Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: λάδια Gulf Power Trac 4T 10W-40

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Ε οχι και αγνωστη η Gulf!

Απο κει και περα εφοσον εβαλες καινουργια λαδακια φυσικο ειναι να νοιωθεις μαλακο το σασμαν και τη λειτουργια του κινητηρα σε σχεση με τα δουλεμενα.

Η πορεια θα σου δειξει
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    Ακη δεν μιλησα με βαση το XR..μιλησα με βαση το gixxer...και δεν λυνεις ολα τα fairing...την καρινα λυνεις για να ξεβιδωσεις την ταπα (και το XR εχει ποδια με 4 βιδες btw)...
    πες μου τωρα οτι για 5 βιδες, εχει αλλη χρεωση το μονοκυλινδρο απο το 4κ..
    ασε που εδω μιλαμε για cbf600...τι fairing εχει για να λυσει ο μαστορας?

και μπορει εσυ να κανεις τον οπτικο ελεγχο που λες, αλλα οι περισσοτεροι δεν το κανουν και το ξερεις...
    αλλα και παλι...ενας οπτικος ελεγχος αν και εφοσον γινει απο τον μαστορα,θα επρεπε να ειναι χωρις χρεωση! με τα ματια το κοιτας...δεν το ξεματιαζεις με 10 ματοχαντρα και του σταζεις αγιασμο απο τα Ιεροσολυμα...

οπως αληθεια ειναι και το γεγονος οτι δεν παιρνουν λιανικη τιμη τα αναλωσιμα...αρα εχουν διπλο και τριπλο κερδος οταν βαζουν και το δικο τους καπελο...

τα ξερεις πως ειναι...δεν μιλαμε στον αερα...

ρε μαν διάβασε τι γράφω πριν απαντήσεις please δηλαδή ....

μιλάω για Λάδια και ΦΙΛΤΡΟ που πχ σε cbr 600 rr πρέπει να λυθεί καρίνα δεξι φαίριν και το δοχείο πλήρωσης ψυκτικού
    στο Busa καρίνα και δεξί φαίρινγκ
    στο Blackbird το ίδιο στο αριστερό φαίρινγκ

και αν σου τύχει μηχανάκι με κινέζικο Abs φαίριν που είναι όλο πέτσικο και φοβάσαι όταν το βάζεις - βγάζεις μη σου μείνει το μισό στα χέρια .... άλλη ώρα θα φας με δαύτο και άλλη με ενα μηχανάκι που θα λύσεις μια τάπα και ενα φίλτρο που έχεις πρόσβαση εύκολη

στα ανταλλακτικά και στα λιπαντικά τώρα αν μου βρεις σε επώνυμη μάρκα αναλώσιμα που η τιμή χονδρικής να είναι το 1/3 η το 1/2 της λιανικής να μου πεις ειλικρινά το όνομα του μαγαζιού να παω να ψωνίζω κι εγώ γιατί οι τιμές στα αναλώσιμα να πάνε επί δύο και επί τρία δεν υπάρχουν ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ εκτός από κάτι χωριά τύπου χεζόλακκος αρκαδίας που ο μηχανικός είναι μόνος του και θα σε βρεί στην ανάγκη και θα στον πιάσει

αν τώρα ο μηχανικός είναι καραλαμόγιο και βαράει τόσο .. ε μία φορά θα περάσει ο πελάτης αυτός ... μετά δεν θα πηγαίνει ούτε απ' έξω

οι εποχές που βαράγανε ότι να-ναι έχουν περάσει ... και αυτό ισχύει για κάθε επιχείρηση και κλάδο

Παλαιό μέλος
    να σας πω και εγω τις εμπειριες μου???
    τη μηχανη την εχω παει απειρες φορες στο συνεργειο για βλαβες που προκαλεσε ο προηγούμενος μάστορας..

ομως να σας πω και το ωραια...πριν ουτε μηνα που πηρα τη μηχανη απο σερβις σε καρμπυρατερ ζητησα να αλλαξουμε λαδια φιλτρο γιατι εμεινε παρα πολυ καιρο ακίνητη.
    πριν μια εβδομαδα που ελυσα τη μηχανη ειδα οτι το φιλτρο ειναι το παλιο μου..αλλα τα λαδια ειναι καινουρια.χωρια που παντα καποιο πλαστικό σπάει.
    άποψή μου είναι η εξής.
    εχω σπαταλησει κοντα στα 2000 χιλιαρικα ευρω σε μπαστορες και ακομα δεν εχω μηχανη....
    στο φινάλε δε μπορω να αντιληφθω γιατι οι μαστορες να κανουν μισες δουλειες και να πληρώνονται..συγνώμη αν θίγω καποιους που εργάζονται σωστά αλλα εγώ προσωπικά μέχρι στιγμής δε γνώρισα κανένα..
    λυπάμαι φίλε μου που σε κοροιδεψαν και ξέρω πως νοιώθεις γιατί και εμένα με έχουν πιάσει κότσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από georgezzr600 Προβολή μηνύματος
    να σας πω και εγω τις εμπειριες μου???
    τη μηχανη την εχω παει απειρες φορες στο συνεργειο για βλαβες που προκαλεσε ο προηγούμενος μάστορας..

