Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 160

Θέμα: Παιχνίδια αγοράζετε στα παιδιά σας?

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

Δεν ειναι να γελας..

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Διαβασα το κειμενο ενω επινα καφεδακι το πρωι. Στο μυαλο μου ειχα σχηματισει διαφορετικη αποψη, και οχι δεν ημουν επηρεασμενος απο το marketing γιατι ελειπα τοσα χρονια, ημουν επηρεασμενος ομως απο την εικονα του jumbo οταν δεν ηταν αυτο το μεγαθηριο, αλλα ενα μαγαζακι και πως το εβλεπα εγω οταν ημουν μπομπιρας. Θα το σκεφτω δυο φορες για να ξανα-ψωνισω απο εκει.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bruno Προβολή μηνύματος
    Τα 200ε είναι ημιαπασχοληση 4αωρα,σε ηλικιες κατω τον 24.Φυσικα δεν υποστηριζω μιστους πεινας αλλα το συγκεκρινενο κατάστημα με εχει σωσει.Κραξτε ελευθερα,δεν με πειραζει,λαμαδα 9,99 από εκει θα παρω.
    Μόνο ένας "σχετικά" υπέρ. Οι υπόλοιποι κατά!
    Εγώ το βρήκα στο mail μου , κάποιος μου το στειλε.
    Βέβαια μια μεγάλη επιχείρηση δεν μπορεί να καταστρατηγεί εργασιακούς νομους , να εκμεταλεύεται κάποιες διατάξεις (σημεία των καιρών) ναι!
    Η αλήθεια είναι πως κι εμένα δεν μου γουστάρει το εν λόγω μαγαζί , για τους λόγους που αναφέρατε παραπάνω..
    Ομως για να "κουβέντα να γίνεται" θα παίξω τον ρόλο του δικηγόρου του διαβόλου.
    Μήπως είμαστε μια συντηρητική κοινωνία που αντιδρά στις αλλαγές ?

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bruno Προβολή μηνύματος
    Τα 200ε είναι ημιαπασχοληση 4αωρα,σε ηλικιες κατω τον 24.Φυσικα δεν υποστηριζω μιστους πεινας αλλα το συγκεκρινενο κατάστημα με εχει σωσει.Κραξτε ελευθερα,δεν με πειραζει,λαμαδα 9,99 από εκει θα παρω.

Δηλαδή οι κάτω των 24ωραν είναι λιγότερο άνθρωποι??? Ο διαχωρισμός που μας επέβαλαν και μας γάμησαν τα εργασιακά υιοθετείτε αμάσητος??

Τι βλέπουν τα ματάκια μας λέμε!!

Μια ζωή θα μας γαμάνε με τέτοιες λογικές αδελφέ και μπορεί εσένα στα 37 σου να μην σε αγγίζει τώρα αλλά σήκωσε τα ματάκια σου και δές το στον ορίζοντα να σου έρχεται ασάλιωτο

