Kαι να ήξερα ότι ισχύουν αυτά που λες ότι έχεις κάνει κτλ πάλι θα στην έλεγα.Και σε εμένα δεν περνάνε τα και καλά ή ξέρεις ποιος είμαι ή τι έχω κάνει κτλ μπλα μπλα και ας τα έχεις κάνει, για αυτό σε εμένα ΜΗΝ μου τα λες.Δεν πρόκειται να μου αλλάξει την γνώμη.Πες το μαλακία μου πες το όπως θες αλλά έτσι είναι.
Ούτε εξυπνάδες σου πούλησα ούτε μαγκιές.Και αυτό επειδή όπως σου είπα πίσω από μια οθόνη όλοι μπορούμε να γίνουμε μάγκες,γαμάω και δέρνω,πιλότοι,κακοί,δολοφόνοι,ρομαντικοί,γκόμενοι και πολλά άλλα.
Βλέπεις το intenet έχει και τα θετικά του και τα αρνητικά του.Και να κρυφτεί πίσω από μια οθόνη μπορεί κάποιος και να το παίξει οτιδήποτε γουστάρει ή έχει απωθημένο και πολλές φορές δεν γνωρίζετε ο ένας με τον άλλο.
Αλλά σε αυτό το forum είναι διαφορετικά.Έχουμε όλοι μας αγάπη για τις μοτό και συζητάμε για αυτές και όχι μόνο αλλά και για πολλά άλλα θέματα εκτός μοτό!Επιδιώκουμε να γνωριστούμε για να βολτάρουμε, όπως επιδιώκουμε να ανταλλασουμε απόψεις για διάφορα θέματα!Και χαβαλέ κάνουμε και σοβαρά μιλάμε και αντιδικίες έχουμε και ο ένας την λέει στον άλλο και την άλλη μέρα πίνουν μπύρες μαζί κτλ κτλ ΑΛΛΑ δεν χωράνε μαγκιές και απειλές και μπλα μπλα μπλα ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM!
Και υποδείξεις να κάνεις αλλού και όχι σε μένα αλλά πρώτα στον εαυτό σου!Γιατί και εσύ χωρίς να ξέρεις άλλους από δω μέσα έχεις εκφραστεί με τον τρόπο σου!Και δεν είχες κανενα λόγο να διαγράψεις το μήνυμα επειδή κάναμε χαβαλέ.Μπορούσες να ζητήσεις να μετακινήσουν τα μηνύματα μας.
Και επειδή σου άρεσε πάρτο άλλη μία![]()
ΓΚΕ ΓΚΕ ?![]()
![]()
![]()
Υ.Γ Μην πεις στον κόπο να κάνεις quote πάλι αυτά που έγραψα ή γενικά να μου απαντήσεις και να μου πεις πάλι εξυπνάδες και μαγκιές στους φίλους μου που ξέρω και όχι σε σένα που δεν ξέρω ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΩ ΟΥΤΕ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΜΑΓΚΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ!Αν πάλι θες να το συνεχίσεις θα προτιμήσω να γίνει από κοντά και να βλέπουμε ο ένας τον άλλο πίνοντας τις μπυρίτσες μας, παρά μέσω μηνυμάτων από εδώ μέσα.![]()
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΗΞΕ!