Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 46

Θέμα: ΠΡΟΣΟΧΗ - ανασφάλιστα

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από infidel Προβολή μηνύματος
    ρε παιδια εκει κολήσατε? πείτε ότ δεν υπήρχαν λάδια, ήταν νερά, σκατά, κάτι άλλο. λες και άμα υπάρχει μια κυλίδα λάδι θα βρεθεί ο υπέυθυνος. Και ποιοι ακριβώς έχουν δωρεαν περίθαλψή; αμα μείνει κανένας ανάπηρος και σε τρέχει στα δικαστήρια ποιος θα τον πληρώσει; τέλος πάντων, τα πολλά λεφτά τα πληρώνεις για τις σωματικές βλάβες γιατί έτσι και σε βγει κατά η δικαστική απόφαση δεν ξεχρεώνεις ούτε πουλώντας τα νεφρά σου.

φιλε μου μια χαρα τα λες , μαζι σου , αλλα αυτο που λες προυποθετει πρωτα απ'ολα να νοιαζεσαι για τον συναθρωπο σου , δευτερο να ζεις στην πραγματικοτητα & να την αντιλαμβανεσαι , δηλαδη οδηγω κατι που μπορει να σκοτωσει ή να ακρωτηριασει , ε ........... υπαρχει η γ@μημενη πιθανοτητα να προκαλεσω ατυχημα ρε π@υστη μου , πως να το κανουμε δηλαδη , αλλα εδω ζουμε στον πλανητη των πιθηκων ,

λεει η κ@ριολα " μεχρι την λαικη το πηρα , που να φανταστω ............ " , ναι μωρη ηλιθια η ζωη δεν ειναι τουρκικο σιριαλ , ολα μπορει να συμβουν , στην τελικη τραβα με τα ποδια με ενα καροτσι ηλιθια για ενα κιλο πατατες , ποσο μαλλον οταν εισαι εντελως ανεγκεφαλη ή εντελως κ@ριολα & γραφεις στο μ@υνι σου το στοπ , μπαινεις αναποδα σε μονοδρομο & γ@μας την υγεια & την ζωη του αλλουνου & δεν εισαι & σε θεση να τον αποζημιωσεις τουλαχιστον χρηματικα ,

ολα μπορει να συμβουν , φταιμε δεν φταιμε , τουλάχιστον αν ειμαστε υπαιτιοι να φροντισουμε - μεσω της ασφαλειας - για αυτους που βλαψαμε , ελεος να συζηταμε μετα απο τοσο αιμα στους ελληνικους δρομους ακομα για την γ@μημενη ασφαλεια
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

σορυ για να μην παρεξηγηθω , δεν την λεω σε καποιον , την αγανακτηση μου εκφραζω

& να επισημανω οτι τσακωθηκα με γειτονα γιατι του τρακαρε παρκαρισμενο τ' αμαξι μια αρχικ@ριολα & του κλαφτηκε επειδη δεν ειχε ασφαλεια & την αφησε να φυγει , κανεναν χωρις ασφαλεια μην λυπαστε σε ατυχημα , οτι & να γινει μην τους αφηνετε να φυγουν , ειναι πολυ πιθανον να παρατησουν & ανθρωπο να πεθανει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    σορυ για να μην παρεξηγηθω , δεν την λεω σε καποιον , την αγανακτηση μου εκφραζω

Το καταλάβαμε αλλα ρε φιλαράκι ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ όχι άλλο & επιτέλους

Ολο το ζεφύρι και το μενίδι έχει συγκλονιστεί... !!!δεν οδηγάει κανείς το datsun ,lada του πάνε ολοι με τα πόδια...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Το καταλάβαμε αλλα ρε φιλαράκι ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ όχι άλλο & επιτέλους

οκ , σορυ το κουρασα το θεμα , αλλα προσωπικα δεν ξερω αν την παλευω αλλο με τους μ@λακες εκει εξω & με αυτα που εχουν συμβει , οκ ολοι λιγο πολυ μια απ'τα ιδια , προσωπικα το θεωρω παρα πολυ σοβαρο θεμα & καποια στιγμη θα ανοιξω θεματακι μπας & μπορεσουμε να κανουμε & κατι για να αλλαξει εστω & στο ελαχιστο η κατασταση , ενημερωση κτλ

Πέρα απο τους ανασφαλιστους, που το κράτος αν ήθελε πιάνει τώρα αυτή τη στιγμή με δύο κλικ σ' ενα excelοφυλλο, είναι και δαυτοι που παρέδωσαν πινακίδες αλλά κυκλοφορούν κανονικά, περνάνε ΚΑΙ μπροστά απο τα "οργανα" και όλα μια χαρά...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Πέρα απο τους ανασφαλιστους, που το κράτος αν ήθελε πιάνει τώρα αυτή τη στιγμή με δύο κλικ σ' ενα excelοφυλλο, είναι και δαυτοι που παρέδωσαν πινακίδες αλλά κυκλοφορούν κανονικά, περνάνε ΚΑΙ μπροστά απο τα "οργανα" και όλα μια χαρά...
    Εδω τα ιδια τα "οργανα" κυκλοφορουν χωρις πινακιδες,κρανος ..........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mits-fz6 Προβολή μηνύματος
    Και επίσης το σωστό είναι να πέσουν τα ασφάλιστρα. Δεν μου φαίνεται πως συμβαδίζουν με την εποχή ούτε τα ασφάλιστρα ούτε αυτά που προσφέρουν.
    +1000

To αυτο....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Εδω τα ιδια τα "οργανα" κυκλοφορουν χωρις πινακιδες,κρανος ..........
    Προ... τριετίας. Έχει σπάσει το ταψί του Ζ και το έχω στην τσάντα, σε σακκούλα γιατί βαργιέμαι να το ξαναπεράσω. Πάω τράπεζα και μου την πέφτουν τα βεστρόμ με τα όπλα. Ελέγχουν όλα ΟΚ, τους δείχνω και την πινακίδα, μου λέει ο ένας "βάλε την ρε συ επάνω, ντάξει σε είδα προβλεπόμενα ντυμένο και τους λέω δικός μας είναι ρε τι να ελέγξουμε αλλά ρε συ με το Ζ απ'έξω από τράπεζα και εσύ;"
    Οπότε μάθαμε τα εξής: Οι δικοί τους κατά κανόνα απινακίδωτοι "γιατί αν έχουν την πινακίδα σου τα κωλόπαιδα σε βρίσκουν και κινδυνεύεις", το Ζ είναι το αγαπημένο των ληστών τραπεζών...; Πάντως ένα εξάμηνο, ΣΥΝΕΧΩΣ μου την έπεφταν. Μετά με το fazer ηρέμησα...

Με τα ανασφάλιστα ρε Shooter δεν έλεγαν από την αρχή του χρόνου ότι θα αντιπαραβάλλουν πινακίδες σε κυκλοφορία (που τις έχει η εφορία στους υπολογιστές της) με τα στοιχεία από τα ασφαλισμένα των εταιριών για να τους βρουν; ΜΠΟΡΟΥΝ να τους βρουν, απλά ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να το κάνουν. Τα "άμα σε πιάσουν σε πήδηξαν" είναι μαλακίες, τάχα δήθεν κάνουμε κάτι.

Banned
    Αυτό με την αντιπαραβολη από συγκοινωνιών και ασφαλιστικές το έβλεπα κάτι πολυυυυυυ μακρινό αφού τα υπουργεία μεταξύ τους είναι χαμένα στην μετάφραση
    Νομίζω ότι πάλι πετάνε το μπαλάκι στην Αστυνομία αφού τους είναι κόπος να κάνουν διασταύρωση στοιχείων

Όσο για τους ακρανωτους απινακιδωτους και εν γενη παραβάτες συναδέλφους με βρίσκει κάθετα αντίθετο
    Δεν είναι θέμα επαγγέλματος
    Είναι αν το χεις
    Και σε μεγάλη πόλη ήμουν και χανομουν στο πλήθος
    Αλλά δικαιώματα δεν έδινα
    Πόσο δε μάλλον εδώ σε μικρή περιοχή που<γνωριζομαστε>να σταματήσω κανέναν και να μου πει-με γράφεις για πινακίδα, αλλά εσύ δεν έχεις-δυστηχως αυτοί που φαίνονται φαίνονται και δίνουν άσχημα παραδείγματα φαίνονται

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    αυτοφορο και μεσα πρεπει να τους χωνουν για κανα μηνα...

