Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: Καλά ο ****** το κατέχει καλά το άθλημα του ''κατεβάζειν'' τα χιλιόμετρα.

Μέλος
    Μηχανη που ζαχαρωνα στο car πουλιοταν 2800 ευρω συζητισιμα, 35000χλμ και ειχε 1000 ευρω εξτρα επανω με μια ζημια σε ενα ππλαστικο. Η αγγελια βγηκε και μετα απο 2 μερες εμφανιστηκε στο car μεσω εμπορου, με 20000χλμ 4000ευρω τιμη και ελειπαν καποια εξτρα... Περιεργο που η εξατμιση ειχε μεινει επανω και ειχε αλλαχτει το πλαστικο!!!! Κ το θρασος σε ολο αυτο εγω το βρηκα οτι εγινε σε μηχανη οπου πηρχαν μονο 9 αγγελιες για αυτη την μηχανη συμπεριλαμβανομενων και των νεων μοντελων

Νέο μέλος
    Τον Οκτώβριο του 2010 αντάλλαξα το παλιό μου Βαραντερο σε πολύ γνωστό έμπορο Honda , με 3 καταστήματα , για να πάρω το επόμενο. Είχε γράψει μέχρι τότε 119.000χλμ και κάτι ψιλά. Μετά από 2 εβδομάδες χωρίς να αλλάξει κάτι, το είδα στο car, να διαφημίζεται από τον ίδιο έμπορο με 59.000 χλμ. , και σαν μην έφτανε αυτό μετά από 2 εβδομάδες το κατέβαζε στις 39.000χλμ. !!!. Σκέφτομαι αυτόν που το πήρε μόνο. Φυσικά και καταλαβαίνω πως και αυτό που πήρα , μόνο όσα γράφει δεν έχει....

Πραγματικά περίμενα να ακούσω κάτι καινούριο.....
    Αθήνα- Καρπενήσι -Αγρίνιο και Τούμπαλιν...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Πειτε οτι ειστε σιδεροφαγοι και αφηστε την "γκρινια"........
    Τα καημενα τα μηχανακια επρεπε να αλλαξουν χερια για να "ξανανιωσουν"
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Εμένα θα με ενδιέφερε να μάθω ποιοί έμποροι είναι αυτοί, αν και γνωρίζω ότι γίνεται από τους περισσότερους. Οπότε αν θέλετε psiana και sniper35 στείλτε ένα π.μ.
    Κάποια στιγμή θα ξαναλλάξω μηχανάκι....

Οσο οι αγοραστες εχουν ψυχολογικο προβλημα με τα χιλιομετρα, τοσο οι πωλητες θα τα "κατεβαζουν"

Μια μοτοσυκλετα για να πωληθει, δεν πρεπει να ειναι σε αψογη κατασταση, πρεπει να εχει λιγα χιλιομετρα, οποτε;

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Yianniss Προβολή μηνύματος
    Οσο οι αγοραστες εχουν ψυχολογικο προβλημα με τα χιλιομετρα, τοσο οι πωλητες θα τα "κατεβαζουν"

Μια μοτοσυκλετα για να πωληθει, δεν πρεπει να ειναι σε αψογη κατασταση, πρεπει να εχει λιγα χιλιομετρα, οποτε;
    Δεν εχει να κάνει με τη κατάσταση της μοτοσυκλέτας πάντα.
    Σκέψου πχ ενα Kle 500 που έχει κάνει 200Κ χλμ, και εξωτερικά ειναι σε άψογη κατάσταση εξωτερικά, συντηρημένη κτλ.
    Θα το σκεφτόσουν να την αγοράσεις εσυ προσωπικά?
    Εγω, οχι μιας και τα 200κ που εφερα σαν παραδειγμα νομιζω οτι ειναι πολλά για ενα 2κυλινδρο 500αρι, και μαντευω οτι τα μεταλλα του κινητήρα δε θα έχουν πολύ ψωμί ακόμα.
    Μπορει να ειμαι καργα λάθος, αλλα δε θα ήθελα να μάθω απο 1ο χέρι, γιαυτο και θα πάω σε ενα που ειναι σε αντιστοιχη κατάσταση αλλά με λιγότερα χιλιόμετρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Εμένα θα με ενδιέφερε να μάθω ποιοί έμποροι είναι αυτοί, αν και γνωρίζω ότι γίνεται από τους περισσότερους. Οπότε αν θέλετε psiana και sniper35 στείλτε ένα π.μ.
    Κάποια στιγμή θα ξαναλλάξω μηχανάκι....

πλακα κανεις τωρα?
    δεν χρειαζεται να σου πουν ονοματα...το 99% του κλαδου, ειτε αφορα αυτοκινητο, ειτε μηχανακι, κατεβαζει τα χλμ...

ειναι παγια τακτικη εδω και πολλα χρονια...
    και φυσικα ειναι τακτικη που πουλαει στον κλασικο τον μ@λακα τον ελληνα που αγοραζει με χλμ και οχι με κατασταση...

προσωπικα εχω γνωση απο εξουσιοδοτημενο μαστορα toyota οταν εψαχνα για auris...
    9 στα 10 που του πηγα απο ιδιωτες ειχαν αλλαγμενα χλμ και κανενας εμπορος δεν εδινε το αμαξι για ελεγχο στον δικο μου μαστορα...μονο καποιοι μου συζηταγαν να "το παμε εδω κοντα σε εναν που ξερω εγω"...

η μεγαλυτερη πλακα ειναι οτι οι περισσοτεροι εχουν το θρασσος και δινουν και εγγυηση μηχανικων μερων...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Σκέψου πχ ενα Kle 500 που έχει κάνει 200Κ χλμ, και εξωτερικά ειναι σε άψογη κατάσταση εξωτερικά, συντηρημένη κτλ.
    Εγω, οχι μιας και τα 200κ που εφερα σαν παραδειγμα νομιζω οτι ειναι πολλά για ενα 2κυλινδρο 500αρι, και μαντευω οτι τα μεταλλα του κινητήρα δε θα έχουν πολύ ψωμί ακόμα.
    Μπορει να ειμαι καργα λάθος, αλλα δε θα ήθελα να μάθω απο 1ο χέρι, γιαυτο και θα πάω σε ενα που ειναι σε αντιστοιχη κατάσταση αλλά με λιγότερα χιλιόμετρα
    Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι, αλλά πες ρε αδερφέ ότι έχει 200Κ χλμ, βάλε και την αντίστοιχη (χαμηλότερη από τα υπόλοιπα) τιμή, και άσε τον άλλο να αποφασίσει...Τέλος πάντων, ευχολόγια, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Απλά να γνωρίζουν κάποιοι που πρωτομπαίνουν στο χώρο και στραβώνονται με το πρώτο μηχανάκι που θα τους γυαλίσει στη βιτρίνα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Οκ, εβαλες το ακραιο παραδειγμα. Μιλαμε ομως οτι οι περισσοτεροι θεωρουν τελειωμενες μοτοσυκλετες απο 50Κ χιλιομετρα κ πανω. Για αυτο το λογω 90% αυτων που πουλιουνται εχουν μαξ 30κ χιλιομετρα.

Ακομα κ στο ακραιο παραδειγμα, αν ειχε την σωστη τιμη το KLE μπορει να εκανα την κινηση ξεροντας ομως οτι θα τα χωσω συντομα για το μοτερ.

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    San Francisco Bay Area member......

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aris_n Προβολή μηνύματος
    Ποσα έχει δώσει σε βενζίνες δε μας λεει ομως

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aris_n Προβολή μηνύματος
    Άμα το φέρει να το πουλήσει στην Ελλάδα θα γίνει "πωλείται Varadero 2002, 29.000 χλμ, 1ο χέρι από άτομο μέσης ηλικίας ναυτικό, κινείται μόνο καλοκαίρι. "

Παλαιό μέλος
    στις μαντρες υπαρχουν μηχανακια και αυτοκινητα παππουδων, ναυτικων και γιατρων.με πολυ λιγα χιλιομετρα και με βιβλιαρακια σερβις.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex k8 Προβολή μηνύματος
    στις μαντρες υπαρχουν μηχανακια και αυτοκινητα παππουδων, ναυτικων και γιατρων.με πολυ λιγα χιλιομετρα και με βιβλιαρακια σερβις.......
    Το οποιο βιβλιαρακι σερβις ειναι και δυσκολο να αντιγραψεις...

Θες να σου φερω ενα Toyota με 6500κμ μοντελο 99 με ολα τα σερβις στην ωρα τους?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    θελει κανεις ενα toyota auris με λιωμενες μπροστινες δισκοπλακες και αλλαγμενα πισω τακακια και μολις 30000 χλμ;

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2005, 08:59
  2. το μοτερ απο το παπι μου
    από karelis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2005, 23:08
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2004, 09:58
  4. Το παιδί για το τεχνητό μέλος
    από NLS στο forum Off topic