Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: Το θέμα Βενζίνη και τρόμπα βενζίνης

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...........ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ

Χίλιες φορές ή τρόμπα μου δούλευε στή ρεζέρβα καί δέν έπαθε τίποτε.
    Τώρα νά έχω τό νού μου μήν άνάψει τό λαμπάκι..??
    Έντάξει βοηθάει στη μακροζωία αύτό πού λές ,άλλά 10000χιλ. καί νά
    σκεφτόμαστε τρόμπες..??
    Πρόβλημα έχουν σίγουρα...!!!
    Τόσα αυτοκίνητα ,πέρασαν όλα τά 200000χλμ. κανένα δέν είχε θέμα.
    Προφανώς τό ΚΑΚΟ καύσιμο κάνει τή δουλειά καί τίποτε άλλο.
    Τό γιατί άς μάς τό γράψουν οί είδικοί..!!
    Έκτός βέβαια άν είναι ΜΑΠΑ τό καρπούζι.

Ρε συ Terens, κι εγώ την έχω δουλέψει στην ρεζερβα, απλά όταν ανάβει πάω και γεμίζω, δεν το έχω συνέχεια εκεί όπως κανουν αρκετοί, να αναβει και να βάζουν 3 η 4 ευρώ ίσα να τους βγάλει.
    Σύμφωνοι, δεν μπορούν όλοι να φουλάρουν αλλά όταν το δουλεύεις συνέχεια με ελάχιστη βενζίνη μέσα ΣΙΓΟΥΡΑ θα τα παίξει.
    Στα 2 εξουσιοδοτημένα που πάω το μΕχανάκι (Δίπλας, Αρμακόλας) το ίδιο ακριβώς λένε. βεβαίως και η ποιότητα του καυσίμου παίζει και αυτή τον ρόλο της αλλά μικρότερο....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

ΒΡΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.........ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Γεμίζουμε,καί βοηθάει στή ζωή της τρόμπας ,τό είπαμε αύτό άλλά όχι
    καί νά τό κάνουμε ΣΗΜΑΙΑ...!!!
    Άν γεμίσεις μάπα καύσιμο ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ τίποτε,είδικά στίς άντλίες πετρελαίου..!!!
    Ναί αύτές πού κοστίζουν 1000-1200 εύρώ κι όταν τίς παίρνουμε στό χέρι
    λόγω ΒΙΟ-καυσίμου οί άντιπροσωπείες ΔΕΝ άναγνωρίζουν τίποτε καί καλά κάνουν..!!
    Άς τό έχουνε στό νού τους όσοι πάνε γιά άγορά πετρέλαιο ότι έκτός άπό τά 3-4-5 χιλ.
    πού κοστίζει παραπάνω ίσως τή φάνε καί άπό έκεί τρόμπα καί μπέκ 2000 εύρώ φτηνά-φτηνά...!!!!
    Όπότε άν κάποιος κάνει 12-15000χλμ. τό χρόνο ίσως κάνει άπόσβεση σέ περίπτωση άγοράς
    αύτοκινήτου πετρελαιοκίνητου τού Άγίου......Πού&&&....!!!!
    Έπειδή βλέπω μόδα έγινε καί όσοι έν πάσει περιπτώσει άγοράζουν πιπιλίζουν συνέχεια τή λέξη
    πετρέλαιο..!!!
    Δέ λέμε πού θά πάει τό πετρέλαιο κίνησης άν δούνε αύξηση πωλήσεων,όπως έγινε μέ τά δίλιτρα+
    Πάρε τέλη,πάρε φόρο,πάρτην στό κεφάλι...
    ΗΠΑ καί Ίαπωνία στρέφονται πλέον στό ήλεκτρικό αύτοκίνητο,άκολουθεί ή μοτό φυσικά..!!
    Οί Εύρωπαίοι ξέμειναν καί στόκαραν πολύ πετρέλαιο καί τώρα δέν τούς κάθεται καί μέ τήν κρίση
    στό Νότο...!!!!!
    Μοτό πετρελαιοκίνητες έμφανίστηκαν....άλλά τά μοτέρ πολύ βαριά,δέ βλέπω νά γίνεται τίποτε...!!!
    Πάμε κατευθείαν μάλλον στό ήλεκτρικό
    Είδικά στά μικρά κυβικά,έμφανίστηκαν μικρές ήλεκτρικές μοτό,κάτι μοτοποδήλατα ήλεκτρικά
    δειλά-δειλά......όπότε μάλλον πάμε γιά μπαταρίες,άθόρυβα χωρίς άντλίες...!!!!
    Μένω καί σέ πεζόδρομο ,προχθές πέρασε ένα μικρό μηχανάκι,κόντεψε νά μέ πατήσει,τίποτε δέν άκουσα..!!!

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dant3 Προβολή μηνύματος
    Στχνο καθαρισμα της τρομπας.
    Δε θες να δεις πως ηταν το φιλτρο μου οταν το ανοιξα στις 25000 χλμ
    Εγω βαζω οταν μου θυμηθει και ακετονη μεσα.Εχω δει οτι κανει δουλειαψ
    Βαζεις ακετονη στο τεποζιτο;
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Ναι.
    Εχω παρει παρει απο φαρμακειο καθαρη και ριχνω με καποια συγκεκριμενη αναλογια.
    Αν το ψαξεις το κανουν πολλοι.
    Εγω εχω δει οτι κανει δουλεια.
    Εξαλλου και τα καθαριστικα βενζινες ως βαση την ακετονη εχουν και καποια προσθετα.
    Οποτε ριχνω κατευθειαν αυτο και ειναι και πιο οικονομικο κιολας.
    5Ε το λιτρο ενω αυτα κανουν 20Ε τα 200 μλ.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    ΒΡΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.........ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Γεμίζουμε,καί βοηθάει στή ζωή της τρόμπας ,τό είπαμε αύτό άλλά όχι
    καί νά τό κάνουμε ΣΗΜΑΙΑ...!!!
    Άν γεμίσεις μάπα καύσιμο ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ τίποτε,είδικά στίς άντλίες πετρελαίου..!!!
    Ναί αύτές πού κοστίζουν 1000-1200 εύρώ κι όταν τίς παίρνουμε στό χέρι
    λόγω ΒΙΟ-καυσίμου οί άντιπροσωπείες ΔΕΝ άναγνωρίζουν τίποτε καί καλά κάνουν..!!
    Άς τό έχουνε στό νού τους όσοι πάνε γιά άγορά πετρέλαιο ότι έκτός άπό τά 3-4-5 χιλ.
    πού κοστίζει παραπάνω ίσως τή φάνε καί άπό έκεί τρόμπα καί μπέκ 2000 εύρώ φτηνά-φτηνά...!!!!
    Όπότε άν κάποιος κάνει 12-15000χλμ. τό χρόνο ίσως κάνει άπόσβεση σέ περίπτωση άγοράς
    αύτοκινήτου πετρελαιοκίνητου τού Άγίου......Πού&&&....!!!!
    Έπειδή βλέπω μόδα έγινε καί όσοι έν πάσει περιπτώσει άγοράζουν πιπιλίζουν συνέχεια τή λέξη
    πετρέλαιο..!!!
    Δέ λέμε πού θά πάει τό πετρέλαιο κίνησης άν δούνε αύξηση πωλήσεων,όπως έγινε μέ τά δίλιτρα+
    Πάρε τέλη,πάρε φόρο,πάρτην στό κεφάλι...
    ΗΠΑ καί Ίαπωνία στρέφονται πλέον στό ήλεκτρικό αύτοκίνητο,άκολουθεί ή μοτό φυσικά..!!
    Οί Εύρωπαίοι ξέμειναν καί στόκαραν πολύ πετρέλαιο καί τώρα δέν τούς κάθεται καί μέ τήν κρίση
    στό Νότο...!!!!!
    Μοτό πετρελαιοκίνητες έμφανίστηκαν....άλλά τά μοτέρ πολύ βαριά,δέ βλέπω νά γίνεται τίποτε...!!!
    Πάμε κατευθείαν μάλλον στό ήλεκτρικό
    Είδικά στά μικρά κυβικά,έμφανίστηκαν μικρές ήλεκτρικές μοτό,κάτι μοτοποδήλατα ήλεκτρικά
    δειλά-δειλά......όπότε μάλλον πάμε γιά μπαταρίες,άθόρυβα χωρίς άντλίες...!!!!
    Μένω καί σέ πεζόδρομο ,προχθές πέρασε ένα μικρό μηχανάκι,κόντεψε νά μέ πατήσει,τίποτε δέν άκουσα..!!!

