Σε ρώτησε και ο menelaos46 άλλα δεν απάντησες.
Εγώ βασικά δεν κατάλαβα για πιο tenere ψάχνεις αμορτισέρ.
Παρόλα αυτά την λύση του να αλλάξεις στο δικό σου λάδια και να βάλεις και ένα καλό ελατήριο πχ WP-HYPERPRO-Ohlin’s το έχεις σκεφτεί ??
Σε ρώτησε και ο menelaos46 άλλα δεν απάντησες.
Εγώ βασικά δεν κατάλαβα για πιο tenere ψάχνεις αμορτισέρ.
Παρόλα αυτά την λύση του να αλλάξεις στο δικό σου λάδια και να βάλεις και ένα καλό ελατήριο πχ WP-HYPERPRO-Ohlin’s το έχεις σκεφτεί ??
Dankannn
CBR 600F THE BEST
Ρε παιδες...
να αλλαξει ελατηριο....οκ
ποσο εχει εχει ενα ελατηριο WΡ,Hyper, Ohlins.....δεν εχει 100€....
και μετα τσιμουχες και λαδι σε καποιον μαστορα.....η ταριφα ηταν 100€...(οταν αλλαξα εγω πριν 3 ετη)
αρα 200€ συν το τρεξιμο για ενα μπουρδελε κατασκευαστικα αμορτισερ του '80
οταν με 330€ διχως κοπο παιρνει ΝΕΟ με τεχνολογια του 2010 οχι το 1982....
Τι δεν καταλλλλλλαβαινετε;
Αρκεί να σου κάτσει καλά το hagon, γιατί πολλές φορές χρειάζονται την εγγύηση και πολύ γρηγορα μάλιστα.
Πολλές φορές επίσης το ελατήριο είναι τελείως λάθος και χρειάζεται αλλαγή με το που το αγόρασες.
Το γνωστό ρητό 'οτι πληρώνεις παίρνεις' ισχύει.
Μακάρι να σας κατσει καλό απο την αρχή, αλλιώς έχει τρέξιμο.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρη,
ειμαι 110% βεβαιος οτι ενα νεο hagon θα ειναι καλυτερο απο το μαμα γιαμαχα του '82 που εχει στο ΧΤ350 ο φιλος....
Ακομη και εαν ειναι τοσο κακο οσο λες....και πλεον το 2014 ολα τα προιοντα απο ΕΕ εχουν εγγυηση 2 ετη....
Ο μαστορας που θα αλλαξει τις τσιμουχες δινει 2 χρονια εγγυηση ή κανει το παγωνι απαξ και το μαρουλι μπει κατω απο τον παγκο...;
Never mind.
Πρώτα από όλα δεν λέει πουθενά πιο tenere είναι , παλιό η νέο.
Μετά ναι αν είναι παλιό δεν αξίζει, αν είναι νέο όμως τότε κάνεις μια χαρά την δουλειά σου με ένα 200 € αντί για 350-400 €
υγ
Αν ειναι το 750 της υπογραφης του τοτε παει για νεο , αλλα σωστα τα λεει και ο sapila απο πανω
Dankannn
CBR 600F THE BEST
υπερκαλύφθηκα....
μόνο που η ανάρτηση είναι για το xtz750 του 90 που έχω.
το οποίο μετά από 20 χρόνια σκληρής χρήσης, επεσε σε λακούβα και πήρε ο άξονας της ανάρτησης...
πριν από αυτό όμως είχε στεγνώσει το μοχλικό από λάδι διότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης,
τους γρασαδόρους που έχει από τη μάνα του το μηχανάκι (πόσο μπροστά ήταν...) τους έβλεπε για διακοσμητικά στοιχεία,
ενώ ο υποφαινόμενος (εγώ ντε) δεν πρόλαβα να κάνω τα απαραίτητα, αντιθέτως το πήγα και για "στρώσιμο" κανα δυο φορές....!
και όπως είπα στην αρχή, εγώ τη λαλακία μου την έκανα, πήγα κι έδωσα 450 για ανάρτηση, και την πήρα,
και δεν είναι και η ακριβότερη λύση, τουναντίον φαινόταν να είναι η οικονομικότερη.
Μετά διαπίστωσα ότι έχει και αλλού πορτοκαλιές...
Τεσπα, είπα να μην κρατήσω την πληροφορία για πάρτη μου αλλά να τη μοιραστώ σε ένα νήμα το οποίο
μπορεί κάποιος να βρει και σε μία τυχαία αναζήτηση στο διαδίκτυο ψάχνοντας για "οικονομική ανάρτηση"...
όποιος θέλει συμμετέχει στο νήμα, όποιος αρκείται στις εργοστασιακές, ή στις επισκευές προφανώς δεν τον ενδιαφέρει.
Αλλά και πάλι μπορεί να έχει άποψη και να θέλει να τη μοιραστεί... οπότε ιδού...!
Αρα μένει να κανείς κάποια στιγμή και ένα review για το πώς σου φάνηκε το αμορτισέρ η αν θα σου βγάλει κάποιο πρόβλημα αργότερα.
![]()
Dankannn
CBR 600F THE BEST
εγω την hagon την εχω κανα 2μηνο με κατι λιγοτερο απο 1000 χλμ και ολα οκ.....
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
τελευταία ενημέρωση σχετικά με hagon είναι ότι παίζει ένα pb σε γειτονικό φόρουμ με τιμή στα 305 το κομμάτι.
Προκαταβολή 100 ευρώ στο μαγαζί και τα υπόλοιπα 205 στην παραλαβή της ανάρτησης μετά από ένα μήνα.
Η τιμή περιλαμβάνει και απόδειξη αγοράς. (εγγύηση 2 έτη).
Αν ενδιαφέρεται κανείς μου λέει να τον προσθέσω στη λίστα.
λέμε αυτή τη βδομάδα μάλλον να κλείσουμε το pb ή έστω αρχή επομένης.
Πληροφορίες για την ανάρτηση:
Monoshocks
Αζώτου - Λαδιού
18mm Heavy Duty άξονας με αντιτριβική επίστρωση
Μικρομετρικά ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου
Απόσβεση συμπίεσης - επαναφοράς
Επισκευαζόμενα
2 χρόνια εγγύηση για απεριόριστα χιλιόμετρα
για οποιαδήποτε άλλη απορία μου λες και απαντώ εδώ.
Τελευταία τροποποίηση από stam2; 30/04/2014 στις 12:33.
Δεν νομιζω οτι εχει για ΧΤ600Ε τουλαχιστον η λιστα του site δε το δειχνει (αν και η hagon πρεπει να εχει). επισης νομιζω οτι ειναι καλυτερα να το κλεισετε αρχη της αλλης βδομαδας που θα εχουν πληρωθει οι περισσοτεροι.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Εστειλα μηνυμα μεσω του Site και περιμενω. Παντως εχω αρχισει να τρωγομαι..... Και δεν ξερω καν αν τη χρειαζομαι....
Και ασε που μετα πρεπει να κοιταμε και για μπροστα.