Σελίδα 2 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 250

Θέμα: Bmw Θρυλος η Θρηνος?

Μακ(ρ)άν ο ηγέτης της κατηγορίας .... για χίλιους δυο λόγους , και όχι άδικα .

Όσα μπορεί να βρει ένας λάτρης της κατηγορίας σε ένα gs δεν μπορεί να τα βρει σε άλλο μοντέλο μαζεμένα .

Επίσης μαζί με το μηχανάκι ο αναβάτης αγοράζει και ένα όνομα παντού αναγνωρίσιμο ,
    μια κοινότητα με εκατοντάδες χιλιάδες μέλη ,
    και ένα status symbol να και δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό μιας και κατόχους bmw μπορείς να εντωπύσεις από λα τα οικονομικά και κοινωνικά στρώματα .

Περί ζημιών .... δεν βλέπω κάτι παραπάνω από τι στα υπόλοιπα .

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Θρύλος σίγουρα.
    Μετα απο 40 χρόνια και μερικές εκατονταδες χλιάδες χλμ αντέχει ακόμα και ταπώνει κόσμο

Φωτό by SF
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων by_SF2.jpg‎  
    Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 25/04/2014 στις 15:51.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Θρύλος σίγουρα.
    Μετα απο 40 χρόνια και μερικές εκατονταδες χλμαντέχει ακόμα και ταπώνει κόσμο

Φωτό by SF
    Όντως, δεν είναι για εκατοντάδες χιλιάδες χλμ. το φυλάς 40 χρόνια και το βγάζεις κάθε Απρίλη
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Όντως, δεν είναι για εκατοντάδες χιλιάδες χλμ. το φυλάς 40 χρόνια και το βγάζεις κάθε Απρίλη
    Εκανα edit! Εκατοντάδες χιλιάδες χλμ εννοούσα.
    Δεν είναι Aprilia ρε να το βγάζω κάθε Απρίλη! Και τωρα που είναι Μαιος θα το βγάλω βόλτα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Εγώ πάντως μέχρι τώρα εκτός από τα αλμυρά σερβις στον "Γέρακα" δεν είχα ποτέ θέμα με την μικρή μου(F800S)!!!6 χρόνια τώρα γουργουρίζει κάθε μέρα, σε κάθε καιρό, χωρίς να παραπονιέται ποτέ με ότι και αν της κάνω.Ναι οκ δεν είναι boxer αλλά είναι χιλιομετροφάγος και έχει καλούδια που οι υπόλοιπες μηχανές θα αποκτήσουν σε 10 χρόνια.Είχα και japan μέχρι να πάρω την μπέμπα τα οποία οκ είναι δυνατότερα αλλά η ποιότητα στον δρόμο και στα επαρχιακά στροφιλίκια απλά δεν έχει καμία σχέση.
    Όποιος θέλει γκάζια πάει στα japan, όποιος εχει περάσει τα 30 και θέλει κάτι πιο ήρεμο και ποιοτικό τότε πιστεύω πως η προπέλα είναι μονόδρομος από τα ευρωπαϊκά!
    Όποιος είχε κάποια στιγμή BMW ή δεν πήγε ποτέ σε κάτι άλλο ή το βρήκε υπερβολικά δύσκολο να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο.
    Ιστορίες τρόμου έχουν ακουστεί κατά καιρούς για όλες της μηχανές, απλά όταν έχεις δώσει 15-20.000€ για να πάρεις μία μηχανή τότε πονάει περισσότερο αν πάθει κάτι και βγαίνει πιο εύκολα στην φόρα.Το ίδιο γίνεται και με τα Ducati και ΚΤΜ. Όταν παίρνει κάποιος μία μηχανή πρέπει πάνω από όλα να έχει την τσέπη να την συντηρεί όπως πρέπει και όχι να κοιτάει μόνο την τιμή κτήσης.Όταν πάρει ο πιτσιρικάς το monster και ακούει 300€ σερβις και τελικά πάει στον χ μηχανικό και κάνει σέρβις με 80 τότε είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα βγάλει και ζημιά και θα τον αφήσει στον δρόμο. Το ίδιο είναι και με την προπέλα... ή την προσέχεις και σε προσέχει ή την πας από εδώ και από εκεί και ξαφνικά σου μένει στον δρόμο ή βγάζει ζημιά 1000€ και ψάχνεσαι.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Τώρα μην ακούω μ@λακίες, μεγάλα παιδιά είμαστε και να λέμε αλήθειες πρέπει. Η GS έχει πολλά καινοτόμα πράγματα επάνω της, πάει σαν τρένο αλλά ρε φίλε σπάει και ούτε ανστόπαμπλ ούτε τπτ άλλο. Είμαι κάτοχος και ζημιά δεν είχα μέχρι τώρα αλλά μην λέμε κι ότι θέλουμε, και διαλυμένα κιβώρια και διαλυμένοι άξονες και καμμένα σέρβο κι ένα σκασμό άλλα προβλήματα που δεν δικαιολογούν την τιμή της. Εκείνοι δε με τις ΕΣΑ πληρώνουν πληρώνουν και τελειωμό δεν έχουν.

