φιλε μου ειχες δικιο αυτο ηταν ο φταιχτης στην υποθεση τωρα εχω το μαμα μεχρι να δω τι θα κανω με τον φταιχτη να το πουλησω τη να πουλησω το χαλασμενο οχι τωρα να αλλαξω ζιγκλερ δεν νομιζω γιαυτο το αφηνουμε στην ακρη και παμε με το μαμα αρε honda δυναμη ουτε ο λαιμος ουτε τιποτα το καρμπ και το ειχα με τοση χαρα ρε φιλε μου τσαμπα η χαρα αλλα δεν πειραζει
Σόρρυ ρε μάστορα αλλά ειλικρινά δεν κατάλαβα Χριστό ... τελικά με βαλβίδες είχες πρόβλημα η με το μαμημενο το καρμπ ;;
Τι σου έκανε το μηχανάκι ;; Κοψίματα ;; μπερδέματα ;; και ο μαστορας σου είπε βαλβίδες ;;
Ερώτηση στον εαυτό μου .-
Γιατί στους μισούς και βάλε που έχουν πάπιες πρέπει να εκμαίευσω την σωστή ερώτηση μέσω της Σωκρατικής Διαλεκτικής ΟΕΟ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
![]()
ηρθε ενας μαστρας το ακουσε και μου κανει ριθμησε της βαλβιδες αλλα επειδη ειχε δουλεια εφυγε χωρις να κανει τιποτα πτυχιουχος που δεν κανουν τιποτα τελος παντων ξανα ρυθμιζω βαλβιδες ηταν οκ βαζω μπροστα παω βολτα τα ιδια και το βγαζω βαζω το μαμα και δουλευε ρολοι γιαυτο και το θεμα για ρυθμισει των βαλβιδων