έλα μωρή αρρώστια, φέτο θα πάω ετήσια και ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ να περιμένω να χειρουργηθώ.
![]()
έλα μωρή αρρώστια, φέτο θα πάω ετήσια και ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ να περιμένω να χειρουργηθώ.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Κυριακη Πελοποννησος και Βολος δεν πανε παρεα
Στην επομενη λοιπον.![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Άντε με το καλό.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ε του πούστη, μέχρι τον Ιούνιο θα έχω φτιάξει και την σέλλα…
Μέσα και εγώ με την καβάσο![]()
Φαντάζομαι να έχω βγάλει τα σλικ μέχρι τότε, οπότε ...μέσα κι εγώ.
(Και να μη τα έχω βγάλει δηλαδή, πάλι μέσα είμαι. Αρκεί να μη βρέχει. Πολύ.)![]()
Think faster than you ride
Βρε γιατι δεν λετε την αληθεια ??? τι φοβαστε ??
Φιλοι μου ,εχετε δικιο να αδημονείτε και να νομίζετε ότι όλοι οι μοντς-αντμινς ξέρουμε που και πότε θα γίνει η ετήσια …
Κι εγώ έτσι νόμιζα …. Μέχρι που έγινα μοντ… και ανακάλυψα την πραγματική αλήθεια σχετικά με τις ετήσιες … μια αλήθεια εξωπραγματική…. Σχεδόν απόκοσμη…
Ένα φρικτό μυστικό που στοιχειώνει το moto.gr από καταβολής του και σήμερα θα σας το αποκαλύψω γιατί δεν αντέχω να το κρατώ άλλο κρυφό…
Είμαι έτοιμος να σας πω την αλήθεια…
Είστε έτοιμου να την ακούσετε ????
…όπως γνωρίζετε , όταν ο άξονας της γης ευθυγραμμίζεται παράλληλα και σε ορθή γωνία με τον άξονα του ηλίου έχουμε ισημερία. Αυτό γίνεται δυο φορές τον χρόνο …
Γύρω στις 22 Σεπτεμβρίου (η λεγόμενη Φθινοπωρινή ισημερία) και
Γύρω στις 20 Μαρτίου (η λεγόμενη Εαρινή Ισημερία)…..
Κατά την διάρκεια της Εαρινής Ισημερίας ,και από την δύση του Ήλιου μέχρι την Ανατολή του , συμβαίνει κατι μεταφυσικό και ανεξήγητο που κανείς μέχρι τώρα δεν το έχει βιώσει, παρά μόνο ένας …… ο SNIPER !!!! όμως , ακόμα κι εκείνος δεν είναι σε θέση να μας περιγράψει τι ακριβώς συμβαίνει εκείνο το βράδυ…
Ολο τον χρονο ο Sniper προετιμαζεται γι το βραδυ αυτό με προσήλωση Θιβετιανου μοναχου … τόσο σωματικά , όσο και πνευματικά…
πρέπει να βρίσκεται σε τέλεια φυσική και πνευματική κατάσταση…
Όταν πλησιάζει η ώρα ,το τελετουργικό κάθε φορά είναι το ίδιο …
φορά μαύρη δερμάτινη φόρμα , μαύρες μπότες , μαύρο κράνος ,από μέσα ισοθερμικά και gel εσώρουχο και βγαίνει έξω από το σπίτι του σχεδόν σαν υπνωτισμένος …
αυτό που συμβαίνει μετά ,και που μου περιγράψανε άνθρωποι που τον ακολουθήσανε , δεν το χωρά η λογική αυτού του κόσμου…
σαν ένα αβουλο πλασμα που το οδηγει μια αποκοσμη δυναμη , ο sniper κατευθηνεται στην πλησιέστερη παιδική χαρά…. Ανεβαίνει στον τροχό και αρχίζει να γυρίζει όλο και πιο γρήγορα , όλο και πιο γρήγορα…. πιο γρήγορα… εξωφρενικά γρήγορα …..μέχρι τα σίδερα κι ο άνθρωπος να γίνουν ένα …..
