Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 54

Θέμα: Χαιρετε, απο την Λευκωσια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    η δικαιολογια που δεν στην ασφαλιζουν ποια ειναι?
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sv1000s
    εκει εμενα μονο ενα βραδυ ειδα κατι αλανια στο βενζιναδικο με το μεγαλο πλυντηριο να εχουν μαζευτει αλλα με αμαξια καλα και ακριβα!ακουγα σηνεχεια οπλα να ανοιγουν αλλα δεν εδοσα και πολυ βαση!ενα βραδυ παντος πλακοσε πολυ αστυνομια μαλλον τους μαζεψανε!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    η δικαιολογια που δεν στην ασφαλιζουν ποια ειναι?
    Οτι οι μοτο ειναι πιο ευκολο να εμπλακουν σε ατυχημα, οποτε δεν τους συμφερει.

Ο Ζας με πηρε νωριτερα τηλεφωνο(!!!), να μου δωσει το νουμερο ασφαλιστη που συνεργαζεται με ασφαλιστικη που ΜΠΟΡΕΙ να μου το ασφαλισει και αυτο γιατι δεν ειμαι πιτσιρικας.
    Αν ημουν μικροτερος, δεν υπηρχε περιπτωση (κατα λεξη).

Θα παρω και θα μαθω τι γινεται.

Μιας και το ανεφερα,
    Η συμπεριφορα των αστυνομικων, σε αναγκαζει να μην εισαι προκατειλλημενος και αρνητικος μαζι τους.
    Ευγενικοτατοι και με διαθεση να βοηθησουν (συναδει και με παλαιοτερη εμπειρια μου με την ΚΑ, οπου θα επρεπε να με ειχαν χωσει μεσα -κατ'εμε-, μα ηταν αψογοι και με το μυαλο τους να γυρισω σπιτι, σωος και αβλαβης).
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Ενα φιλαρακι μου μετακομισε ηταν κυπρο για κανενα χρονο...

Εχει ενα ντορσοντουρο 750 αγορασμενο απο εδω και το πηρε μαζι. Με ενα "παραθυρακι" μου ειπε κατεφερε να την εκτελωνισει και να βγαλει κ αι ασφαλεια..

Infos δεν ξερω ακριβως αλλα μπορω να μαθω.
    .............

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chester24 Προβολή μηνύματος
    Ενα φιλαρακι μου μετακομισε ηταν κυπρο για κανενα χρονο...

Εχει ενα ντορσοντουρο 750 αγορασμενο απο εδω και το πηρε μαζι. Με ενα "παραθυρακι" μου ειπε κατεφερε να την εκτελωνισει και να βγαλει κ αι ασφαλεια..

Infos δεν ξερω ακριβως αλλα μπορω να μαθω.
    Το μηχανακι ειναι εκτελωνισμενο, διαδικασια χωρις παρατραγουδα.
    Για την ασφαλεια θα με ενδιεφερε. Αν χρειαστει πες μου να σου στειλω το κινητο μου και να μιλησω με τον φιλο σου.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Νέο μέλος Το avatar του/της miltosv
    +1000000 σε όλα όσα λέει ο φίλος για την Κύπρο...και πολλά "λάικ" σε ότι αφορά το Τρόοδος (που λένε και στο χωριό μου)

Επίσης αν θες να μεταβιβάσεις μηχανή πάλι έχεις το ίδιο πρόβλημα για για την μεταβίβαση θέλει ασφάλεια....

Κι εγώ με τον κουνιάδο μου έχουμε παρόμοιο πρόβλημα... Είμαστε στην διαδικασία απόκτησης διπλώματος κατηγορίας Α, εκείνος βρήκε ήδη μια μηχανή "ευκαιρία" την οποία και θέλει να αγοράσει για όταν πάρει το δίπλωμα κι εγώ ψάχνομαι..,Έλα όμως που αυτουνού δεν του την μεταβιβάζουν αν δεν έχει ασφάλεια η οποία με την σειρά της δεν βγαίνει αν δεν έχει δίπλωμα...Κι εγώ ερωτώ...πες ότι θέλω την μηχανή για διακοσμητικό...γιατί να μου το απαγορεύσουν;

Απλά δεν έχουν τον Θεό τους...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Επισης λυση εχω. Αμεση.
    Μα δεν θελω.

Παω στα κατεχομενα, στα γρηγορα κανω μια εγγραφη εκει, ασφαλεια στη μιση τιμη -απ'οτι στα ελευθερα- και ειμαι νομιμοτατος, ασε που δεν χρειαζεται να πληρωνω 20€ ασφαλεια καθε 2 μηνες, για να μπαινω κατεχομενα.

