Καλημερα παιδια!
Devil's animal καλες οι προτασεις! Αυτο στα Γιαννενα με ψηνει. Μιας και προς το παρων ειμαι Σαλονικα μπορει να τραβηχτω να το δω. Θα τον παρω τηλ μαλλον να δω τι και πως. Κατεχω απο Γιαννενα κατι ψιλα.
Απλα στο νησι θα κατεβω με το αμαξι φουλ φορτωμενο πραγματα συν το σκυλο μεχρι αθηνα. Οποτε αν παρω κατι απο εκτος Αθηνων πρεπει οπωσδηποτε να μπλεκω με μεταφορικες κλπ. να το στειλω Πειραια και να το φορτωσω στο πλοιο απο εκει. Και φυσικα θα πρεπει και να παω στο μερος που ειναι το μηχανακι πρωτα.
Φιλε SHOOTER χρειαζομαι μεγαλυτερο. Το μικροτερο που θα επαιρνα θα ηταν το drz και αυτο λογω του οτι μου αρεσει πολυ εξωτερικα. Αντε και XR 400.
Vaska θα το κοιταξω το DR. Ειναι ομορφο απλα θελω να δω και πως ειναι στην οδηγηση.
ΚLX μανιβελατο δυσκολα..

Γενικα αν ξαναεπαιρνα μηχανακι με μανιβελα θα ηταν μονο για το XR 650R που ειναι πανευκολη και αξιζει τον κοπο σαν μοτορι η οποια ταλαιπωρια. Εχω ψιλοθεματακι στα γονατα και θα με ζοριζουν οι μανιβελες συν οτι ειχα και το TTR 600 που ναι μεν αμα το μαθεις ειναι σχετικα ευκολο αλλα και παλι μου αφησε κατι ψυχικα τραυματα (ημουν και σε ευαισθητη ηλικια:a37

. Το 'χα και ενα δημηνο με σπασμενη ντιζα στον αποσυμπιεστη.

Ευτυχως εφαγα μονο δυο αναποδες.
Συνεχιζω το ψαξιμο και τη σκεψη.
Κανα σχολιο για KLR? Περι αναρτησεων κυριως. Κουμπωνει πιρουνι απο KLX χωρις τορνους και λοιπες ταλαιπωριες;
Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις παιδια!