Μηχανάκι με απαρχιωμένο τεχνολογικά κινητήρα και κομμένα άλογα για να μην σπάει (εξ ού και βγαίνουν εύκολα με αλλαγή χαρτογράφησης) και με χίλιες δυο δικλείδες ασφαλείας αλλά όταν συμβεί βλάβη κατά τους επίσημους φταίει πάντα ο αναβάτης.

Κάτι οι πλαστικοί ταχυσύνδεσμοι που δακρύζουν καύσιμο και από την μιά στιγμή στην άλλη σταματάει το δάκρυσμα κι αρχίζει το κατούρημα και μένεις από καύσιμο στο πέρα πουθενά κάτι το ένα κάτι το άλλο, όλο και κάτι εμφανίζεται και ακινητοποιείται το μηχανάκι. Pan Vas με καινούριο κούτα κι έμεινε στον δρόμο και τον μάζεψε οδική στο πρώτο του ταξίδι Πάτρα Βουλγαρία.

Αν αγόραζα τώρα θα έπαιρνα ΚΤΜ για τα γκάζια του και για το στήσιμό του που κατά γενική ομολογία είναι από τα κορυφαία (όχι ότι δεν έχει κι αυτό τα θέματά του). Αν με ρωτούσατε τώρα αν θα πήγαινα με το BMW στο ακρωτήρι η απάντηση θα ήταν, βεβαίως και θα πήγαινα όπως θα πήγαινα και με όποιο άλλο είχα. Και με το DR θα πήγαινα. Εμπιστεύομαι όλα μου τα μηχανάκια, τα έχω προσεκτικά συντηρημένα, δεν έχω μείνει ποτέ στον δρόμο με μηχανάκι ή με αυτοκίνητο στα 30 χρόνια που είμαι στους δρόμους, εκτός από τότε που είχα μια βέσπα που ξέμενε ακόμα και γιατί είχε συννεφιά κι όχι ηλιοφάνεια.

Υ.Γ.

Τάιστιλ παλαιόπουστα μην τολμήσεις και μου ζητήσεις ποτέ τπτ τν έβαψες. όχι τσιγάρο δεν σου δίνω αλλά να σε βλέπω να κορακιάζεις για ένα ποτήρι νερό, προτιμώ να το ρίξω στις γλάστρες να τις ποτίσω παρά να στο δώσω κουφ@λα.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Πλάκα κάνω προφανώς κι όποιος με πίστεψε είναι αν μη τι άλλο ευκολόπιστος!!!

Βρε χριστιανε μου,αυτη την ανωμαλια προσπαθω να εξηγησω.Ολοι λενε και στο τελος καταληγουνε με μπε-μπε.

:shrugs::shrugs::shrugs::shrugs:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Βρε χριστιανε μου,αυτη την ανωμαλια προσπαθω να εξηγησω.Ολοι λενε και στο τελος καταληγουνε με μπε-μπε.
    Όσο αστείο είναι να αφορίζουν οι μη κατοχοι ένα μηχανάκι ,

άλλο τόσο και περισσότερο

είναι αυτό που γράφεις παρά πάνω ως επιχείρημα ανωτερότητας της bmw που ξεστομίζετε κυρίως από τους ντεμέκ αναβάτες της .