να τους γινει το ομικρον Ωμεγα να δουν τι εστι βερυκοκο!

γιατι εχετε την εντυπωση οτι οι ανευθυνοι που κυκλοφορουν ανασφαλιστοι,
    θα σταματησουν να το κανουν με μια απλη αφαιρεση στοιχειων?? ας γελασω!!
    νομίζω ότι ορισμένοι, όπως ο φίλος Μικες εδώ, ξεφεύγετε λίγο με τους αφορισμούς λόγω της -δικαιολογημένης σας κατα τα άλλα- αγανάκτησης.

Εξηγούμαι.
    "Εμένα" τον ελεύθερο επαγγελματία,τον μεροκαματιάρη όχι τον μεγαλοεργολάβο, που το τέβε και η εφορία με έχει γονατίσει, με έχει φέρει ένα βήμα πριν το λουκέτο με ότι αυτό συνεπάγεται,που κάνω το σκατό μου παξιμάδι γιατί η δουλειά έχει πτώση έως και 80%, και που το αυτοκίνητο μου είναι το βασικό μου εργαλείο για να βγάλω το ψωμί μου,αλλά τα γαμήδια τα λεφτά ΔΕΝ μου φτάνουν για να το ασφαλίσω, θα μου προτείνετε ότι ειπώθηκε μέχρι τώρα στο θρεντ (και με το ανάλογο ύφος);;;
    Να πάω με το μετρό,το λεωφορείο,το ποδήλατο; και όλα τα εργαλεία στην πλάτη;

Επικαλούμαστε πάντα τη νομιμότητα, χωρίς όμως ποτέ να λαμβάνουμε υπόψην ότι το ίδιο το μπουρδελάκι που λέγεται Ελληνικό κράτος,δεν φέρεται με την αντίστοιχη νομιμότητα,αυτή της ηθικής,απέναντι στους πολίτες του.
    Για πείτε μου ρε παιδιά,τι να κάνω "εγω" που στο τέλος του μήνα το ταμείο είναι μόνιμα μείον.

Δε δικαιολογώ την χρήση ανασφάλιστων οχημάτων.Μπορώ όμως να καταλάβω πως κάποιοι επιλέγουν να παρανομήσουν λόγω οικονομικής ανέχειας.

Υγ:το πρώτο πρόσωπο,ελπίζω να κατάλαβετε ότι δεν πάει για μενα προσωπικά
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Να στο πω πολύ απλά.

Είναι απόλυτα κατανοητό να ζορίζεται κάποιος απίστευτα πολύ λόγω κρίσης και να μην έχει στον ήλιο μοίρα. Αυτό όμως δε σημαίνει οτι θα προσθέσει ένα ακόμα πρόβλημα στην καθημερινότητα των υπολοίπων που, ας πούμε, στάθηκαν πιο τυχεροί.

Πριν αγοράσω μηχανή κουβάλαγα τη δουλειά στη πλάτη με το ποδήλατο σε όλη την Αθήνα. Ήταν η εποχή που ζορίστηκα όσο τίποτα στη ζωή μου και που ευτυχώς κατάφερα και είχα ένα ποδήλατο για να μετακινούμαι. Δεν υπάρχει δικαιολογία όταν υπάρχουν λύσεις. Ακόμα και αν όπως λες το μπουρδελοκράτος σε αναγκάζει να αψηφίσεις τους νόμους. Το να αψηφίσεις έναν νόμο που δεν ζημιώνει τους γύρω σου ακόμα και σε υποτιθέμενο σενάριο εγώ είμαι υπέρ αν πρόκειται για την επιβίωσή σου.
    (π.χ. να μην πληρώσεις διόδια για δρόμους που έχουν χιλιοπληρωθεί)

Το να αψηφίσεις νόμους όμως που εν δυνάμει μπορούν να αποφέρουν ολέθριες οικονομικές ή άλλες συνέπειες προς εσένα ή άλλες οικογένειες αυτό δε πρέπει να το παίρνουμε ελαφρά τη καρδία.

Για μένα λοιπόν ανασφάλιστο όχημα δε νοείται γιατί μπορεί να συμβεί το μοιραίο και να τρέχεις και να μην φτάνεις εσύ ή ο παθών.
    Το να ανεβάσεις τη μπάρα του μπόμπολα που έχει να ταίζει και τα τετράκις δισέγγονα και στα 5 σόγια που θα τον ακολουθήσουν 5γενιές μετά, Ε ΝΑ ΣΤΑ @@ ΜΑΣ πραγματικά.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    νομίζω ότι ορισμένοι, όπως ο φίλος Μικες εδώ, ξεφεύγετε λίγο με τους αφορισμούς λόγω της -δικαιολογημένης σας κατα τα άλλα- αγανάκτησης.

Εξηγούμαι.
    "Εμένα" τον ελεύθερο επαγγελματία,τον μεροκαματιάρη όχι τον μεγαλοεργολάβο, που το τέβε και η εφορία με έχει γονατίσει, με έχει φέρει ένα βήμα πριν το λουκέτο με ότι αυτό συνεπάγεται,που κάνω το σκατό μου παξιμάδι γιατί η δουλειά έχει πτώση έως και 80%, και που το αυτοκίνητο μου είναι το βασικό μου εργαλείο για να βγάλω το ψωμί μου,αλλά τα γαμήδια τα λεφτά ΔΕΝ μου φτάνουν για να το ασφαλίσω, θα μου προτείνετε ότι ειπώθηκε μέχρι τώρα στο θρεντ (και με το ανάλογο ύφος);;;
    Να πάω με το μετρό,το λεωφορείο,το ποδήλατο; και όλα τα εργαλεία στην πλάτη;

Επικαλούμαστε πάντα τη νομιμότητα, χωρίς όμως ποτέ να λαμβάνουμε υπόψην ότι το ίδιο το μπουρδελάκι που λέγεται Ελληνικό κράτος,δεν φέρεται με την αντίστοιχη νομιμότητα,αυτή της ηθικής,απέναντι στους πολίτες του.
    Για πείτε μου ρε παιδιά,τι να κάνω "εγω" που στο τέλος του μήνα το ταμείο είναι μόνιμα μείον.

Δε δικαιολογώ την χρήση ανασφάλιστων οχημάτων.Μπορώ όμως να καταλάβω πως κάποιοι επιλέγουν να παρανομήσουν λόγω οικονομικής ανέχειας.

Υγ:το πρώτο πρόσωπο,ελπίζω να κατάλαβετε ότι δεν πάει για μενα προσωπικά
    νταξει εσενα αμα (κουφια η ωρα που το γραφω...) σε κοπανησει και σε σακατεψει κανεις ανασφαλιστος, δειξτου κατανοηση οταν σου πει αυτες ακριβως τις δικαιολογιες, αστον να φυγει και οτι ζημια παθεις εσυ η το οχημα σου φτιαξτην απο την τσεπη σου..

φιλε δεν υπαρχει δικαιολογια σε αυτο το θεμα! προτημας δλδ για να γλυτωσεις 35 ευρω τον μηνα να χασεις περιουσιες που χτιστηκαν με κοπο και αγωνα και να πληρωνεις και μια ζωη απο πανω? (το δευτερο ενικο δεν αναφερεται προσωπικα σε σενα... χρησιμοποιηθικε γιατι εβαλες κι εσυ πρωτο προσωπο)

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Να στο πω πολύ απλά.

Είναι απόλυτα κατανοητό να ζορίζεται κάποιος απίστευτα πολύ λόγω κρίσης και να μην έχει στον ήλιο μοίρα. Αυτό όμως δε σημαίνει οτι θα προσθέσει ένα ακόμα πρόβλημα στην καθημερινότητα των υπολοίπων που, ας πούμε, στάθηκαν πιο τυχεροί.

Πριν αγοράσω μηχανή κουβάλαγα τη δουλειά στη πλάτη με το ποδήλατο σε όλη την Αθήνα. Ήταν η εποχή που ζορίστηκα όσο τίποτα στη ζωή μου και που ευτυχώς κατάφερα και είχα ένα ποδήλατο για να μετακινούμαι. Δεν υπάρχει δικαιολογία όταν υπάρχουν λύσεις. Ακόμα και αν όπως λες το μπουρδελοκράτος σε αναγκάζει να αψηφίσεις τους νόμους. Το να αψηφίσεις έναν νόμο που δεν ζημιώνει τους γύρω σου ακόμα και σε υποτιθέμενο σενάριο εγώ είμαι υπέρ αν πρόκειται για την επιβίωσή σου.
    (π.χ. να μην πληρώσεις διόδια για δρόμους που έχουν χιλιοπληρωθεί)

Το να αψηφίσεις νόμους όμως που εν δυνάμει μπορούν να αποφέρουν ολέθριες οικονομικές ή άλλες συνέπειες προς εσένα ή άλλες οικογένειες αυτό δε πρέπει να το παίρνουμε ελαφρά τη καρδία.

Για μένα λοιπόν ανασφάλιστο όχημα δε νοείται γιατί μπορεί να συμβεί το μοιραίο και να τρέχεις και να μην φτάνεις εσύ ή ο παθών.
    Το να ανεβάσεις τη μπάρα του μπόμπολα που έχει να ταίζει και τα τετράκις δισέγγονα και στα 5 σόγια που θα τον ακολουθήσουν 5γενιές μετά, Ε ΝΑ ΣΤΑ @@ ΜΑΣ πραγματικά.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    νταξει εσενα αμα (κουφια η ωρα που το γραφω...) σε κοπανησει και σε σακατεψει κανεις ανασφαλιστος, δειξτου κατανοηση οταν σου πει αυτες ακριβως τις δικαιολογιες, αστον να φυγει και οτι ζημια παθεις εσυ η το οχημα σου φτιαξτην απο την τσεπη σου..

φιλε δεν υπαρχει δικαιολογια σε αυτο το θεμα! προτημας δλδ για να γλυτωσεις 35 ευρω τον μηνα να χασεις περιουσιες που χτιστηκαν με κοπο και αγωνα και να πληρωνεις και μια ζωη απο πανω? (το δευτερο ενικο δεν αναφερεται προσωπικα σε σενα... χρησιμοποιηθικε γιατι εβαλες κι εσυ πρωτο προσωπο)
    Μάγκες, δεν διαφωνώ πουθενά με όσα λέτε.

Σας έδωσα όμως ένα παράδειγμα το οποίο είναι πέρα για πέρα αληθινό (αναφέρομαι σε συγγενείς και φίλους μου ελ.επαγγελματίες που τα 200€/εξάμηνο είναι αβάσταχτο βάρος) και αντί απαντήσεων έλαβα, απο την μία, θεωρία (γιατί για να σε δω να κουβαλάς ένα φορτηγό εργαλεία στο ποδήλατο, και τότε αρχίζω μαθήματα αιώρησης επιτόπου) και απο την άλλη, λαϊκισμό (σόρρυ Μικε αλλά είναι ορισμός του λαϊκισμού η απάντηση σου).

Το παράδειγμα,δεν το έγραψα για να ανοίξω μια ακόμα αντιπαράθεση.
    Με ενόχλησε ας πούμε, το ύφος των γραφομένων.
    Λες και ολα είναι μόνο άσπρα ή μόνο μαύρα.

Προφανως και δεν πρέπει να οδηγείς ανασφάλιστο όχημα.
    Τι θα έκανες όμως "εσύ", αν ήσουν πχ ηλεκτρολόγος, και επειδή σου κάθονταν δουλειά με το σταγονόμετρο δεν σου φτάνουν να τα έχεις όλα πληρωμένα ,ενώ πίσω όλοι περιμένουν απο σένα για να φάνε;
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΟΣΟΧΗ!! το ξαναλεω ΠΡΟΣΟΧΗ!!
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 12:27
  2. ΠροσοΧη ΠροσοΧη!!!!!!!!
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 19:32