Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 46

Θέμα: Προβολείς την ημέρα; για λέτε...

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Η μικρή σκάλα (πορείας) πάντα αναμμένη. Τι εννοείτε προβολείς; Τις πρόσθετές βλακείες που έχουν συνήθως GSάκηδες, Varaderάκηδες και σια; Απαράδεκτοι. Σχεδόν πάντα αρρύθμιστοι, στραβώνουν όποιον βρεθεί στο διάβα τους...

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    πρωι τους εχω παντα αναμμενους και δεν με ενδιαφερει αν τυφλωνω απο τοτε που μια κυρια δεν με ειδε και παλευα 22 μερες στα νοσοκομεια.Αναμμενους προβολεις γιατι την επομενη το δεν σε ειδα μπορει να μην το ακουσω.
    Κι αν κάποιος άλλος που "τυφλώνεις" πάθει κάτι και παλεύει κι αυτός στα νοσοκομεία ; ή χειρότερα ; Θα εξακολουθείς να μην ενδιαφέρεσαι ;
    Η κυρία που σε χτύπησε μάλλον δεν ενδιαφερόταν κι αυτή...

Νομίζω πολλοί το βλέπετε λάθος. Καλό θα ήταν να ενδιαφερόμαστε όλοι λίγο περισσότερο...
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ και μονο οι προβολεις δεν τυφλωνουν,αρα κατ εμενα επιβαλλονται για να σε βλεπουν οι αλλοι.Την νυκτα τα μεσαια φωτα.
    Οδηγειτε εξυπνα και αμυντικα για να υπαρχετε και αυριο, ειδικα οι νεωτεροι που εχετε και λιγο τα μυαλα σας στα καγκελα (λογω ηλικιας).Η μοτοσυκλεττα για τους περισσοτερους οδηγους αυτοκινητων δυσκολα φαινεται, και οτι δεν φαινεται δεν υπαρχει.ΤΗΡΗΤΕ τον κωδικα , και μην φοβιζετε τους αλλους οδηγους με τις ενεργειες σας (σφηνες,προσπερασματα στους 5 ποντους,εντο,κλπ) γιατι στο τελος εσεις θα την πληρωσετε την νυφη και οχι ο κουτακιας.ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Νέο μέλος
    Καλημέρα παιδιά! Οδηγώ μια V-Star 650 και έχω τα φώτα πάντα αναμμένα για να με προσέχουν περισσότερο οι άλλοι στον δρόμο. Το θέμα είναι ότι κι εγώ την πάτησα με τον ίδιο τρόπο, ενώ πήγαινα αριστερά στην Μεσογείων και ετοιμαζόμουν να κάνω προσπέραση αλλά πήγαινα χαλαρά ( 40-50 ) ο μπροστινός μου έστριψε απότομα αριστερά χωρίς να ανάψει πιο πριν φλας με αποτέλεσμα εγώ που ουσιαστικά ήμουν στο ύψος της πόρτας του οδηγού να πέσω κάτω παρόλου που προσπάθησα να τον αποφύγω στρίβοντας αριστερά και φρενάροντας , επειδή έπεσε επάνω μου. Αυτός λέει ότι και καλά είχε ανάψει φλας χλμ πριν, το θέμα είναι όμως ότι δεν περιμέναμε εκεί την τροχαία και μιας και είμαι νέος οδηγός (οδηγάω μηχανή κάνα 5μηνο) δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο.... Νομικά αυτός ήταν αριστερή λωρίδα εγώ πιο αριστερά πράγμα που δεν απαγορεύεται αφού τα δίκυκλα πρέπει υποτίθεται να περιμένουν πίσω από τα αμάξια; Σε στενάκι προς την Μιχαλακοπούλου έστριψε αυτός....

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Κι αν κάποιος άλλος που "τυφλώνεις" πάθει κάτι και παλεύει κι αυτός στα νοσοκομεία ; ή χειρότερα ; Θα εξακολουθείς να μην ενδιαφέρεσαι ;
    Η κυρία που σε χτύπησε μάλλον δεν ενδιαφερόταν κι αυτή...

Νομίζω πολλοί το βλέπετε λάθος. Καλό θα ήταν να ενδιαφερόμαστε όλοι λίγο περισσότερο...
    δεν τυφλωνουν την ημερα οι προβολεις απλα υπενθυμιζουν στο χαλι που κυκλοφορει στους αθλιους δρομους μας την παρουσια μας!

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Εγω πάντως κρατώ τη μεγάλη σκάλα για χρήση σινιάλου στη χαζομάρα του άλλου μαζί με την κόρνα γιατί όπως είναι γνωστό το ηχητικό μαζί με το οπτικό σήμα είναι καλύτερό

Παλαιό μέλος
    Κάπου διάβαζα - έβλεπα ενα βίντεο έρευνα για το πως είμαστε αόρατοι για τους άλους οδηγούς και για το πόσο βοηθάει η χρήση φώτων και μάλιστα αν τα αναβοσβήνουμε ............. αλλα λίγο το αλτσχάιμερ λίγο το τσίπουρο ....... δε θυμάαι που το είδα .
    Για βοηθήστε .

Άκου, βλέπε, σώπαινε... Το avatar του/της low pass
    Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό, που πράγματι είναι πολύ παραστατικό. Έχει να κάνει φυσικά με νταλίκα.
    http://www.videoman.gr/51414

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από low pass Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό, που πράγματι είναι πολύ παραστατικό. Έχει να κάνει φυσικά με νταλίκα.
    http://www.videoman.gr/51414
    Καλό!!
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Παλαιό μέλος
    Δεν εννοώ αυτό , αν και πολύ καλό βιντεάκι .
    Περιέγραφε το -σύνδρομο- συγνώμη φιλε δε σε είδα.

http://www.youtube.com/watch?v=sUvUo79LG_

Ούτε αυτό είναι αλλα δεν άντεξα να μη το βάλω

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Τα φώτα πορείας ( μικρή σκάλα) πρέπει πλέον από το νόμο να είναι αναμμένα σε όλη την Ευρώπη. Γι'αυτό και πλέον στις καινούριες μοτοσυκλέτες είναι μόνιμα αναμμένα. Μεγάλη σκάλα, προβολάκια, ξένον και ότι άλλο, μόνο πρόβλημα δημιουργούν.

Παλαιό μέλος
    ΟΚ Το βρήκα το βιντεάκι που έψαχνα και αξίζει να το δείτε.
    Μια διαφορετική προσέγγιση για το τι πρεπει να κάνουμε για να μην είμαστε αόρατοι.
    Πάντως στο εξωτερικό γίνονται σοβαρές μελέτες περί του θέματος και εδώ το μόνο που κάνουμε ειναι να συζητάμε μέσα απο ενα δυο φορουμ μεταξύ μας.
    Το κράτος για μια ακόμη φορά λάμπει δια της απουσίας του.

http://www.youtube.com/watch?v=eqQBubilSXU

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    To πρωί με τον ήλιο στάνταρντ μεγάλη σκάλα (προβολέας). Με τη μικρή, ειδικά αν έχει ηλιοφάνεια, δε γίνεται δουλειά...
    Dura lex, sed lex.

Άκου, βλέπε, σώπαινε... Το avatar του/της low pass
    Πολύ καλό βίντεο φίλε macedonas , προσωπικά δεν την γνώριζα αυτήν την τεχνική.

Φυσικά δεν ξέρω αν έχει αποτέλεσμα ή θα σε περνάνε για σουρωμένο...

Πάντως εδώ που τα λέμε οι κουτάκηδες όταν ελέγχουν για να περάσουν διασταύρωση εγκεφαλικά κ μόνο το πρώτο που περιμένουν πως θα δουν είναι ένα άλλο αυτοκίνητο κ στην περίπτωση που δεν τον δουν θα συνεχίσουν την πορεία τους ακόμη κ αν εκείνη την ώρα περνάει μηχανή, ποδήλατο κτλ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ERRIKA Προβολή μηνύματος
    To πρωί με τον ήλιο στάνταρντ μεγάλη σκάλα (προβολέας). Με τη μικρή, ειδικά αν έχει ηλιοφάνεια, δε γίνεται δουλειά...
    Eτσι ακριβως και ας ταλαιπωρητε λιγο η μπαταρια,
    επισης και κορνα τυπου συναγερμου , πολυ δυνατη, για να περνουν φωτια τα αυτια των κοιμησιδων...
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ιστορική ημέρα για την Παλαιστίνη
    από notakos600 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 91
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2012, 17:54
  2. Πρόταση για εκδρομή την ημέρα των εκλογών.....
    από spyrakos35 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2012, 20:21
  3. pathblazer-για να σας βλεπουν καλυτερα ΚΑΙ την ημερα
    από AFTER στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2007, 20:04
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2006, 12:08
  5. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2004, 17:35

Κανόνες δημοσιεύσεων