Κάποιος να με κάνει βαν λεμεεεεεε
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Για τα εργασιακα το ειπα ότι δεν συμφωνω,τα 200ε δεν φτανουν ουτε για τα εισητηρια.To μαγαζι αυτό παει βασει νομων,τωρα για την ποιοτητα,ολοι Κινεζικα εχουν και αναφερθηκα σε επωνυμα παιχνίδια που πουλανε ολοι,ακομα και Κινεζικα να είναι που εισαγει το μαγαζι αυτό,δεν νομιζω να μην εχουν περασει ελεχνο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Μόνο ένας "σχετικά" υπέρ. Οι υπόλοιποι κατά!
    Εγώ το βρήκα στο mail μου , κάποιος μου το στειλε.
    Βέβαια μια μεγάλη επιχείρηση δεν μπορεί να καταστρατηγεί εργασιακούς νομους , να εκμεταλεύεται κάποιες διατάξεις (σημεία των καιρών) ναι!
    Η αλήθεια είναι πως κι εμένα δεν μου γουστάρει το εν λόγω μαγαζί , για τους λόγους που αναφέρατε παραπάνω..
    Ομως για να "κουβέντα να γίνεται" θα παίξω τον ρόλο του δικηγόρου του διαβόλου.
    Ε ναι ρε συ...
    200 ευρώ για 4 ώρες στο πιτσιρικά είναι χοντρό χρήμα.
    Μέχρι και για καφέ πάει!
    (Που φυσικά στο τέλος δεν θα είναι 4 οι ώρες και άμα γουστάρεις....)
    Είναι αλήθεια βέβαια ότι μια μεγάλη επιχείρηση δεν καταστρατηγεί τους νόμους,
    γιατί να το κάνει άλλωστε?
    Αφού η ίδια τους φτιάχνει!
    Την έκφραση φωτογραφικό νόμο την έχεις ακούσει?
    Κλείνουν και τα περίπτερα παρεμπιπτόντως γιατί εμποδίζουν τους πεζούς στα
    πεζοδρόμια.
    κλπ κλπ
    Ότι είμαστε συντηρητική κοινωνία είμαστε, όχι για τα τζάμπο φυσικά, γιατί εκεί άμα βρούμε ένα ευρώ παρακάτω τρέχοντας θα πάμε,
    αλλά σε ένα κάρο άλλα θέματα.
    Δες ας πούμε τι πιστεύουν οι άνθρωποι για το Τζαμί στην Αθήνα.
    Περί αλλαγών ένα σου λέω.
    Ποιόν εξυπηρετούν οι αλλαγές?
    Την κοινωνία ή τη τσέπη κάποιου?
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εγω δεν μπορω να καταλαβω ΓΙΑΤΙ σας κανει εντυπωση ολο αυτο??
    ολα εχουν την λογικη τους εξηγηση...

Γεγονοτα:
    ο κοσμος δεν εχει λεφτα και στρεφεται στις φτηνοτερες επιλογες που υπαρχουν για τις καθημερινες του αναγκες και φυσικα για τα παιχνιδια των παιδιων του...
    το εν λογω καταστημα εχει κινεζιες και τις πουλαει "σχετικα" τζαμπα με τον υπολοιπο ανταγωνισμο...σε ολα τα ειδη..οχι μονο παιχνιδια...
    εχει βεβαια και τα "καλα", τα "επωνυμα" παιχνιδια που οι τιμες τους ειναι ιδιες με ενα αλλο οποιοδηποτε καταστημα, συνοικιακο και μη...
    σου δινει την επιλογη μεσα απο τα χαοτικα σε τ.μ. καταστηματα του να επιλεξεις αυτο που θελεις...

ειναι οπως ολα τα αλλα καταστηματα, μια επιχειρηση που σκοπο εχει το κερδος...αρα οτι κερδισει απο τα μεροκαματα, που δεν δινει, στους εργαζομενους της, θα ειναι οφελος...
    σε ολο αυτο φυσικα συνηγορει και η κυβερνηση με τους νομους που βγαζει κατα των εργαζομενων, με τις συλλογικες και τους κατωτατους μισθους που ειναι της πεινας...και καποιοι λογιστες και δικηγοροι που ολη μερα υπολογιζουν τι συμφερει το κεφαλαιο και πως θα τους γλιτωσει χρημα, παιρνοντας μπονους...

τωρα οσον αφορα την κλοπη των μαρκαδορων, οπως το βλεπω εγω, δεν το εκανε για τα 12€..οσο για τον παραδειγματισμο των υπολοιπων και την ανοχη της στο αδικημα της κλοπης...
    τουτεστιν "μη δω αλλον κ@ργιολη να περνει το παραμικρο, οσο μικρης αξιας και αν ειναι γιατι τα βραχιολια παραμονευουν και δεν χαριζω καστανα πουθενα"...

οποιος θελει να ψωνιζει απο εκει ψωνιζει...
    οποιος θελει να μην ψωνιζει και να κανει εμπαργκο, παλι το κανει...