Αλλα δεν θελω.
    Θελω εδω και νομιμος.
    Ψηλέ, συγκεντρώσου!
    Ο αλγόριθμος έχει λύση και μάλιστα χρησιμοποιώντας τους λιγότερους πόρους...
    όσο για το πατριωτικό της υποθέσεως, ας υποθέσουμε ότι δεν πας για ασφάλεια απέναντι, αλλά για μια άπιστη αγαρηνή, (αλλά θεόμ....) που σε ηγάπησε απότομα και ανυπερθέτως! Θα έκανες τα ίδια νάζια??????

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Κοιτα που θελει να ειναι νομιμος και δεν τον αφηνουν...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Banned
    κατα διαολου παμε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yes-u Προβολή μηνύματος
    Ψηλέ, συγκεντρώσου!
    Ο αλγόριθμος έχει λύση και μάλιστα χρησιμοποιώντας τους λιγότερους πόρους...
    όσο για το πατριωτικό της υποθέσεως, ας υποθέσουμε ότι δεν πας για ασφάλεια απέναντι, αλλά για μια άπιστη αγαρηνή, (αλλά θεόμ....) που σε ηγάπησε απότομα και ανυπερθέτως! Θα έκανες τα ίδια νάζια??????
    Ρε συ... την εχω και ειναι πιστη, "απο τις απο δω".
    Μπλεξιμο σου λεω.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Το μηχανακι ειναι εκτελωνισμενο, διαδικασια χωρις παρατραγουδα.
    Για την ασφαλεια θα με ενδιεφερε. Αν χρειαστει πες μου να σου στειλω το κινητο μου και να μιλησω με τον φιλο σου.
    Θα του κανω αυριο ενα τηλ να μου πει, αλλιως μιλατε απευθειας μαζι φιλος...
    .............

Μέλος Το avatar του/της Flying Mythos
    Κάτσε ρε κουμπαρε γιατί ή κάτι πάει λάθος ή κάτι δεν καταλαβαίνω. Όταν έφερα εγώ το απριλια στη μεγαλόνησο είχα ελληνική ασφάλιση με πράσινη κάρτα. Στη συνέχεια εκτελώνισα και έγραψα το μηχανάκι με την ελληνική μου άδεια με τη διαδικασία της αλλαγής κατοικίας κοινοτικού. Έκανα στην κόσμος ασφαλιστική ενα cover note προσωρινό, την έγραψα και έκτοτε πρόβλημα ουδέν. Εσύ πού έχεις πρόβλημα.

Να υποθέσω ότι ούτε τέλη κυκλοφορίας πληρώνεις, έχεις ελληνικές πινακίδες, ελληνική άδεια κυκλοφορίας, είσαι ανασφάλιστος. Απορώ πως δε σου κρατήσανε το μηχανάκι μέσα μέχρι να το ασφαλίσεις. Πάντως να έχεις υπόψη σου για το δικαστήριο, ότι αν δε σε βρει ο επιδότης κάμποσες φορές η υπόθεση πάει περίπατο.

σίγουρα θα υπάρχει κάποια ''ένωση ασφαλιστών'' ή αντίστοιχος οργανισμός - σωματείο.
    Αν απευθυνθείς εκεί, έχω την εντύπωση ότι είναι υποχρεωμένοι να σου βρουν λύση (στην ουσία να αναγκάσουν κάποια ασφαλιστική να σε δεχτεί).
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Flying Mythos Προβολή μηνύματος

Να υποθέσω ότι ούτε τέλη κυκλοφορίας πληρώνεις, έχεις ελληνικές πινακίδες, ελληνική άδεια κυκλοφορίας, είσαι ανασφάλιστος. Απορώ πως δε σου κρατήσανε το μηχανάκι μέσα μέχρι να το ασφαλίσεις. Πάντως να έχεις υπόψη σου για το δικαστήριο, ότι αν δε σε βρει ο επιδότης κάμποσες φορές η υπόθεση πάει περίπατο.

αφού λέει έχει κάνει εκτελωνισμό πώς γίνεται να έχει ελληνικές πινακίδες;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    κλαυσιγελως!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2004, 18:04
  2. Φωτό από την τελευταία Βόλτα ....
    από swtos στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 16:11
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 14:42
  4. ΑποΧωρηση Απο Την Εργασια Μου
    από dela στο forum Off topic