Τελικά , ειναι ή δεν ειναι ελληνας ?
μπραβο στον μαστορα που φτιαχνει "παπαδες" κι ας ηταν κι απο την Μπουργκινα Φασο
...αλλα σαν την Σιφνο , δεν εχει...![]()
Εγω ξερω πως ειναι Ελληνας!! Κ πιο πολυ ακομη τον γουσταρω χωρις να τον ξερω, γιατι βγαζει μια ηρεμια οπως κ καλοσυνη!!!
![]()
.............
τι σημασια εχει ρε μαγκες αν ειναι ελληνας ή οχι?
ειναι ενας πραγματικος πολυτεχνιτης που με οτι καταπιανεται το κανει απο καλα εως πολυ καλα...
και εχει την υπομονη, το σθενος και τα κακαλα οτι κανει να το δειχνει μεσα απο βιντεο, για να προτρεψει κι'αλλους να μπουν στο τρυπακι να κατασκευασουν χωρις πολλα φραγκα...
αντι να τα κανει μονος του στην αυλη του και να κανει ενα site για να τα πουλαει χρυσαφι σ'εμας τους αδαεις...
γι'αυτα και μονο (εκτος απο τις κατασκευες) πολλα
![]()
Πολύ καλός μάστορας
Προσπαθεί να μεταδώσει της γνώσεις του και μπράβο του.
Δεν θέλω να γίνομε σπαστικός αλλά σε μερικά πράγματα με τα οποία έχω ασχοληθεί και εγώ λόγο χόμπι, πρέπει να το μελετήσει λίγο ακόμα γιατί κάνει κάποια λάθη. (κατά τη γνώμη μου πάντα )
Για κάποιους που ασχολούνται με μηχανουργικά , χυτεύσεις και διάφορα άλλα, υπάρχει και το παρακάτω forum.
http://www.cnchobby.gr
Αν και για να πω την αλήθεια έχω ψυχραθεί με τον δημιουργό του ( έφαγα ban και διαγραφή των ποστ μου).![]()
Η αλήθεια είναι ότι ο ίδιος και τα μέλη προσπαθούν να βοηθήσουν και να μεταδώσουν της γνώσεις τους.
Αναφορικα με την πλατφορμα..
η κατασκευη ειναι απλα μαστοραδικη ..χωρις ιχνος κατασκευαστικης λογικης
Μας έφαγαν οι μαστοράδες εκ πείρας και τα εξ ακοής αποφθέγματα. ...
δεν είμαι τύπος του fb, κανάλια, subscribe κλπ αλλά ο συγκεκριμένος είναι το μοναδικό subscribe που έχω κάνει ποτέ γιατί είναι μυαλό και χέρια το παληκάρι... να 'ναι καλά να μας δείχνει...!
και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το αν είναι Έλληνας, αν και είναι γκαραντί ντόπιος Σιφνιός...
δηλαδή αν έβλεπες έναν Αμερικάνο να τα κάνει θα είχαν λιγότερη αξία σαν tutorials...?
@dbnn δηλώνω ενδιαφέρον για το σεμινάριο και κερνάω και τα σουβλάκια! όποτε το κανονίσετε πείτε μου αν χωράει κι ένας τρίτος στο σεμινάριο!!!!