Για τις τρόμπες πετρελαίου συμφωνώ απόλυτα διότι λόγω δουλειάς (εργάζομαι σε εταιρία που φέρνει πετρελαιοκίνητα pick up) ξέρω απο 1ο χέρι πάμπολλες περιπτώσεις σαν αυτές που περιγράφεις εκεί το θέμα με το βιοκαύσιμο είναι άλλο όμως.
    Εδώ μιλάμε για τρόμπες βενζίνης σε μΕχανάκια και κατά πόσον μπορείς να τις προφυλάξεις.
    Ούτε είπα να κάνουμε σημαία το να έχουμε μονίμως γεμάτο ντεπόζιτο είπα ότι καλό είναι επειδή απδεδειγμένα οι τρόμπες ψύχονται ΚΥΡΙΩΣ από το καύσιμο να μην μένουμε με ελάχιστη βενζίνη ΣΥΝΕΧΩΣ (άλλο είναι να είσαι στην μέση του πουθενά και να μην βρίσκεις να βάλεις και άλλο να κυκλοφορείς συνέχεια κέντρο ντάλα καλοκαίρι με ελάχιστο καύσιμο)
    Από εκεί και πέρα ο καθείς κάνει ότι καταλαβαίνει με το μΕχανάκι του ξέροντας τις όποιες αδυναμίες του
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Κατά 80% οι τρόμπες βενζίνης καίγονται όταν η στάθμη της βενζίνης στο ρεζερβουάρ είναι μονίμως χαμηλά και αυτό γιατί οι τρόμπες ψύχονται από τη βενζίνη.
    Όταν η στάθμη είναι χαμηλά υπάρχει το ενδεχόμενο στις στροφές η τρόμπα να μην είναι βυθισμένη μέσα στη βενζίνη και να υπερθερμαίνεται.
    Το υπόλοιπο 20% το αποδίδω στην ποιότητα της βενζίνης.

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    ΦΙΛΕ MOY..............
    ΕΚΟ κσί SHELL.
    Ή ΕΚΟ έχει τήν έταιρία ΚΑΛΥΨΩ άπό τό 2005 όπου δίνει κατευθείαν άπό τίς
    δεξαμενές στά πρατήρια της πού έπανδρώνονται άπό άπλούς ύπαλλήλους.
    Τά ίδια καί ή SHELL έχει δύο δικές της έταιρείες τόν ΕΡΜΗ καί ΜΥΡΤΕΑ.
    Ή shell πλέον σέ λίγα χρόνια θά λέγεται CORAL ίδιοκτησίας τού γνωστού τέως
    καί ιδιοκτήτη τής MOTOR OIL.
    Συνάδελφε ΑΕΚτζή, το άλλο με την ΑΕΚ το ξέρεις, οτι θα της χαριστούν τα χρεή και τα επόμεν 3 πρωταθλήματα ως ένδειξη σεβασμού??

Πήγαινε στη Shell Τατοϊου και Αναγεννήσεως, Μεταμόρφωση, και αμα βάλεις βενζίνη πάνω απο 80%, θα στην πληρώσω εγώ...για να μην αναφέρω οτι 5 λίτρα σε ευρώ αντιστοιχουν σε 4 λίτρα βενζίνης....καλά το διάβασες....
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manalishi Προβολή μηνύματος
    Συνάδελφε ΑΕΚτζή, το άλλο με την ΑΕΚ το ξέρεις, οτι θα της χαριστούν τα χρεή και τα επόμεν 3 πρωταθλήματα ως ένδειξη σεβασμού??

Πήγαινε στη Shell Τατοϊου και Αναγεννήσεως, Μεταμόρφωση, και αμα βάλεις βενζίνη πάνω απο 80%, θα στην πληρώσω εγώ...για να μην αναφέρω οτι 5 λίτρα σε ευρώ αντιστοιχουν σε 4 λίτρα βενζίνης....καλά το διάβασες....

Για την ποιοτητα δεν γνωριζω, για την ποσοτητα ομως 1,5 με 2 λιτρακια στα 20 τα κλεβει ευκολα. Και ουρα τα οχηματα για να βαλουν.

Motorradfahrer Το avatar του/της Mits-fz6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manalishi Προβολή μηνύματος
    Που το βασίζεις αυτό που λες; Βάζω συχνά εκεί πέρα. Εγώ έχω παρατηρήσει πως η απλή όπως και η power του μου βγάζει περισσότερα χιλιόμετρα στα ίδια λίτρα σε σύγκριση με τα άλλα βενζινάδικα.