ομως να σας πω και το ωραια...πριν ουτε μηνα που πηρα τη μηχανη απο σερβις σε καρμπυρατερ ζητησα να αλλαξουμε λαδια φιλτρο γιατι εμεινε παρα πολυ καιρο ακίνητη.
    πριν μια εβδομαδα που ελυσα τη μηχανη ειδα οτι το φιλτρο ειναι το παλιο μου..αλλα τα λαδια ειναι καινουρια.χωρια που παντα καποιο πλαστικό σπάει.
    άποψή μου είναι η εξής.
    εχω σπαταλησει κοντα στα 2000 χιλιαρικα ευρω σε μπαστορες και ακομα δεν εχω μηχανη....
    στο φινάλε δε μπορω να αντιληφθω γιατι οι μαστορες να κανουν μισες δουλειες και να πληρώνονται..συγνώμη αν θίγω καποιους που εργάζονται σωστά αλλα εγώ προσωπικά μέχρι στιγμής δε γνώρισα κανένα..
    λυπάμαι φίλε μου που σε κοροιδεψαν και ξέρω πως νοιώθεις γιατί και εμένα με έχουν πιάσει κότσο.
    ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος ... δυστυχώς καριολόπουστες υπάρχουν παρα πολλοί σε όλους τους κλάδους

ιστορίες να φρίξετε (inside info)

βαρέλι ανακυκλωμένο λάδι από Ασπρόπυργο το ρίχνουν και σε ένα φυγοκεντριτή και μετά στο μηχανάκι - αυτοκίνητο - τρακτέρ whatever

το φίλτρο το πετάνε στη βενζίνη και το ξεπλένουν και έτοιμο

δεν λέω για βαλβίδες ...που απλά περνάνε λαδάκι το λαστιχο στο ψευτοκαπακο να φαίνεται ότι το ανοίξαν (εξουσιοδοτημένο)

πας στο συνεργείο και

αν δεν τον εμπιστευεσαι καλό είναι να είσαι παρών (όχι απο πάνω του αλλά σε απόσταση)

τα πράγματα που σου άλλαξε να τα έχει σε σακούλα και να στα δώσει ασχέτως αν εσύ τα πάρεις η τα πετάξεις

μαζί με τα παλιά και τα κουτιά από τα ανταλλακτικά και τα δοχεία λαδιών

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    ρε μαν διάβασε τι γράφω πριν απαντήσεις please δηλαδή ....

μιλάω για Λάδια και ΦΙΛΤΡΟ που πχ σε cbr 600 rr πρέπει να λυθεί καρίνα δεξι φαίριν και το δοχείο πλήρωσης ψυκτικού
    στο Busa καρίνα και δεξί φαίρινγκ
    στο Blackbird το ίδιο στο αριστερό φαίρινγκ

και αν σου τύχει μηχανάκι με κινέζικο Abs φαίριν που είναι όλο πέτσικο και φοβάσαι όταν το βάζεις - βγάζεις μη σου μείνει το μισό στα χέρια .... άλλη ώρα θα φας με δαύτο και άλλη με ενα μηχανάκι που θα λύσεις μια τάπα και ενα φίλτρο που έχεις πρόσβαση εύκολη

οκ, υπαρχουν καποια μηχανακια τα οποια ειναι πιο χρονοβορα απο καποια αλλα και θελει διαφορετικο παιδεμα το μαστορι...
    πολλα ομως δεν ειναι, αλλα χρεωνονται ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ενδεικτικα ανεφερες 3 μηχανακια...
    και εγω σου μιλησα για το "παιδεμα" που εφαγε ο συγκεκριμενος μαστορας με το cbf του παιδιου, αφου αυτο διαπραγματευομαστε...