…….όταν ο τροχός σταματά , ο sniper ,έτσι απλά ,έχει…. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ…
…. Από εκεί και πέρα , κανείς δεν τον ξαναβλέπει μέχρι την ανατολή… όσο ξαφνικά εξαφανίζεται , τοσο ξαφνικά εμφανίζεται σε αλλο μέρος κάθε φορά ..
Άλλοτε τον είχαν βρει να περιπλανιέται στα Ζαγοροχώρια και άλλοτε στην Ανάφη…
Φέτος , τον βρήκαν λίγο έξω από τα Φιλιατρά , φανερα καταβεβλημένο…
Ήταν ντυμένος βοσκοπούλα , έψελνε στίχους του Βασίλη Τερλέγκα και μοίραζε στους περαστικούς λουκούμια και κάλυκες από 45ρες…
πριν φύγει από το σπίτι του , σιγουρευόμαστε ότι φέρει επάνω του μεταλλικό ταμπελακι με τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας κι έτσι τον βρίσκουμε κάθε φορά..
τον φέρνουμε πίσω στο σπίτι του και τον αφήνουμε να ξεκουραστεί …
μετα από μια – δυο μερες αρχιζει λιγο – λιγο να συνέρχεται και να παραμιλά…
φέτος , σηκώθηκε ξαφνικά από το κρεβάτι ,άρχισε να γυρίζει γύρω-γύρω από την τραπεζαρία και να φωνάζει δυνατά …ΠΡΩΤΗ ΙΟΥΝΙΟΥ !!!! …..ΠΡΩΤΗ ΙΟΥΝΙΟΥ !!!!!
μέχρι να συνέρθει πλήρως και να μας πει το ΠΟΥ και ΠΩΣ θα κάνουμε υπομονή…
όμως , ακομα κι όταν συνέρχεται πληρως , δεν θυμάται τίποτα από εκείνο το βράδυ….
Οι γεροι μοντερειτορς έχουν ακούσει θρύλους και μύθους σχετικά , αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποδειχθεί …
Άλλοι λένε ότι συναντά τις ψυχες νεκρών πρωταθλητών των motogp και άλλοι ότι συναντά τον ίδιο τον webmaster !!!
Τελευταία τροποποίηση από ggs; 27/03/2014 στις 09:54.
Υπάρχουν ακόμα θρύλοι που λένε ότι πολύ παλιά ,πριν τον sniper ,άλλος ενας είχε πάει σε αυτό το ανατριχιαστικό «ραντεβού»…
Ενας θηριώδης ορεσίβιος Κρητικός μηχανόβιος … σκληρός σαν ατσάλι και δυνατός σαν ταυρος … δεν φορούσε ποτέ εξοπλισμο και κράνος γιατί κανένα υλικό δεν ήταν πιο ισχυρό από το πετσί του και κανένα κράνος πιο δυνατό από το κρανίο του…
Ο Θρύλος λεει ότι είχε πουλήσει την ψυχή του στον διάολο με αντάλλαγμα να του κάνει ροικη στην μηχανή του ….
Μια μηχανή που όμοια της δεν έχει υπάρξει από τότε …όσο κι αν προσπάθησαν ο filippos με τον Sapila να βρουν πληροφορίες , δεν τα κατάφεραν…
Τα πάντα όμως άλλαξαν εκείνο το βράδυ…
Λενε ότι τον βρήκαν στου Ψυρρη να φορά DAINESE και ARAI , να απαγγέλλει αποσπάσματα από βιβλία του Galleano ,να καβαλάει Transalp και ο ανδρισμος του να αμφισβητείται…
Από τότε χαθήκαν τα ίχνη του ….δεν υπαρχει κάτι που να επιβεβαιώνει την ύπαρξη του και κανεις δεν ξερει αν αυτό το πρόσωπο ήταν πραγματικό ή μυθικό …
Το μονο που έχει απομείνει να τον θυμίζει είναι ο μυθος του και ένα όνομα…..
ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΒΑΝΤΑΡΑΚΗΣ….
Τελευταία τροποποίηση από ggs; 27/03/2014 στις 09:51.