Ρε Βυρωνα,βενζινη του εβαλες?
Ρε Βυρωνα,βενζινη του εβαλες?
Ξέρω ένα καλόπαιδο, μουσάτο και μοντεράτορα στο φόρουμ που αν του το δώσεις για μια βόλτα και τον αφήσει, θα το κάνει πυροτέχνημα. Απλά να είσαι με κάμερα να δούμε κι εμείς.
Θέλεις να σου πω το νικ του ή το ξέρεις???
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αυτο το πραγμα δεν θα αφηνει βλαβη στον εγκεφαλο να καταλαβουν απο που προερχεται?
Παμε για αλλα!
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Τι βενζίνη ρε? Dead είναι το 3μπαζο. Δεν λειτουργεί τίποτα.
Δεν καταδέχεται τέτοια πραπρα το άγριο αμάνικο αγόρι. Θέλει να σφίγγει κάτι ανάμεσα στα τροφαντά του μπούτια.
Σιγά μην έχει και εγκέφαλο το μόγγολο...
Γελάω λίγο, γιατί όταν έψαχνα για μηχανάκι και κοίταζα και σκούτερ (δεν έχω ιδέα γιατί), ΟΛΟΙ μου έλεγαν "ΜΑΚΡΥΑ από Τ/Χ-MAX".
Life begins at 45°.
Τι να ρωτήσω ρε Ακη? Σιγά μην έδινα 4.500+ ? δεν ξέρω πόσα, για να πάρω τη γκαμούτσα. Της δουλειάς είναι, και το χρησιμοποιώ κανένα 6μηνο περιστασιακά κιόλαςΦαντάσου να του έκανα και την χρήση που έκανα στο aprilia δηλαδή...
Την 1η φορά με άφησε στα καλά καθόμενα. Πήγα κάπου και όταν πήγα να φύγω είχε ρεύμα, αλλά μόλις πάταγα μίζα έσβηναν όλα.
Την 2η φορά, μιας και η σχέση μας ωρίμασε, πήγε κατευθείαν στο "σβηστά όλα". Το μεσημέρι δούλευε κανονικά. Το έσβησα και όταν πήγα να φύγω, πήρα τα 3 διαπασών της Yamaha.
Δεν δουλεύει τίποτα, όλα νεκρά...μόνο τα μπινελίκια μου ακούγονται. Ούτε την οδική δεν μπήκα στον κόπο να καλέσω.
Πήρα ταξί και το παράτησα.
Το κακό με τα γιαπωνέζικα είναι ότι παράγιναν έξυπνα, καταλαβαίνουν τα φιλοευρωπαϊκά χέρια και...![]()
Η αλήθεια είναι, οτι του τα χώνω συνέχεια.γιατί..
Δεν στρίβει (με κλωτσιές μόνο) και όταν στρίψει δεν σηκώνεται
Δεν χωράει ανάμεσα στα αυτοκίνητα μιας και είναι 2.5 μέτρα μήκος
Αναρτήσεις πίσω ΓΤΠΚ
Φρένο πίσω ΓΤΠΚ^2. Μπλοκάρει με μισό δάχτυλο
Θεόβαρο
Θέση οδήγηση τύπου "κονιόρδος" σαν να έχεις καταπιεί σπαθί ένα πράμα...
Εχει ωραία σέλλα όμως...για να κάθεσαι άνετα όσο περιμένεις την οδική.![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2