φιλε μου εχεις το μοναδικο παπι στην ιστορια με αξονα μεταδοσης αντι για αλυσιδα και ρωτας <<ποιον αξονα;>>
φιλε μου εχεις το μοναδικο παπι στην ιστορια με αξονα μεταδοσης αντι για αλυσιδα και ρωτας <<ποιον αξονα;>>
Δεν ειναι υποχρεωμενος να ξερει πως λεγετε εκεινο το ψιψιψινι κει πισω.... χαχαχαχα
ρε παιδια δεν ειμαι ο κατοχος,ενας ταπεινος σχολιαστης ειμαι!
Κατ'αρχήν,πώς χρησιμοποιήσεις κύλινδρο διαφορετικών διαστάσεων απ'την κεφαλή;Αν το έκανες 80 κυβικά,πρέπει να βάλεις και την κεφαλή απ'το T80. Αν μείνεις μόνο σε αυτά τζάμπα ο κόπος,γιατί το 3αρι κιβώτιο σε περιορίζει πολύ. Το T80 έχει 4αρι,και κάποιες άλλες αλλαγές που δεν τις θυμάμαι τώρα (καμπάνα
. Με μια μεταμόσχευση ίσως κάνεις κάτι,αλλά μου μυρίζει μπλέξιμο.
Πεστε του παιδιου διαφορικο να συνενοηθουμε και αφηστε τους αλλους να κραζουν
Η 80αρα κεφαλή είναι ίδια με τη 50αρα μόνο ο εκκεντροφόρος αλλάζει και μάλλον εχει και λίγο μεγαλύτερες βαλβιδες... Το δικό μου μόνο με 80αρι κυλινδροπιστονο γνήσιο έχει 30.000χλμ άλλα το τριαρι σασμαν σε περιορίζει...
H 80αρα κεφαλή εχει κωδικό 22Κ αν θυμάμαι καλά (περάσαν και 20χρόνια) φοράει πιο μεγάλες βαλβιδες ,έχει και πιο μεγάλο χωρο καύσης.
Γι αυτο και βάζοντας 80αρι κυλινδροπίστονο με 50αρα κεφαλή "ζωντανεύει" πολύ λόγω της συμπίεσης (και των κυβικών), αλλα στα ψηλά τελειώνει νωρίς.
Τωρα με τον 50αρη στρόφαλο το μηχανάκι γίνεται 72κυβικά και οχι 80, αλλα αν φοράει το μακρύ διαφορικο τα 80χλμ τα βλέπει αμέσως (με το κοντό στα 60 σκάει)