχικού της θέματος και τελικά κλειδώθηκε. Τα μηνύματα που μετέτρεψαν μια συζήτηση που αφορούσε στην λειτουργία του forum σε άλλη μια διαμάχη περί θρησκείας θα έπρεπε να πάρουν τον πούλο. Σωστά έγραψε ο mod ότι άλλη μια συζήτηση περί θρησκείας έφτασε στο τέλος της γιατί σε τέτοια είχε μετατραπεί αλλά το ρεζουμε είναι ότι νόημα επί του θέματος δεν βγήκε κανένα.
απλά για να μήν ανάψει το θέμα με βάζοντας τωρινά θέματα βρήκα ένα παλιότερο νήμα http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=14703&page=2
για να δείξω ότι και σήμερα γίνονται μ@λ@κιες κλπ κλπ
απλά γενικά έχει χαθεί η ηρεμία απο όλους
Υ.Γ ξερω ξερω που το ξέθαψα ο μ@λ@κ@ς χεχεχε είπαμε ημιτρελός λογικό να το χάσεις
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Να πω την αλήθεια, όταν πόσταρα την 1η απάντηση το έκανα διότι νόμισα ότι ο mcgyver είχε ξεχάσει να το κλειδώσει.
Ειλικρινά το έκανα για να του θυμίσω να το κλειδώσει, σας μιλάω μπέσα
Τώρα, ομολογώ ότι χάρηκα που δεν έκλεισε και έγινε κουβέντα, εντάξει, κάποιοι δε θα συμφωνήσουμε ποτέ και στο
συγκεκριμένο θέμα μάλλον θα πλακωνόμαστε, αλλά άλλοι βρίσκουν κοινά στοιχεία και προχωράνε σε διάλογο.
Το 2ο είναι που με κάνει και συμμετέχω σε τέτοια, αν ήταν μόνο να πλακώνομαι δεν θα έγραφα.
για να βγει μετά αυτός που του σβήστηκε το ποστ για να μιλησει για τον φασισμό των μοντς που σβηνουν τα ποστ στο οφφ τόπικ και παει λέγοντας και να παρει το θρεντ για ακόμα μια φορά το δρόμο προς το γκρεμό... τα εχουμε ζήσει ουκ ολίγες φορές στα 12 σχεδόν χρονια εδώ μέσα.
Επίσης, ο Θάνος; Εχει να μπει και να γράψει εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια... Που τον θυμηθήκατε; μιλαμε για κάποιο ποστ που έγραψε το 2006 ή 2007; Πάτε καλα;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Προφανώς, μόνο εσύ κατάλαβες οτι το thead αφορούσε την "λειτουργία του φόρουμ" (δηλαδή?). Όλοι οι υπόλοιποι κατάλαβαν κάτι άλλο.
Πάντως είναι αστείο πραγματικά. Απ΄τη μία θέλεις την διαχείριση να σφάζει μηνύματα που αποπροσανατολίζουν την συζήτηση, και απ΄την άλλη
Αυτός που θα διαμαρτυρηθεί για τα σφαγμένα post ??
Δεν νομίζω ότι αν σβηνόντουσαν τα μηνύματα κάποιου που εσκεμμένα ή λόγω βλακείας πυροδότησε μια συζήτηση σε ένα νήμα του οποίου αντεικείμενο ήταν το αν επιτρέπεται να γίνονται τέτειου είδους συζητήσεις, θα ήταν μεμπτό και κατακριτέο.
Εγώ επιμένω στην άποψη μου, δυνατότητα για θετική ή αρνητική ψήφο σε κάθε Post από τους άλλους χρήστες, πιστέψτε με, θα στρώσουν τα πράγματα και θα γίνει πολύ πιο εύκολο και το δικό σας έργο.
Από την άλλη, αφού υπάρχει η δυνατότητα block για τα post από χρήστες που κατά τη γνώμη μας είναι λαλάκες και γράφουν λαλακίες, ποιος ο λόγος να υπάρχουν γενικές απαγορεύσεις και οδηγίες; Δεν σου αρέσουν αυτά που αναρτά - γράφει ο τάδες; Block. Tόσο απλό...