μπορει η "ανακοινωση" των εργαζομενων να βγηκε για να κανει κακο στην επιχειρηση και στον τζιρο της, αλλα θα μου φανει υποκρισια να βγει ανθρωπος και να πει "δεν τα γνωριζα, αυτα"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος

μπορει η "ανακοινωση" των εργαζομενων να βγηκε για να κανει κακο στην επιχειρηση και στον τζιρο της, αλλα θα μου φανει υποκρισια να βγει ανθρωπος και να πει "δεν τα γνωριζα, αυτα"...
    To 200άρι δεν το ήξερα....
    Τ άλλα τα ξέρω και από αλλού.
    ανανήψαντας

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Μπορει.
    Με πιο απλα λογια συνεχίζουμε ακομα να ειμαστε λιγο σφιχτοι κι οταν μας τον φορανε ποναμε λιγουλακι.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    +1
    Οσον αναφορα τα υπολοιπα που ειπε ο devil νομιζω λογο η πολυ ειναι γνωστα σε ολους.

Και το 200 ακομα δε θα με πειραζε αν ηταν αξιοκρατικο. Δηλαδη να μην υπηρχε εξαναγκασμος και απειλη απο πισω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    μπορει αυτο καθεαυτο το 200αρι να μην το ξερες, αλλα αν ειχες παει εστω και μια φορα...θα ειχες αναρωτηθει "ποσο να του δινουν τωρα αυτουνου του πιτσιρικα?"
    αν διαβαζες και τις συλλογικες και αυτα που λενε οι νομοι για τους κατω απο 24, θα το εβγαζες ανετα στο μυαλο σου...

και για να μην ειμαι αδικος...δεν νομιζω οτι ειναι και η μοναδικη επιχειρηση που το κανει...
    φανταζομαι στο ιδιο κλιμα θα κυμαινονται και ολες οι αλλες...

απλα πλεον φοβουνται ΟΛΟΙ την ανασφαλιστη εργασια (το προστιμο για εναν και μονο υπαλληλο αν βρεθει ανασφαλιστος ειναι 10 χιλιαρικα), οποτε τον ασφαλιζουν και ριχνουν τον μισθο στα ταρταρα...

σκατοκατασταση...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    .....απλα πλεον φοβουνται ΟΛΟΙ την ανασφαλιστη εργασια (το προστιμο για εναν και μονο υπαλληλο αν βρεθει ανασφαλιστος ειναι 10 χιλιαρικα), οποτε τον ασφαλιζουν και ριχνουν τον μισθο στα ταρταρα...

σκατοκατασταση...
    Σωστά!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Το επίπεδο εξυπηρέτησης στα jambo είναι ακριβώς ανάλογο του μισθού των εργαζομένων του.
    Κανένας δεν γνωρίζει τίποτα και μάλλον το μόνο που κάνουν είναι να γεμίζουν ράφια.
    Εδώ και καιρό έχω σταματήσει να ψωνίζω από εκεί και προτιμώ σοβαρότερα μαγαζιά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Το επίπεδο εξυπηρέτησης στα jambo είναι ακριβώς ανάλογο του μισθού των εργαζομένων του.
    Κανένας δεν γνωρίζει τίποτα και μάλλον το μόνο που κάνουν είναι να γεμίζουν ράφια.
    Εδώ και καιρό έχω σταματήσει να ψωνίζω από εκεί και προτιμώ σοβαρότερα μαγαζιά.
    Και πολύ καλα κανεις,ομως δεν θα αλλαξει κατι,οι μισθοι θα είναι χαμηλοι, αλλα πραγματα πρεπει να αλλαξουμε ολοι μας.

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μην το δειξετε στα παιδια σας...
    από gollum στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2005, 18:23
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 01:57
  3. Απαντήσεις: 81
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2005, 14:16
  4. Προσοχή στα mails σας!!!!!
    από powerphot στο forum Προτάσεις & σχόλια