στα ανταλλακτικά και στα λιπαντικά τώρα αν μου βρεις σε επώνυμη μάρκα αναλώσιμα που η τιμή χονδρικής να είναι το 1/3 η το 1/2 της λιανικής να μου πεις ειλικρινά το όνομα του μαγαζιού να παω να ψωνίζω κι εγώ γιατί οι τιμές στα αναλώσιμα να πάνε επί δύο και επί τρία δεν υπάρχουν ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ εκτός από κάτι χωριά τύπου χεζόλακκος αρκαδίας που ο μηχανικός είναι μόνος του και θα σε βρεί στην ανάγκη και θα στον πιάσει

μπορει στα επωνυμα να μην ειναι η τιμη χονδρικης το 1/3 ή το 1/2 αλλα να ειναι το 1/4 της λιανικης..το θεμα ειναι οτι ο μαστορας ΠΑΝΤΑ τα παιρνει πιο φτηνα απο τον ιδιωτη...
    τα χρεωνει ομως πιο ακριβα, ακομα και απο την λιανικη...ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ...
    και 5€ να τα πηρε ο συγκεκριμενος (ενω λιανικη εχουν 6) εβγαλε ΠΟΛΥ ΚΕΡΔΟΣ αφου τα χρεωσε 12...

αν τώρα ο μηχανικός είναι καραλαμόγιο και βαράει τόσο .. ε μία φορά θα περάσει ο πελάτης αυτός ... μετά δεν θα πηγαίνει ούτε απ' έξω

οι εποχές που βαράγανε ότι να-ναι έχουν περάσει ... και αυτό ισχύει για κάθε επιχείρηση και κλάδο

δεν υπαρχει λογος να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα...
    και ναι υπαρχουν και οι καλοι, οπως υπαρχουν και τα καραλαμογια...
    και ναι μπορει ΓΕΝΙΚΑ οι εποχες που βαραγανε οτι να'ναι να εχουν περασει, αλλα υπαρχουν ακομα πολλοι που αμα σε βρουνε μποσικο σε ντουφεκανε στον σταυρο και δεν ξερεις απο που σου ηρθε...
    ειδικα κατι σκουτεραδες που δεν εχουν ιδεα απο μηχανακια και σερβις, γινεται τρελο πανηγυρι...
    του αδερφου μου με το beverly ο ενας του ελεγε γενικο σερβις 380 και ο αλλος του ειπε οτι θα του κανει τα ιδια πραγματα με 240...

δεν ειμαι κατα ολων των μαστορων, αλλα οταν βλεπουμε μια αδικια και ενα δαγκωμα, καλο ειναι να το λεμε...
    και να μην λεμε "η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση"...
    εκτος οτι η αληθεια βρισκεται στους sex pistols, βρισκεται και στο γεγονος οτι ο φιλος ΔΑΓΚΩΘΗΚΕ ασχημα απο τον μαστορα...

τώρα για τα λάδια-φίλτρο στο συγκεκριμένο παλικάρι με το Cbf 600 - ναι συμφωνώ ότι πλήρωσε παραπάνω... την ξέρω αυτή τη μάρκα αλλά δεν θυμάμαι αν περνάει jaso ma- jaso ma2 προδιαγραφές

το συγκεκριμένο μηχανάκι με ενα ημισυνθετικό λάδι επώνυμο με προδιαγραφές μια χαρά πηγαίνει για 5-6 χιλιάδες χιλιόμετρα στο μέσο όρο των οδηγών
    το πρώτο που είπα ήταν ότι πλήρωσε δυσανάλογα με την υπηρεσία που του πρόσφεραν
    καλύτερα τώρα ;;

δεν ειμαι κατα ολων των μαστορων, αλλα οταν βλεπουμε μια αδικια και ενα δαγκωμα, καλο ειναι να το λεμε...
    και να μην λεμε "η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση"...
    εκτος οτι η αληθεια βρισκεται στους sex pistols, βρισκεται και στο γεγονος οτι ο φιλος ΔΑΓΚΩΘΗΚΕ ασχημα απο τον μαστορα...

όταν λέω η αλήθεια βρίσκεται στη μέση εννοώ ότι υπάρχουν καλοί και κακοί , οικονομικοί και ακριβοί

τι δεν κατάλαβαίνεις και πρέπει να ξαναγράφουμε τα ίδια ρε μαν ;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    το πρώτο που είπα ήταν ότι πλήρωσε δυσανάλογα με την υπηρεσία που του πρόσφεραν
    καλύτερα τώρα ;;

όταν λέω η αλήθεια βρίσκεται στη μέση εννοώ ότι υπάρχουν καλοί και κακοί , οικονομικοί και ακριβοί

τι δεν κατάλαβαίνεις και πρέπει να ξαναγράφουμε τα ίδια ρε μαν ;;

ξερεις πως ειναι με το πληκτρολογιο, μαν...
    τωρα που διευκρινησες...ειμαι απολυτα συμφωνος!!

