Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: ρυθμιση βαλβιδων σε αστρατη κεφαλη με fuego f200 εκεντροφορο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Ωχ ωχ. Παρασκευή και βράδυ ποιος τον ακούει τώρα τον Παλιάνθρωπα.

Xαχαχα!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    ε καλά ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τονε βγάλαμε ... βάλτο πάνω και βλέπεις μπορεί να είσαι από τους (λίγους) τυχερούς
    φιλε μου ειχες δικιο αυτο ηταν ο φταιχτης στην υποθεση τωρα εχω το μαμα μεχρι να δω τι θα κανω με τον φταιχτη να το πουλησω τη να πουλησω το χαλασμενο οχι τωρα να αλλαξω ζιγκλερ δεν νομιζω γιαυτο το αφηνουμε στην ακρη και παμε με το μαμα αρε honda δυναμη ουτε ο λαιμος ουτε τιποτα το καρμπ και το ειχα με τοση χαρα ρε φιλε μου τσαμπα η χαρα αλλα δεν πειραζει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από supraman Προβολή μηνύματος
    φιλε μου ειχες δικιο αυτο ηταν ο φταιχτης στην υποθεση τωρα εχω το μαμα μεχρι να δω τι θα κανω με τον φταιχτη να το πουλησω τη να πουλησω το χαλασμενο οχι τωρα να αλλαξω ζιγκλερ δεν νομιζω γιαυτο το αφηνουμε στην ακρη και παμε με το μαμα αρε honda δυναμη ουτε ο λαιμος ουτε τιποτα το καρμπ και το ειχα με τοση χαρα ρε φιλε μου τσαμπα η χαρα αλλα δεν πειραζει

Σόρρυ ρε μάστορα αλλά ειλικρινά δεν κατάλαβα Χριστό ... τελικά με βαλβίδες είχες πρόβλημα η με το μαμημενο το καρμπ ;;

Τι σου έκανε το μηχανάκι ;; Κοψίματα ;; μπερδέματα ;; και ο μαστορας σου είπε βαλβίδες ;;

Ερώτηση στον εαυτό μου .-
    Γιατί στους μισούς και βάλε που έχουν πάπιες πρέπει να εκμαίευσω την σωστή ερώτηση μέσω της Σωκρατικής Διαλεκτικής ΟΕΟ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Banned
    Σόρρυ ρε μάστορα αλλά ειλικρινά δεν κατάλαβα Χριστό ... τελικά με βαλβίδες είχες πρόβλημα η με το μαμημενο το καρμπ ;;

Τι σου έκανε το μηχανάκι ;; Κοψίματα ;; μπερδέματα ;; και ο μαστορας σου είπε βαλβίδες ;;

Γιατί στους μισούς και βάλε που έχουν πάπιες πρέπει να εκμαίευσω την σωστή ερώτηση μέσω της Σωκρατικής Διαλεκτικής ΟΕΟ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ηρθε ενας μαστρας το ακουσε και μου κανει ριθμησε της βαλβιδες αλλα επειδη ειχε δουλεια εφυγε χωρις να κανει τιποτα πτυχιουχος που δεν κανουν τιποτα τελος παντων ξανα ρυθμιζω βαλβιδες ηταν οκ βαζω μπροστα παω βολτα τα ιδια και το βγαζω βαζω το μαμα και δουλευε ρολοι γιαυτο και το θεμα για ρυθμισει των βαλβιδων

repsimata tou ekane aki...
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από supraman Προβολή μηνύματος
    ηρθε ενας μαστρας το ακουσε και μου κανει ριθμησε της βαλβιδες αλλα επειδη ειχε δουλεια εφυγε χωρις να κανει τιποτα πτυχιουχος που δεν κανουν τιποτα τελος παντων ξανα ρυθμιζω βαλβιδες ηταν οκ βαζω μπροστα παω βολτα τα ιδια και το βγαζω βαζω το μαμα και δουλευε ρολοι γιαυτο και το θεμα για ρυθμισει των βαλβιδων
    οκ πήρα χαμπάρι ... ότι απορία έχεις ξανά μπορείς να με ενοχλήσεις στο τηλ μου (τα στοιχεία είναι κάτω στο λινκ)

και μιας και λέμε για μαστοράκια .... μάστορας πτυχιούχος είμαι και εγώ απλά το πτυχίο δεν το πήρα νύχτα με φεγγάρι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    ναι το παπί είχε φάει όλο το γάλλο και το μπαρμπα μπίλο μαζί

Banned
    οκ πήρα χαμπάρι ... ότι απορία έχεις ξανά μπορείς να με ενοχλήσεις στο τηλ μου (τα στοιχεία είναι κάτω στο λινκ)

και μιας και λέμε για μαστοράκια .... μάστορας πτυχιούχος είμαι και εγώ απλά το πτυχίο δεν το πήρα νύχτα με φεγγάρι

xaxax εσυ ναι αλλοι εδω τα αυτα του κανουν και δεν ξερουν κιολας εγω πηγα ενα κινεζικο που εχω του παπου μου πεθανε και το εχω σαν ενθιμιο να το θυμαμαι και αντι να το φτιαξει και το χαλαγε αλλα επερναν και πραγματα απο πανω του δηλδη ελεος

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    χαχαα μονο ρεψιματα ασε

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ερώτηση για ρύθμιση βαλβίδων ( με κοκορακια )
    από kostakisK στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2011, 11:05
  2. ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΣΕ ΧΤ600Ε.....
    από lefteris_25 στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2010, 19:42
  3. Ρύθμιση βαλβίδων σε Cbr 1000f?
    από figo-migo στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2008, 16:10
  4. Ρύθμιση βαλβίδων σε 750