Προσπαθησε να τις ξεβιδωσεις χτυποντας τις με ποντα και σφυρι.Πρωτα χτυπα το κεφαλι καθετα,αν χωραει και με το σφυρι, μερικες φορες καλα και καραμπα μπολικη.
Προσπαθησε να τις ξεβιδωσεις χτυποντας τις με ποντα και σφυρι.Πρωτα χτυπα το κεφαλι καθετα,αν χωραει και με το σφυρι, μερικες φορες καλα και καραμπα μπολικη.
το οτι εχεις ξεσφιξει τις υπολοιπες σου προσθετει δυσκολια γιατι οι χαλασμενες περνουν ολη την προενταση οποτε καλο ειναι να τις ξανασφιξεις
τροχακι μικρο ή εστω πριονολαμα χωραει; ωστε να χαρακωσεις τα κεφαλια και να πας με ισιο σφυροκατσαβιδο
Ο κινητήρας είναι δεμένος με ιμάντες και πάσαλο ακουμπισμένο πάνω στα αμορτισέρ για να το τραβάει λίγο ψηλότερα και επίσης το σασμάν έχει γρύλλο απο κάτω για να μην πέσει.
Οπότε δεν είναι κρεμαστό.
Τροχάκι τόσο μικρό δεν έχω. Χρειάζεται dremel για να γίνει αυτό. Μόνο αυτό θα χωρέσει εκεί μέσα.
Ωραια μαστορια νυχτα πηραν πτυχιο?(αν πηραν...)
Αναμενω το δεμα μητσακο
Να πώ μια μ@@κια λοιπόν γιατί δεν μου έρχεται κάτι άλλο.
Τρύπησέ την πλάγια ("προφίλ" που λένε) και πέρνα απο μέσα μια μικρή ράβδο με την οποία θα προσπαθήσεις να την στρίψεις.Αν παραείνει μικρή η επιφάνεια για τρυπάνι,"Χτίσε" με
ηλεκτροκόλληση.
Δεν ξέρω αν το σκέφτηκες και αυτό,δεν μου έρχεται κάτι άλλο όμως![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και δεν μου χε περάσει απο το μυαλό.... Αλλά ράβδος να αντέξει τόση πίεση απο τι πρέπει να είναι? Ατσαλόκαρφο?
Το άλλο περίεργο είναι, έστω και με το μισοφέγγαρο που κόλλησα το παξιμάδι δεν έπρεπε να αντέξει?
Βάρος μπορώ να σηκώσω, έχω σηκώσει μέχρι 160kg στραβόμπαρα αλλά δεν μου δίνει χέρι να πετάξω σασμάν μαζί με το μισό μοτέρ έξω και να τις κόψω με τροχό.
Η 2η λύση είναι να κατεβάσω κρεμαριέρα να μου δώσει χέρι να παίξω με τροχούς αλλά δεν θέλω να ανοίξω τόσες πληγές. Είδωμεν!