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Όσο αστείο είναι να αφορίζουν οι μη κατοχοι ένα μηχανάκι ,

άλλο τόσο και περισσότερο

είναι αυτό που γράφεις παρά πάνω ως επιχείρημα ανωτερότητας της bmw που ξεστομίζετε κυρίως από τους ντεμέκ αναβάτες της .
    Δηλαδη θελουνε ψυχιατρο?

Οχι ρε κατι εχει αυτη η μηχανη που δεν το εχουνε οι αλλες και δεν εννοω τις βλαβες.

Σου είπα παραπάνω τι έχει ,

- ένα από τα πιο φουλ πακέτα εξοπλισμού και ενεργητικής ασφάλειας που μπορείς να βρεις στη κατηγορία
    - μαζί με το μηχανάκι παίρνεις και κάρτα μέλους μιας πολύ δυνατής παγκόσμιας κοινότητας
    - και ένα status symbol αναγνωρίσιμο παντού .

Αυτό που δεν έχει , είναι τη τιμή που θα ήθελαν να έχει οι περισσότεροι .

Αλλά το επιχείρημα που ανέφερες είναι άκυρο , και άνευ στοιχείων .

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Είπαμε και καλά στατους σύμμολ. Ρε συ ξέρεις πόσες γκόμενες έχω ρίξει εγώ που δεν βλέπομαι με την μπε μπε??

Ε αν σου πω για να γνωρίζεις, Κ Α Μ Ι Α ! !

Ξέρεις πόσες έχει ρίξει ο μπουλμοντ που την έχει και μεγάλη (την μπανιέρα) και δεν έχει Μπε Μπε?? Μιλιούνια.

Είμαστε ανώμαλοι ρε φίλε ως λαός, έχουμε τα θέματά μας. Να φάμε δεν έχουμε και μπε μπε θέλουμε για να μπούμε στο μάτι του γείτονα που δεν έχει.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Moderator
    Δηλαδη θελουνε ψυχιατρο?

Οχι ρε κατι εχει αυτη η μηχανη που δεν το εχουνε οι αλλες και δεν εννοω τις βλαβες.
    Φυσικά κι έχει. Την προπέλα.
    Πίσω απο την προπέλα δεν είναι μόνο η ποιότητα κατασκευής/κύλισης κοκ, αλλά ενα πολύ καλό marketing.
    Η BMW στα τελη της δεκαετίας του 80 είχε μόνο μοτοσυκλέτες που απευθύνονταν σε συγκεκριμμένο κοινό και μάλιστα καποιας ηλικίας και πανω και καποιου βαλάντιου και πάνω.
    Ηταν μοτοσυκλέτες χαμηλής ιπποδύναμης για τα κυβικά τους αλλά πολύ αξιόπιστες.

Αυτό κατάφερε να το αλλάξει άρδην μεσα σε μια δεκαετία, και τώρα δρέπει τους καρπούς.
    Η προπέλα σημαίνει ποιότητα, κύρος, σου δίνει 10 ποντους υψος αν είσαι κοντός, και σου βρίσκει γκόμενα.

Υπαρχει και μια δόση αλήθειας παντως σε αυτ απου έγραψα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    αυτο το στατους δεν μπορω να το καταλαβω....στο μπουτσο μου τι λεει και σκεφτεται ο καθενας και η καθεμια.αμα το γουσταρω εγω το μηχανακι μου,δεν πα να ναι και το νεο δικυκλο yugo??
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Ναι οκ , καλά λες ....

αλλά είτε μας αρέσει είτε όχι , το status symbol είναι εκεί .

και επίσης να είσαι σίγουρος ότι κάποιους τους ενδιαφέρει πολύ .

Σελίδα 2 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. BMW θέμα #2.1 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2004, 14:28
  2. BMW θέμα #2 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2004, 09:13
  3. Ρε πάρτε BMW να μπορείτε
    από NLS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