Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Αγορα 1ης μηχανης Street/Naked.

Νέος στο άθλημα; Εγώ θα σου έλεγα μπες και βλέπεις. Εγώ είμαι κάτοχος cbf 250 την οποία θα τη δώσω τώρα για να ανέβω κυβισμό. Κι εγώ λοιπόν μπήκα στο παιχνίδι με τη λογική της οικονομίας και της εύκολης μετακίνησης. Μετά ανακάλυψα ότι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να ξεπεράσω τις 2 ρόδες!!! Οπότε τόλμα το και βλέπεις...
    Προσωπικά διαφωνώ πως τα έξοδα συντήρησης είναι τα ίδια με ένα αυτοκίνητο. Στη μηχανή μπορείς να βάλεις κι εσύ χέρι (αν το τολμάς βέβαια...). Και στις βενζίνες πάλι είναι χαμηλότερη η κατανάλωση. Παραμένει όμως κατανάλωση, μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα...
    Τώρα σαν κάτοχος του cbf θα σου έλεγα πως είναι σαφέστατα μεγάλο σχολείο. Οικονομική μηχανή (εντάξει δεν είναι και παπί...), τίμιο μοτέρ, και σήγουρα θα σε μάθει πάνω κάτω πως είναι να καβαλάς μοτοσυκλέτα. Είναι και μουράτη θα έλεγα . Επίσης για μικρά ταξιδάκια είναι οκ, αρκεί να αντέχει ο ποπός σου...

Νέο μέλος
    Παιδια δεν ειπα πουθενα οτι δεν μου αρεσουν οι μηχανες. Απλα δεν ημουν ποτε κολλημενος, ουτε με τα αυτοκινητα. Τωρα θελω να παρω ομως μια για να εχω ενα δικο μου μεσο μεταφορας το οποιο να μπορω να κουμανταρω με δικα μου λεφτα.
    Σκεφτομαι να ψαξω μηπως βρω καμια cb400sf σε καλη κατασταση που να αξιζει. Αν δεν βρω, τοτε λογικα θα κοιταξω για cbf 250, αν και τα θεωρω λιγο ακριβουτσικα. Κοιταξα και για cb500, er-5 και gs 500 και δεν βρηκα κατι της προκοπης. Παντως απο οτι εχω διαβασει, η cb400sf εχει αρκετα καλη καταναλωση αν οδηγας σωστα και επισης ολοι λενε οτι ειναι σκυλια.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SuperKots Προβολή μηνύματος
    Παιδια δεν ειπα πουθενα οτι δεν μου αρεσουν οι μηχανες. Απλα δεν ημουν ποτε κολλημενος, ουτε με τα αυτοκινητα. Τωρα θελω να παρω ομως μια για να εχω ενα δικο μου μεσο μεταφορας το οποιο να μπορω να κουμανταρω με δικα μου λεφτα.
    Σκεφτομαι να ψαξω μηπως βρω καμια cb400sf σε καλη κατασταση που να αξιζει. Αν δεν βρω, τοτε λογικα θα κοιταξω για cbf 250, αν και τα θεωρω λιγο ακριβουτσικα. Κοιταξα και για cb500, er-5 και gs 500 και δεν βρηκα κατι της προκοπης. Παντως απο οτι εχω διαβασει, η cb400sf εχει αρκετα καλη καταναλωση αν οδηγας σωστα και επισης ολοι λενε οτι ειναι σκυλια.
    Δεν σου εγραψε κανεις οτι δεν σου αρεσουν τα μηχανακια............
    Σου εγραψαν οτι τα μηχανακια ειναι ακριβοτερα σε συντηριση απο ενα μικρο αυτοκινητο πολης!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Νέο μέλος
    Και αν δεν θες να μπεις σε extra αναπάντεχα έξοδα μην κοιτάξεις (γνώμη μου) για cb400sf.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SuperKots Προβολή μηνύματος
    ειναι σχεδον απιθανο να βρεις σωστο cb400sf σε λογικη τιμη. μιλαμε για μηχανη 16-22 χρονων οποτε σκεψου καλα ποσο αληθινα ειναι τα χλμ που σου "πουλανε", ποσο χερια εχουν αλλαξει, τι μπορει να χει γινει τοσα χρονια κλπ κλπ
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για αγορά 1ης μηχανής
    από Xa0s στο forum Cruiser, custom, chopper, bobber
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2015, 16:44
  2. Ένας φίλος θέλει βοήθεια για αγορά 1ης μηχανής... το ίδιο και εγώ!
    από nick_VFR στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2014, 19:55
  3. Βοήθεια για αγορά 1ης μηχανής
    από WebHunter στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2014, 10:49
  4. help!Αγορά 1ης μηχανής
    από kostaspontios στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2012, 13:40
  5. Αγορα 1ης μηχανης για νεο αναβατη