Α παρατα μας ρε.Το 500 αρι ξερω και γω να το φαω.
Τη μηχανη δεν μπορω να ξεφορτωθω.
Α παρατα μας ρε.Το 500 αρι ξερω και γω να το φαω.
Τη μηχανη δεν μπορω να ξεφορτωθω.
Μλκ Μικέ κάνεις δίαιτα, ναι??
το γμμνο το στερητικό σε φέρνει στα πρόθυρα
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
![]()
+
ipila: mikes =
![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Το παλικαρι περναει ενα δραμα και φαινεται.
Αγαπητοι συμφορουμιτες ελπιζουμε στην κατανοηση σας.Απ'οτι φαινεται δεν θα αποφυγουμε την επεμβαση.Θα χρειαστουμε καμμια 70αρια φιαλες μυαλο Α πολυ +.Οποιος νομιζει οτι εχει περισσευμα,ας επικοινωνησει με τον ασθενη.
εναλλακτικα καμια 10αρια κιλα αντερακια για κοκορετσι (οταν ειναι ανακατεμενα, με μυαλο μοιαζουν κι αυτα) τα οποια μου παραδιδετε στο χερι μαζι με το μηχανακι! τωρα τι θα τα κανω, ειναι δικο μου θεμα!
ναι ρε φιλε! τοσα εχεις χαρισε μου ενα.. να εκεινο το cbf ας πουμε! να του κανεις service ομως πρωτα και να του βαλεις και λαστιχα! δεχομαι και το sv αμα λαχει, αφου ομως το επισκευασεις πρωτα..
Άλλος προσπαθεί να κλέψει τη μηχανή του, άλλος θέλει να του χαρίσουμε κοκορέτσι για το Πάσχα αλλά ντρέπεται να το ζητήσει ευθέως, άλλος πληρώνει για να ξεφορτωθεί το μηχανάκι του αλλά κανένας δε το θέλει! . Μας έχει πάρει η κάτω βόλτα ε?![]()
Sent from me using a computer.
αν ειχατε ρε λιγο χιουμορ, θα μπαινατε καμποσοι εδώ μεσα σημερα, να μου χαρισετε τα μηχανάκια σας....![]()
επαναφερω την αγγελεια, μιας και πλησιαζουν διακοπες και θελω να ταξιδεψω....![]()
![]()