Αφήστε τα μοτοσακά, τις αφίσες και τις σακούλες και πάμε για σερφάκι..
Πίκρα...
Έχω πάει να την πατήσω έτσι μερικές φορές όταν κουβαλάω ψώνια από το σούπερ μάρκετ... Γάμησε τα
Χωρίς πλάκα πάντως, την έχω πάθει κι εγώ. Ευτυχώς την πρόλαβα πριν "φουσκώσει" για τα καλά. Μπορεί να γίνει χοντρή μαλακία.
Το χειρότερο αυτές τις μέρες δεν είναι με τον αέρα.
Είναι με όλα τα @@ τους δημοτικούς συμβολοπαπάρηδες που κλείνουν δρόμους και σε στέλνουν οι μπάτσοι μέσω Λαμίας για να μιλήσει ο υποψήφιος σπερματοδέκτης της ελληνικής αυγής, που ψάχνει ο κάθε μπάρμπας να παρκάρει στην πλατεία που κάνουν την ομιλία τους και κοιτάει δεξιά αριστερά και κοκκαλώνει όπου του'ρθει, η θείτσες που περνάνε το δρόμο αέρα πατέρα, οι κυράτσες που λούζονται με πατσουλί που ζέχνει ακόμα και μέσα από το κράνος σε απόσταση 10 μέτρων και σου έρχεται να λιποθυμήσεις και άλλα πολλά.
Κάθε φορά που γυρνάω σπίτι πάνε μόνα τους τα χέρια μου να ανοίξω θρεντ και να αρχίσω το κράξιμο αλλά τα μαζεύω πίσω.
Αυτές τις μέρες έχω κινδυνέψει να σαβουριαστώ (και να παίξω ξύλο) πιο πολλές φορές από όσες σε όλη μου τη ζωή.
Πέρα απο την πλάκα.
Αν περάσει κανείς απο Φιλαδέλφεια, εκεί που ήταν η σκεπαστή (απέναντι απο την εκκλησία) έχει ακόμα κάτι ξύλα για να μην βλέπεις μέσα και καλά.
Πρίν μερικούς μήνες που πέφτανε τα δέντρα (Χριστούγεννα κοντά θυμάμαι), αυτά φεύγανε και έπεφταν στον δρόμο.
To χειρότερο απ΄ όλα με διαφορά - για μένα -, είναι οι φούστες που ανεμίζουν. Τι CSS και RS... Ο ορισμός του target fixation!![]()
Think faster than you ride
Έφυγα για μπουρναζάρα..... Φουστοζώνες με το κιλό!!![]()
Ε ναι... φυσάει λίγο παραπάνω σήμερα.
Τα κλασσικά μέτρα για τις περιπτώσεις αυτές αρκούν: σφικτά γόνατα στο τεπόζιτο, πολύ χαλαρά χέρια και ίσως μια σχέση κάτω στο κιβώτιο από ότι συνήθως.
Τελευταία τροποποίηση από Panoskl; 15/05/2014 στις 15:16.
I will take the mountains!
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε