Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Τσιγάρο με...250-270 χλμ./ώρα!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: Τσιγάρο με...250-270 χλμ./ώρα!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
    Δεν θα μπορούσα να ποστάρω πουθενά αλλού,πέραν των ανέκδοτων το παρακάτω περιστατικό που μου δηιγήθηκε φίλος πρίν απο λίγο,για κάποιον γνωστό του...μυθομανή!!!
    Εχουμε και λέμε:

''Ήμουν συνεπιβάτης με ένα φιλαράκι με ένα KAWASAKI(idi μην σκαλώνεις,είπαμε είναι μυθομανής το άτομο!) 1300(!) και ταξιδεύαμε για Κατερίνη με καμμιά 250-270 χλμ.(!!).

Οπως πηγαίναμε,ξαφνικά μου ήρθε να κάνω ένα τσιγάρο(με 270 χλμ./ώρα που δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο απο το πώς να κρατηθείς στο μηχανάκι!!!!!) αλλά το πρόβλημά μου ήταν πως θα το ανάψω(!!!).Αφού πέρασε κανά τέταρτο(που με 270 απο Θεσ/νική,θα είχε ήδη φτάσει στη Κατερίνη σε ένα τέταρτο!) και είχα βαρεθεί(!!!!) μην μπορώντας να κάνω κάτι,σε μια στροφή που είχαμε πλαγιάσει πάρα πολύ,άνοιξα την ζελατίνα μου και άναψα ένα τσιγάρο....''

εισαστε έτοιμοι?????!!!!!!!

ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΙΘΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πως το βλέπετε το...ενδεχόμενο???!!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.........

ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ 2 ΝΙΤΡΟΜΠΟΥΚΑΛΕΣ!!

Re: Τσιγάρο με...250-270 χλμ./ώρα!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΙΘΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    kala re toses wres to kakologame adika to palikari

apla o filos estra den mas ta ipe ola...

apla to palikari forage to kranos sto... podi ( ) kai otan egerne apo ekini tin meria estw kai loigo evriske katw...

apla pragmata... :wacko:

twra vevea pws ginete ena kranos na vgazei spithes einai mia alli ipothesi...
    mipos forage kranos kai stoli ippoti (metaliki)?? kratage kai akondio???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	knight.jpg 
Προβολές:	104 
Μέγεθος:	11,0 KB 
ID:	26401

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Μια φορα ειχα παει με τον πατερα μου για κυνηγι στην αφρικη με το ελικοπτερο. Μετα απο ωρα πεινασαμε και λεω να φερω κατι να φαμε.

Ουπς ομως ειχαμε ξεχασει να παρουμε τροφιμα μαζι.

Επειδη ειμαι ομως αλουπης, τι κανω?

Βγαζω απο το καθισμα την σουστα και την βγαζω εξω απο το παραθυρο του ελικοπτερου, εκεινη την ωρα πετουσαν διπλα 2 γυπες.

Νταααααααν παρτα, καρφωνονται και οι 2 πανω στην σουστα και επειδη πηγαιναμε με καμια 500 χιλιομετρα την ωρα ψηθηκαν κιολας και φαγαμε μεχρι σκασμου.

ΜΕτα γυρισαμε αθηνα γιατι ειχε big mother και ηθελα να το δω.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Μια φορα ειχα παει με τον πατερα μου για κυνηγι στην αφρικη με το ελικοπτερο. Μετα απο ωρα πεινασαμε και λεω να φερω κατι να φαμε.

Ουπς ομως ειχαμε ξεχασει να παρουμε τροφιμα μαζι.

Επειδη ειμαι ομως αλουπης, τι κανω?

Βγαζω απο το καθισμα την σουστα και την βγαζω εξω απο το παραθυρο του ελικοπτερου, εκεινη την ωρα πετουσαν διπλα 2 γυπες.

Νταααααααν παρτα, καρφωνονται και οι 2 πανω στην σουστα και επειδη πηγαιναμε με καμια 500 χιλιομετρα την ωρα ψηθηκαν κιολας και φαγαμε μεχρι σκασμου.

ΜΕτα γυρισαμε αθηνα γιατι ειχε big mother και ηθελα να το δω.

