αστην...μια χαρα ειναι!!!
χαχαχαχαχααααααααααααααα!!!!!
αστην...μια χαρα ειναι!!!
χαχαχαχαχααααααααααααααα!!!!!
Παίρνεις μια λαμαρίνα λεπτή (1mm)
εκεί που είναι γκρι στην εικόνα να έχεις υπολογίσει την πινακίδα σου..
Εκεί που φαίνεται μαύρο, θα είναι τα αυτάκια που μπορείς να τα λυγίσεις προς τα μέσα ώστε να κρατάει την πινακίδα..
Κάνεις και τις τρύπες στη λαμαρίνα εκεί που τις είχε η πινακίδα σου και είσαι έτοιμος..
Η λαμαρίνα να είναι γαλβανιζέ. Μην αρχίσουν να τρέχουν σκουριές από την πρώτη βροχή.
Είναι απλούστατη και φτηνή (εώς τσάμπα) επισκευή. Και αισθητικά άψογη. Αν το προσέξεις, τώρα που ξέρεις το κόλπο, θα διαπιστώσεις ότι πάρα πολλές πινακίδες είναι επισκευασμένες έτσι.
Δεν αξίζει να μπλέξεις με αντικατάσταση πινακίδας.
Μια χαρά στα είπαν οι από πάνω, μια ένσταση μόνο. Μην βάλεις λαμαρίνα, βάλε αλουμίνιο και περτσίνια και μια χαρά θα είσαι. Βέβαια παίζει και το σενάριο του ντέβιλς που πολύ με αρέσει να πω την αλήθεια.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ότι και να κάνεις όταν θα περάσεις κτέο θα κοπείς
οπότε την αλλάζεις τώρα
καλήμερα
1,5 χρόνο το μισο κοματι επανω στην βαση και το αλλο μισο κατω απο την σελλα και σε ελέγχους το κλασικό > Η πινακίδα ?? > μου την έσπασαν εκει που το ειχα παρκαρι το πρωι και την εχω κατω απο την σελλα ,θα παω στην τροχαια να ρωτήσω τη μπορω να κανω σε αυτην την περίπτωση
μεχρει που το βιδωμένο κομματι πηρε την απόφαση να αυτοκτονησει και πήδηξε
ανακατασκευή σε HONDA GLX 90cc
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134333[/URL]
Ρε σεις έχει αλλάξει πολύ η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια... Ψάχνω να βρώ έναν σιδερά, αλουμινά, μεταλλά τέλος πάντων, για να μου κόψει μια βάση και να την πριτσινώσει πάνω και δεν υπάρχει τίποτα...
Ξεραίλα λέμε... 2-3 σιδερομάγαζα που θυμόμουν από παλιά στην περιοχή μου έχουν κλείσει... Το μόνο ανοικτό "σιδεράδικο" που βρήκα είναι ένα κλάμπ...![]()
Τέσπα... Αν κάποιος ξέρει κανένα παρόμοιο μαγαζί Ηλιούπολη και πέριξ ας ρίξει καμιά διεύθυνση...
Τέτοια μαγαζιά σίγουρα υπάρχουν στο τρίγωνο Καβάλας-Σπύρου Πάτση-Ιερά Οδός από το ύψος του Μεταξουργείου ως το Γκάζι.
http://www.xo.gr/profile/profile-907469435/el/
ME ENA ΕΥΡΩ 1,5mm ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ.
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Έκανα μια γύρα ρωτώντας δε-αρ και τελικά βρέθηκε ένα παλικάρι που μου έκοψε ένα κομμάτι γαλβανιζέ λαμαρίνα λίγο μικρότερο σε μέγεθος από την πινακίδα...
Πιστεύω ότι θα κάνει δουλειά ΑΝ καταφέρω να την βιδώσω σωστά πάνω. Τι λέτε ?
Δυστυχώς το παληκάρι που την έκοψε και μου την έδωσε (χάρισε) πνιγόταν στην δουλειά και δεν μπόρεσε να κάνει κάτι άλλο, κι εγώ δεν έχω πριτσιναδόρο που θα απλοποιούσε τα πράγματα και τώρα ψάχνομαι πως ακριβώς θα στερεώσω πάνω του την πινακίδα...![]()
τρύπες και δεκαρούλα κοντή βίδα με παξιμάδι απο πίσω.
Στο παξιμάδι ρίξε και λίγη logo στιγμής στο τέλος πρίν καργάρεις στο σφίξιμο και άμα φύγει έλα να μου τρυπήσεις την μύτη!
άντε να το ξαναγράψω...τσάμπα την φτιάχνεις.Δώσε το 30άρι για αλλαγή να είσαι νόμιμος γιατί 101% θα χρειαστεί να την αλλάξεις στο μέλλον
Άν έχει κοπεί στην μέση ή λείπει κάποιο κομμάτι με αριθμό ή γράμμα στο Κτέο έχεις κοπεί