ξερεις πως ειναι με το πληκτρολογιο, μαν...
    τωρα που διευκρινησες...ειμαι απολυτα συμφωνος!!
    ανταποδίδω μπύρες μαν

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Προφανως δεν ειπαμε πως του εκανε χαρη ο μαστορας...Οτι τον δαγκωσε τον δαγκωσε απλα οπως προειπαν δεν ειναι ολα ασπρα μαυρα, αλλα κ ενδιαμεσες καταστασεις!!
    Η μαθαινεις κ αλλαζεις μονο σου λαδια φιλτρα κλπ η μαθε τις τιμες κ ρωτα πριν πας γιατι στους καιρους αυτους περιμενουν 1-2 τετοιους μπας κ βγαλουνε!!(τα λαμογια γιατι δεν ειναι ολοι ετσι)
    Κ παντα μιλας για συνοικιακο συνεργειο γιατι αντιπροσωπειας συνεργειο εχει κανονικα ταριφα!!!
    Για λαδια λυνεις φαιρινγκ...?Απο κατω ειναι η ταπα!(ασχετο )
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    η αμυνα απεναντι στα λαμογια ειναι η ερευνα αγορας
    με το internet ολα γινονται ευκολα
    πριν πας στον μαστορα μαθαινεις ποσο εχει το φιλτρο σου και που κυμαινονται τα καταλληλα λαδια και πας προετοιμασμενος
    και δεν ειναι κακο να ρωτησεις κοστος πριν γινει η δουλεια

Νέο μέλος Το avatar του/της leonnino
    Εγώ λέω ότι με πορδές δεν βάφουν αυγά. Έτσι λοιπόν και εδώ αν θες το άμεσο και γρήγορο κέρδος χάνεις το μόνιμο εισόδημα. 70-80 € περνούσα τα κορυφαία liquimoly 5w-50 μαζί με εργασία και φίλτρο. Πλέον αντιπροσωπία honda

Νέο μέλος Το avatar του/της leonnino
    Επίσης η αλλαγή λαδιών στο συγκεκριμένο μηχανάκι είναι παιχνιδάκι. Απλά όπως είπα πιστεύω πως σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς πρέπει να στηρίζουμε τηβ αγορά όσο γίνεται γιατί υπάρχει αλυσιδωτή αντίδραση. Αυτό που δεν γουστάρω είναι η κοροϊδία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Kανουν πονηριες και δεν καταλαβαινουν ότι χανουν πελατες.Παράδειγμα,το μηχανακι περνει 2,3 λιτρα,πληρωνεις φυσικα 3 και δεν δινει το υπολοιπο πισω,καποια στιγμη γεμιζει το μπουκαλι από τα περισσευματα.Άλλο,πας για λαδια,μονο λαδια, αφηνεις την μηχανη φευγεις και όταν γυρνας εχει αλλαξει ο μαστορας φιλτρο λαδιου και τακακια(δεν ηθελαν αλλαγη στανταρ αυτό).

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bruno Προβολή μηνύματος
    Kανουν πονηριες και δεν καταλαβαινουν ότι χανουν πελατες.Παράδειγμα,το μηχανακι περνει 2,3 λιτρα,πληρωνεις φυσικα 3 και δεν δινει το υπολοιπο πισω,καποια στιγμη γεμιζει το μπουκαλι από τα περισσευματα.Άλλο,πας για λαδια,μονο λαδια, αφηνεις την μηχανη φευγεις και όταν γυρνας εχει αλλαξει ο μαστορας φιλτρο λαδιου και τακακια(δεν ηθελαν αλλαγη στανταρ αυτό).
    Πας για λαδια, μονο λαδια, ο μαστορας συμπληρωνει, αν λειπουν και ριχνει σπρει καρμπυρατερ στο μοτερ και το καθαριζει. Σε χρεωνει κανονικα και ολα καλα...... για αυτον!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Χαχα ενταξει,φαινεται το λαδι ότι είναι ξανθο...τωρα αν είναι 10w-40 20w-50 15w-50 δεν εχει σημασια.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. KTM 950 λάδι CASTROL POWER 1 RACING 4T 10W50
    από sas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2013, 08:32
  2. Λαδια Motul 300V 15w-50 4T σε παπι
    από Σπυρος στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2013, 18:05
  3. Εβαλα λαδια Redline 10-40.
    από anco στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks