Ένα είναι το 500!!!
Φιλε μου το μηχανακι που θελεις να παρεις ειναι ουσιαστικα ενα καθαροαιμο μηχανακι εκτος δρομου,μονο που εχει φωτα και πινακιδα.ΔΕΝ κανει για τη χρηση που το θελεις.Για να σου δωσω να καταλαβεις ποσο θα ειναι "εξω απο τα νερα του" φαντασου να παρεις ενα cbr η ενα gsxr και να το βαλεις στο χωμα.Το αντιστοιχο θα συμβει και με το κατεμακι στο δρομο.Λαστιχα,αναρτησεις,φρενα και κινητηρας σχεδιασμενα για χωμα,στους σκατοδρομους της πολης...Η αποφαση παντως ειναι δικη σου.
Κοίταξα στο car και όσα βρήκα ηταν χωρίς φανάρι-πινακίδα και ηταν και πανάκριβα.....εγω θέλω κατι γύρω στα 1500€
Αυτα που ειδες χωρις φαναρι και πινακιδα ειναι μετατροπη.Κανονικα το exc εβγαινε με φωτα και ολα τα υπολοιπα κομφορ προκειμενου να παρει πινακιδα κυκλοφοριας.Τα sx ειναι τα καθαροαιμα της ktm.
Στη θεση σου θα επαιρνα αλλο ενα ΧΤ600 On/Off και θα εισαι κυριος. Πραγματικα σαν το ΧΤ στη κινηση δεν υπαρχει αλλο. Και αν δεν του πινεις το αιμα δε μπορεις να πεις οτι καιει. Και θα σου βγει και λιγοτερα απο 1500.
αμα έχεις λεφτά όλα γίνονται.
ακόμα και να αλλάζεις πιστόνι καθε χ ώρες μόνο και μόνο γιατι χάλαγες ώρες περημένοντας στο φανάρι της Πατησίων
![]()
Κοίταζα για 4Τ, 350+ και βρήκα κάποια ωραία αλλα ολα πανάκριβα, οπότε θα πάω σε κανένα παλιό 600-650. Σκέφτομαι ή TTR ή KLR.
Θέλω μανιβέλααν ειναι για ΤΤ.