Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: allo modem/router gia forthnet?

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Εφ'οσον σου λενε μλκες.Ξεκινα και εσυ να λες μλκες!
    Παρε τηλ. την υποστηριξη πελατων δηλωσε βλαβη στο internet.(Πρωτα σβησε και αναψε το ρουτερ κανα 2~3φορες)
    Τα "τζιμανια"απο εκει θα σου πουν κανε αυτο δες εκεινο και λοιπες μλκς.
    Θα τους πεις οτι το ρουτερ κανει καθε "τρεις και λιγο" ρεσταρτ απο μονο του και οτι ζηταει καθε φορα τα στοιχεια συνδρομητη και
    οτι ετσι δουλεια δεν γινεται.
    Θα σου πουν να πας να παρεις καινουργιο απο ενα καταστημα......
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    +1

Επειδή ακομα και τα αθλια ρουτερ που δινουν, τα δινουν με το σταγονομετρο για να γλυτωσουν τα 5ε το κιλο που κοστιζουν, ο μονος τροπος για να παρεις νέο είναι να τους βγαλεις τρελους με την παραπανω διαδικασια....

Δεν αναβουν λαμπάκια, μου ζηταει στοιχεια, ακουω κατι χρουτσου χρουτσου από μεσα σαν να πριονιζουν κατι νανοι το δεντρο της ζωης και βλεπω εφιάλτες τα βραδια κλπ κλπ.... Πουλα τρελιτσα....

Κοιτα να δεις που δε το ειχα σκεφτει ποτε αυτο με τους νανους και το δενδρο της ζωης, νομιζα οτι ειναι ιερο και δεν πρεπει να το πειραζουν...

Οσο αναφορα το θεμα του router νομιζω και γω πως πρεπει να στο αντικαταστησουν. Οσο για τη ρητρα αν εισαι αποφασισμενος να φυγεις και να μην ξαναγυρισεις, ασ'την απληρωτη, δεν παει εφορια.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Φίλος κι εγω φορθνετ πολλά πολλά χρόνια και δνε είχα ποτέ τετοιο θέμα.εχω αλλάξει ρουτερ καναδυο φορές χωρίς μα και μου,δωρεάν και έγκαιρα.

Την τελευταία φορά μάλιστα μείναμε ολοι μαλάκες (εγω κι ο τεχνικός που ήρθε μετά απο κλήση μου για βλάβη).το ρουτερ αποσυνδεδεμένο απο κάθε είδους καλώδιο, στον αέρα δηλαδή και τα λαμπάκια του όλα αναμένα πράσινα!!!
    Ε μου λεει,μας ψεκάζουνε, ο τεχνικός , δεν έχω ξαναδει τετοιο πράμα.τους πήρε τηλ. τους ειπε οτι το ρουτερ θέλει εξορκισμό και πήγα απο καταστημα την επόμενη καιμου δωσαν άλλο.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Ο ένας κόβει με νάνους το δέντρο της ζωής, ο άλλος κάνει εξορκισμό στο ρούτερ. Το ρούτερ χρησημεύει για να μπαίνουμε στο ίντερνετ, όχι για να κάνουμε σατανιστικές τελετές!
    Πάντως αν δεν βγάλεις άκρη πρέπει να έχω ένα ρούτερ thomson v8 από οτε να σου δώσω. (Αν δεν το πέταξε η γυναίκα μου!!! )

Εντελώς ακαδημαϊκά, αν βάλεις άλλο ρούτερ απο αυτό που σου δίνει ο πάροχος, τότε πως μπορείς να ξέρεις τι ρυθμίσεις πρέπεινα γίνουν;

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    Εντελώς ακαδημαϊκά, αν βάλεις άλλο ρούτερ απο αυτό που σου δίνει ο πάροχος, τότε πως μπορείς να ξέρεις τι ρυθμίσεις πρέπεινα γίνουν;
    Εμένα η φόρθνετ μου είχε πεί, βάζεις επάνω το ρούτερ στη γραμμή και μετά μόνο τους κωδικούς σου. Τα υπόλοιπα τα βρίσκει μόνο του.

τσακάλι δηλαδή το ρούτερ!
    κοίτα τι μαθαίνει κανείς

Παλαιό μέλος
    Φίλος κι εγω φορθνετ πολλά πολλά χρόνια και δνε είχα ποτέ τετοιο θέμα.εχω αλλάξει ρουτερ καναδυο φορές χωρίς μα και μου,δωρεάν και έγκαιρα.

Την τελευταία φορά μάλιστα μείναμε ολοι μαλάκες (εγω κι ο τεχνικός που ήρθε μετά απο κλήση μου για βλάβη).το ρουτερ αποσυνδεδεμένο απο κάθε είδους καλώδιο, στον αέρα δηλαδή και τα λαμπάκια του όλα αναμένα πράσινα!!!
    Ε μου λεει,μας ψεκάζουνε, ο τεχνικός , δεν έχω ξαναδει τετοιο πράμα.τους πήρε τηλ. τους ειπε οτι το ρουτερ θέλει εξορκισμό και πήγα απο καταστημα την επόμενη καιμου δωσαν άλλο.
    μπορεί να έχει 5' λεπτά που γελάω...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Μπαίνεις στο παλιό router και τις βλέπεις.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Πάντως το γράφω και εδώ.

Έχει πλάκα στην Ελλάδα που όλοι ξέρουν για όλα... Προπονητής της εξέδρας ένα πράμα..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Modem/router ερώτηση
    από Εχετλαίος στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2012, 05:48
  2. Pou th sthnoun gia mploka PART1 & PART2
    από darkCount στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2009, 18:24
  3. protash gia to neo moto.gr
    από vasdekiss στο forum Προτάσεις & σχόλια