δε μου λες πόση ώρα τους άφησες έξω;

ρωτάω γιατί εγώ τις προάλες, (βέβαια ήταν με το τζετ) άλλα τεσπα φάινεται τους άφησα λιγάκι παραπάνω και μου κάηκαν

:rotflmao: :rotflmao:

egw ijera oti o afrikanikos gipas trogete mono vrastos giati allios to kreas tou ginete skliro..

i nosos twn poulerikwn xtipaei kai tous gipes??

έχω ακούσει ένα που πιστεύω πως ο τύπος παίρνει πτυχίο στο ψέμα και αφήνει τους δικούς σας ψεύτες μετεξεταστέους.

το στόρυ έχει ως εξής:
    "Είμαι με την μηχανή και πάω βόλτα οπότε λέω δεν ανοίγω να δω πως πάει;; Ε αφού περνάω τα 250 και ανεβάζω ακόμα μου πετάγεται ένα ταξί στην μέση του δρόμου.
    Με βλέπει ο ταρίφας τον βλέπω και εγώ οπότε ευτυχώς που ήταν ξύπνιος ο μάγκας γιατί κατεβαίνει από το ταξί μου ανοίγει γρήγορα και τις δύο πόρτες.
    Εγώ πηδάω πάνω από το ταξί και η μηχανή πέρασε μέσα από το αμάξι και μετά την ξανακαβάλησα και συνέχισα την βόλτα μου".

Αν αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει πτυχίο στο ψέμα τότε ποιός αξίζει;;;Αλλά είναι ο τρόπος που τα λένε. Το νιώθουν ρε γαμώτο και έχει χαβαλέ.

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    μα γιατί καλέ το παιδί!! μια χαρά τα έλεγε. Να υποθέσω ότι είχε πάει και τανάγρα και επειδή δεν είχε φωτιά να ανάψει το τσιγαράκι του, πήγε πίσω απο την τουρμπίνα του F-16 την ώρα που έβαζει afterburner και το άναψε...

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XTakias
    έχω ακούσει ένα που πιστεύω πως ο τύπος παίρνει πτυχίο στο ψέμα και αφήνει τους δικούς σας ψεύτες μετεξεταστέους.

το στόρυ έχει ως εξής:
    "Είμαι με την μηχανή και πάω βόλτα οπότε λέω δεν ανοίγω να δω πως πάει;; Ε αφού περνάω τα 250 και ανεβάζω ακόμα μου πετάγεται ένα ταξί στην μέση του δρόμου.
    Με βλέπει ο ταρίφας τον βλέπω και εγώ οπότε ευτυχώς που ήταν ξύπνιος ο μάγκας γιατί κατεβαίνει από το ταξί μου ανοίγει γρήγορα και τις δύο πόρτες.
    Εγώ πηδάω πάνω από το ταξί και η μηχανή πέρασε μέσα από το αμάξι και μετά την ξανακαβάλησα και συνέχισα την βόλτα μου".

Αν αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει πτυχίο στο ψέμα τότε ποιός αξίζει;;;Αλλά είναι ο τρόπος που τα λένε. Το νιώθουν ρε γαμώτο και έχει χαβαλέ.
    Ρε συ ούτε στις ταινίες του James Bond δε γίνονται αυτά τα stunts

Καλά ο τύπος θα είναι αστέρι αυτόφωτο :rotflmao:

Το θέμα είναι πως να μη γελάσεις μπροστά τους οταν τους ακούς αλλα να το παίξεις εκστασιασμένος & σοβαρός απο τα ηρωικά τους κατορθώματα... :rotflmao:
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XTakias

το στόρυ έχει ως εξής:

ΘΕΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ!!!!!!!!! χαχαχαχαχα!!! ολα τα φράγκα!! Με 250 ο ταριφας και το ταξακι του θα είχαν γίνει μια μαζα σιδερα(κομμένα στα 2) πρίν προλάβει να φτερνιστεί, όχι να κατέβει κι όλας. εκτος βέβαια εάν ο ταρίφας είχε radar εδάφους εδάφους με προσθήκη gsm, amr, trp, ptz, www, Cd-player, και ραδιοκασετόφωνο για μεγαλύτερη εμβέλεια, οπότε, αλλάζουν τα πράγματα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2013, 09:08
  2. Πέρασε τη γέφυρα του Ρίο με 300 χλμ./ώρα
    από sovaros_user στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2011, 15:48
  3. Oδηγούσε τυφλός με 160 χλμ./ώρα!
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2007, 11:26