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    spam on: είναι κοινό (μας) μυστικό των κατοίκων...όπως και πιό πάνω..τα Βρετανικά Πετρέλαια, παλαιότερα ...στα 5 λίτρα, το ένα ...χαμένο...τώρα που το πήρε η μαμά εταιρεία ισορρόπισε λίγο....Και το πιό πάνω Βρετανικό Πετρέλαιο, στην "παλιά" Τατοϊου ....μόνο πετρέλαιο δεν είναι, εκεί να δεις μείγμα....

Μένω δίπλα και έχω δοκιμάσει όλα τα βενζινάδικα εκεί...

συγνώμη για το spam

spam off
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

ΕΓΩ ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ............ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ..!!

Δέν μπορούμε νά λέμε ότι θέλουμε χωρίς άποδείξεις...!!!!
    Ή πρόταση έπαναλαμβάνω είναι πώς 2 μεγάλες έταιρείες
    έχουν άνοίξει δικά τους πρατήρια καί τίς προτιμώ.
    Στό ίντερνετ ύπάρχει λίστα μέ τά πρατήρια ΕΚΟ ΚΑΛΥΨΩ
    καί SHELL ΜΥΡΤΕΑ καί ΕΡΜΗΣ...!!!
    Στό ίντερνετ έπίσης ύπάρχει λίστα μέ τά πρόστιμα πού έχουν δεχτεί
    τά πρατήρια όλης τής χώρας καί γιά τόν λόγο πού έχουν φάει τό πρόστιμο...!!
    Όποιος ένδιαφέρεται.......ΕΚΕΙ..!!

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Οκ, κάντε το γνωστό τρίκ.

Πηγαίνετε με το αμάξι / μηχανή σας και πάρτε ενα μπετόνι (απιονισμένου νερού) και ζητήστε βενζίνη στο μπετόνι γιατί -και καλά έμεινε το αμάξι σπίτι και μένω εδώ κοντά-
    Αν σας βάλουν τότε η αντλία δεν κλέβει (αφού θα φαίνεται το καύσιμο (ποσότητα, χρώμα κλπ) που πέφτει μέσα). Αν δεν σας βάλουν γιατί υποτίθεται οτι απαγορεύεται τότε μην ξαναπάτε σε αυτό το βενζινάδικο. Δεν υπάρχει λόγος να απαγορεύεται να μου βάλουν βενζίνη σε μπετονάκι επειδή έμεινε το αμάξι / μηχανάκι μου πρίν 400 μέτρα απο το βενζινάδικο

Και μετά πηγαίνετε με την μηχανή / αμάξι σας και βάλτε βενζίνη απο την αντλία που βάλατε προηγουμένως.

Μέλος
    απ τις παλιοβενζινες τους πιανουν οι τρομπες μια κεραμιδι μακα,που τα μπλοκαρει ολα μεσα,το περιεργο ειναι οτι οσες εχουμε καθαρισει και απο διαφορετικα βενζιναδικα εχουν την ιδια αποχρωση,συχνοτερος επισκεπτης τα v-strom,ισως και λογω του οτι κυκλοφορουν πολλα..παντως οι περισσοτερες καθαριζονται οποτε αν σας ψηνουν για καινουρια καντε μια βολτα και αλλου

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος
    Δεν υπάρχει λόγος να απαγορεύεται να μου βάλουν βενζίνη σε μπετονάκι επειδή έμεινε το αμάξι / μηχανάκι μου πρίν 400 μέτρα απο το βενζινάδικο
    Πόσο σίγουρος είσαι γι αυτό?
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Πόσο σίγουρος είσαι γι αυτό?
    Υπάρχει σχετική νομοθεσία?
    Δηλαδή είμαι στην καρδιά της Αθήνας και μένω απο βενζίνη. Παω στο βενζινάδικο και αγοράζω ενα μπετονάκι απιονισμένο νερό και βάζω βενζίνη μέσα να το ρίξω στο όχημά μου.
    Είμαι εμπρηστής ή θα πέσει σήμα να με κηνυγάνε σε όλη την Αθήνα?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2011, 07:31
  2. Και το θέμα κλειδώνεται...
    από Tpap στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2009, 03:08
  3. Ο ΟΗΕ και το θέμα μπαν(ΑΝΑΝ)οφλούδα....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2004, 13:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF