Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 59

Θέμα: Προβιβάστηκα

Παλαιό μέλος
    Εντύπωση μου κάνει που δεν αναφέρει ονομα πατρός αλλά επάγγελμα (ρατσισμός?)
    Επίσης με διαγωγή λίαν καλή και όχι κοσμιωτάτη ... Δείχνει πως ο παπούλης ήταν ζωηρούλης...
    Πάει στοίχημα πως αν το επάγγελμα πατρός ήταν αξιωματικός του Ελλ. στρατού λχ. και η διαγωγή θα ήταν κοσμιωτάτη και ο βαθμός "λίαν καλώς" τουλάχιστον...

O tempora, o mores!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    ισα ισα που με τις ποδιες υπηρχε πραγματικη ισοτητα αναμεσα στους πλουσιοτερους και φτωχοτερους μαθητες...ολοι το ιδιο...

Τωρα μαλωνουν ποιανου το μπλουζακι ειναι πιο μουρικο...
    Nα σου θυμισω οτι οι ποδιες του "Τσεκλενη" ητανε σχεδον τρεις φορες ακριβοτερες απο τις αλλες.

Παντα θα υπαρχουνε οι διαφορες αναμεσα στιε κοινωνικες ομαδες και θα φαινονται.Τα ωραιοποιουμε ολα γιατι περασανε πολλα χρονια και ξεχασαμε.Το καλο ητανε οτι τοτε οι οποιες αλλαγες γινοτανε στη ζωη μας ,ας δινανε τον χρονο να τις αφομοιωσουμε.

Το θεμα μας ομως δεν ειναι αυτο.Βλεποντας ενα γραπτο καταλαβαινες και μερικα πραγματα για το χαρακτηρα του αλλου,κατι που σημερα ειναι σχεδον αδυνατο.Ενα καλο τεστ που εφαρμοζω οταν χρειαζεται να κανω μια προσληψη ειναι να βαλω τον αλλο να γραψει απλα τα στοιχεια του (με στυλο).Δεν εχω πεσει ποτε εξω.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Μ@λ@κα μου, Βάσκα, για λίγο νόμιζα πώς έγινες κι' εσύ μέλος
    του μοντερέισιον τιμ, του φοριμίου τούτου. Τελικά τσάμπα έγλυφες
    και κέρναγες επροχτές κάποια από τα διοικητικά στελέχη του ΜΟΤΟ.GR

Και όσο για τον εξέχοντα Αστακιώτη μαθητή,υιό εμπόρου, μπουμπούκι
    πρέπει να ήταν για να πάρει διαγωγή ''λίαν καλώς''.
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Το θεμα μας ομως δεν ειναι αυτο.Βλεποντας ενα γραπτο καταλαβαινες και μερικα πραγματα για το χαρακτηρα του αλλου,κατι που σημερα ειναι σχεδον αδυνατο.Ενα καλο τεστ που εφαρμοζω οταν χρειαζεται να κανω μια προσληψη ειναι να βαλω τον αλλο να γραψει απλα τα στοιχεια του (με στυλο).Δεν εχω πεσει ποτε εξω.
    Πως ξέρεις ότι δεν έχεις πέσει έξω?
    Αφού όσους δεν προσέλαβες - Δεν γνώρισες..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος

Επεσα μεσα σε αυτους που προσελαβα.

είναι καλλιγραφορατσιστης.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    Ισχύει !!

Παλαιό μέλος
    Ισχύει !!
    Δεν ειπα ,αστερια μου, οτι προσελαβα αυτον που εγραφε πιο ομορφα.Ειπα οτι απο τον τροπο που γραφει ο καθενας,δειχνει μερος του χαρακτηρα του.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Χθες το βράδυ που μαζεύτηκα σπίτι με περίμενε η μικρή, είχε κάποια προβλήματα στα μαθηματικά και ήθελε να τα ελέγξουμε μαζί.

Έχει την τύχη η δασκάλα που είχε μέχρι πέρσι αλλά και ο φετινός δάσκαλος να αγαπούν την δουλειά τους και να διδάσκουν τα παιδιά. Είχε λοιπόν επαλήθευση του πολ/σμού με τον σταυρό. Από όταν πήγαινα στο δημοτικό είχα να το δω αυτό και παραδόξως το θυμήθηκα αμέσως. Ήμουν κι εγώ τυχερός, είχα κι εγώ αντίστοιχους δασκάλους με τους δικούς της. Είμαστε 8 άτομα στο σπίτι χθες και κανένας άλλος δεν θυμόταν τη διαδικασία της επαλήθευσης του πολ/μού με σταυρό.
    Θυμάμαι επίσης ότι στις μικρές τάξεις του δημοτικού, αφιερώναμε πολλές ώρες για την "γραφή" όπως λέγαμε. Τα τετράδια καθαρά και ατσαλάκωτα, τα γράμματα στρογγυλά και ομοιόμορφα, να πιάνουν όλο το εύρος ανάμεσα στις 2 γραμμές, να μην περνάνε πάνω ή κάτω από αυτές και πολλά άλλα. Πήγα λοιπόν και τα πήρα όσα τετράδιά μου έχουν διασωθεί, από την βιβλιοθήκη όπως και το πατέρα μου τα τετράδια των μαθηματικών (που ομολογουμένως όμοιά τους δεν έχω δει - μέχρι που πέθανε οι πράξεις του απίστευτες σε ταχύτητα, ο τρόπος που έκανε πράξεις ιδιαίτερος έκανε αφαίρεση προσθέτοντας, πάντα αλάνθαστος και οι αριθμοί στοιχισμένοι κάθετα ο ένας κάτω από τον άλλο και μιλάμε για πολλούς αριθμούς και για τεράστιες πράξεις) και τα ξεφυλλίζαμε.

Γουστάρω που ήμουν στη γενιά που αφιέρωνε πολλή ώρα στο γράψιμο, όπως γουστάρω να γράφω με μολύβι. Μου τη σπάνε αφάνταστα τα στυλό που όταν γράφεις αφήνουν κενά. Είναι σα ν' ακούς μουσική με κοψίματα.

Στην πορεία βέβαια με τη σχολή και την ανάγκη να κρατάς σημειώσεις σε μικρό χρόνο, κάπου το έχασα, το παρα-έχασα θα έλεγα, τώρα τα κείμενά μου μοιάζουν με καρδιογράφημα στην καλύτερη και μου τη σπάει.

Αυτά.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Χθες το βράδυ που μαζεύτηκα σπίτι με περίμενε η μικρή, είχε κάποια προβλήματα στα μαθηματικά και ήθελε να τα ελέγξουμε μαζί.

Έχει την τύχη η δασκάλα που είχε μέχρι πέρσι αλλά και ο φετινός δάσκαλος να αγαπούν την δουλειά τους και να διδάσκουν τα παιδιά. Είχε λοιπόν επαλήθευση του πολ/σμού με τον σταυρό. Από όταν πήγαινα στο δημοτικό είχα να το δω αυτό και παραδόξως το θυμήθηκα αμέσως. Ήμουν κι εγώ τυχερός, είχα κι εγώ αντίστοιχους δασκάλους με τους δικούς της. Είμαστε 8 άτομα στο σπίτι χθες και κανένας άλλος δεν θυμόταν τη διαδικασία της επαλήθευσης του πολ/μού με σταυρό.
    Θυμάμαι επίσης ότι στις μικρές τάξεις του δημοτικού, αφιερώναμε πολλές ώρες για την "γραφή" όπως λέγαμε. Τα τετράδια καθαρά και ατσαλάκωτα, τα γράμματα στρογγυλά και ομοιόμορφα, να πιάνουν όλο το εύρος ανάμεσα στις 2 γραμμές, να μην περνάνε πάνω ή κάτω από αυτές και πολλά άλλα. Πήγα λοιπόν και τα πήρα όσα τετράδιά μου έχουν διασωθεί, από την βιβλιοθήκη όπως και το πατέρα μου τα τετράδια των μαθηματικών (που ομολογουμένως όμοιά τους δεν έχω δει - μέχρι που πέθανε οι πράξεις του απίστευτες σε ταχύτητα, ο τρόπος που έκανε πράξεις ιδιαίτερος έκανε αφαίρεση προσθέτοντας, πάντα αλάνθαστος και οι αριθμοί στοιχισμένοι κάθετα ο ένας κάτω από τον άλλο και μιλάμε για πολλούς αριθμούς και για τεράστιες πράξεις) και τα ξεφυλλίζαμε.

Γουστάρω που ήμουν στη γενιά που αφιέρωνε πολλή ώρα στο γράψιμο, όπως γουστάρω να γράφω με μολύβι. Μου τη σπάνε αφάνταστα τα στυλό που όταν γράφεις αφήνουν κενά. Είναι σα ν' ακούς μουσική με κοψίματα.

Στην πορεία βέβαια με τη σχολή και την ανάγκη να κρατάς σημειώσεις σε μικρό χρόνο, κάπου το έχασα, το παρα-έχασα θα έλεγα, τώρα τα κείμενά μου μοιάζουν με καρδιογράφημα στην καλύτερη και μου τη σπάει.

Αυτά.

respect...

θύμισέ μου το σταυρό....!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Μ@λ@κα μου, Βάσκα, για λίγο νόμιζα πώς έγινες κι' εσύ μέλος
    του μοντερέισιον τιμ, του φοριμίου τούτου. Τελικά τσάμπα έγλυφες
    και κέρναγες επροχτές κάποια από τα διοικητικά στελέχη του ΜΟΤΟ.GR

Και όσο για τον εξέχοντα Αστακιώτη μαθητή,υιό εμπόρου, μπουμπούκι
    πρέπει να ήταν για να πάρει διαγωγή ''λίαν καλώς''.
    Μπα εσένα λένε θέλουν να κάνουν μοντεράτορα που έχεις και πετροδόλαρο. Θα μπεις μοντερέιτορ στα σέξιον:1) οργισμένα νιάτα 2) πουτ@ν@ ξενιτιά μας πήρες τα καλύτερα παιδιά και 3) συμβουλές στος ΚΤΜάκηδες πως ν' αποφεύγουν τα εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια όταν πηγαίνουν μάστορα.

Παλαιό μέλος
    Βάσκα
    Οταν τα δυο κάτω ψηφία στον σταυρό είναι ίδια τότε ενδέχεται ο πολλαπλασιασμός να είναι σωστός (ίσως είναι ίσως όχι).
    Αν στον σταυρό τα δυο κάτω ψηφία είναι διαφορετικά τότε ο πολλαπλασιασμός είναι σίγουρα λάθος.

Αρα η μέθοδος του σταυρού δεν είναι ικανή και αναγκαία ..

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    να πω πως κι εγω οταν διαβασα τον τιτλο νομιζα οτι κατι τετοιο επαιξε.και λεω¨τωρα θα εχουμε και τα κονε εν πατραι...
    την μεθοδο του σταυρου ουτε και θυμαμαι οτι υπηρχε..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

respect...

θύμισέ μου το σταυρό....!
    πολ/μος με 2 παράγοντες, επαλήθευση με σταυρό. Πάνω αριστερά το άθροισμα των ψηφίων του 1ου παράγοντα μέχρι να γίνει μονοψήφιος, πάνω δεξιά το ίδιο στον 2ο παράγοντα, κάτω αριστερά το άθροισμα των ψηφίων του γινομένου του πάνω αριστερά και του πάνω δεξιά μέχρι να γίνει μονοψήφιος και τέλος κάτω δεξιά το άθροισμα των ψηφίων του γινομένου μέχρι να γίνει μονοψήφιος. Αν οι αριθμοί κάτω δεξιά και κάτω αριστερά είναι ίδιοι, η πράξη είναι σωστή

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πάντως με τέτοια καλλιγραφικά γράμματα μπορούν να σου στείλουν επιστολή και να γράφει π.χ.: "Γ@μώ το σπιτάκι σου και μο*νι που σε ξέρναγε μπάσταρδε" και να ανταπαντήσεις "ευχαριστώ"...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF