Σελίδα 2 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 210

Θέμα: Ποιο μονοκυλινδρο?

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Με freewind και Dr650 τι παιζει;; Απο μοτερ την παλευουν σε θεμα αξιοπιστιας; Δεν τα 'χω οδηγησει ποτε ουτε ξερω κανενα να το 'χε. To Dr650 θα με εψηνε. Ομορφο μηχανακι.
    Επισης οσο αφορα το KLR ειναι οντως τοσο μαλακο οσο λενε; Πιο μαλακο απο το χτ ας πουμε;; Το 'χει κανεις;; Πως παει στο δρομο σε στροφες κλπ ;;
    Εχω μπερδευτει παντως...

Banned
    οριστε η απαντηση στο προβλημα σου http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4681930/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    devil's animal πρωτον να σου πω οτι μου αρεσει πολυ το μηχανακι σου το xr650. Ειναι και γαμω και να το χαιρεσαι παντα!! Και 'γω αν καθομουν να μαζεψω παραπανω φραγκα το ιδιο θα επερνα χωρις δευτερη σκεψη. Και ας εχει και μανιβελα και 0 εξοπλισμο και ας ειχε και καρφια στη σελα που λεει ο λογος. Απλα το καλυτερο μονοκυλινδρο που εχω οδηγησει. Ενιωθα βασιλιας επανω του.
    Ειδικα μοταρντ τα σπαει! Και εντουρο καλο ειναι αλλα λιγο χαρος στο δρομο με τακουνατα λαστιχα.
    Τα ζητανε ομως ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ (και 'γω το ιδιο θα κανα, χεχε).
    Οσο για το χτ δεν ξερω, φοβαμαι πολυ. Δεν εχει θεμα ο ψεκασμος με τη ελεεινη βενζινη;; Για τα αλλα ιταλικα αστο. Εχω δει να τα φτυνουν στο μηνα κατι monster και κατι aprilia απο το αλατι (ατιμο πραγμα αυτο το αλατι!).
    σ'ευχαριστω...αλλα εγω δεν σου προτεινα να παρεις xr650R...σου προτεινα το xr650L που ειναι εντελως διαφορετικο πραγμα...
    το ιδιο μοτερ εχει και το fmx...

στην τελικη αμα δεν σου αρεσουν τα καινουργια ή αδυνατεις λογω οικονομικων και γουσταρεις XR, μπορεις να παρεις ενα XR400 ή ενα XR600 και να το εχεις να χαζολογας...
    ξεπερασμενα και παρωχημενα μηχανακια μεν, ασπαστα και αξιοπιστα δε...

αν και απ'οτι βλεπω στο 1ο σου ποστ ζητας μονοκυλινδρο ΜΕΣΑΙΑΣ κατηγοριας...τα >600 θεωρουνται top class...αρα μαλλον για κανενα XR400 ή DRZ σε κοβω...

SHOOTER045 καλο αλλα ποιος τρεχει Καλαματα;;
    Devil's animal το καταλαβα οτι λες για το αεροψυκτο. Απλα το ανεφερα γιατι θυμηθικα το R. Το ανεφερα και παραπανω για το L . Η πολυ ακριβα η φθηνα αλλα στα τελευταια τους (μπορει και οχι αλλα παιρνεις το ρισκο;. Προτιμω αν ειναι ετσι Dominator που παιζουν πολυ πιο φθηνα και απειραχτα, ασπαστα.
    Μεσαια κατηγορια σαν κυβικα γενικα εννοω. 600 καλα ειναι. Αν επαιρνα μικροτερο θα επαιρνα το DR-Z αλλα και αυτο ακριβο ακομα.

Τα λεφτα μου μεσα!!! Θα τα παρω στο κρανιο και θα πουλησω το αμαξι να παρω κανα καλο μοτορι (αλλα το χρειαζομαι το car γμτ!)

π.χ: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4735213/
    Τι 3200 ρε μαστορα το 400;;; Που ειμαστε;; Στο Ντουμπαι;;
    Ειχε και ενα αλλο, θεικο, 5000 στρογγυλα για xr650L ολο μαμα, κοκκινο, παλι απο μαγαζι αλλα δεν το βρισκω. Αν ειναι δυνατον;;!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    π.χ: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4735213/
    Τι 3200 ρε μαστορα το 400;;; Που ειμαστε;; Στο Ντουμπαι;;
    Ειχε και ενα αλλο, θεικο, 5000 στρογγυλα για xr650L ολο μαμα, κοκκινο, παλι απο μαγαζι αλλα δεν το βρισκω. Αν ειναι δυνατον;;!!
    για κοιτα αυτο και αυτο..με 2100-2200 ζεστα στο χερι, λογικα, τα εχεις παρει...

400αρια εχει πολυ φτηνοτερα...εσυ πηγες στο 2ο ακριβοτερο...για παρε ματι...

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Αν και κολλημενος με τα XR θα σου προτεινω επιπλεον επιλογες. KLX μιζατο ή μανιβελα.Ειχα το μιζατο και ειναι αξιολογο μηχανακι με πολυ ροπη στις χαμηλομεσαιες και ωραιο στησιμο.Στα αρνητικα δυσκολο να βρεις καλό γιατι δεν κυκλοφορησε πολλα χρονια.
    Το KLX650R ειναι τελειως αλλο φρουτο που "παιζει" στα λημερια του XR650R απο πλευρας δυναμης και fun to drive.
    CCM404,,πιο φτηνο απο DRZ με καλα περιεφερειακα(φρενα,αναρτησεις) .Πιθανο μειονεκτημα η ελειψη ανταλλακτικων πλαισιου(παραγγελνεις απο UK). ΤΑ Αναλωσιμα,πλαστικα,ανταλλακτικα μοτερ δεν εχεις θεμα.Αν και τον τελευταιο καιρο διαβαζω παραπονα για ελειψη βασικων ανταλλακτικων σε διαφορες μεγαλες αντιπροσωπειες.
    CCM 644 με μοτερ Freewind.Πιο δυσευρετο απ'το 404 αλλά πιο ροπατο,προσωπικα προτιμω την ροπη των 600+κυβικων απ'το στροφαρισμα των μικροτερων.
    Στο καρ εχει στοκ καινουργιο R30 με εγγυηση ενος χρονου στα 2900.Αν κατεχεις και την τεχνη του παζαριου(εγω δεν ..)ισως παει και πιο κατω η τιμη του.
    RIDE MORE TALK LESS

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Δεν θα σου πω ποιο να πάρεις γιατί το ωραίο είναι θέμα οπτικής γωνίας και κ@υλας, θα σου μόνο ότι έχω το DR650 SE '99 και συνεχίζει ακόμα και σήμερα να με κάνει να έχω ένα χαμόγελο από το ένα αυτί μέχρι το άλλο, κάθε που το καβαλάω.

Χθες έκανα 260 χλμ (Πάτρα Άμφισσα για καφέ), ήμουν πίσω το μεσημέρι και το βράδυ που είχα όρεξη για παιχνίδια, πήγα μαζί με την κόρη στο Παμπελ/σιακό και ανεβοκατέβαινα σκάλες και πήδαγα τούμπια.

Ροπάκλα ατελείωτη με ότι αυτό συνεπάγεται.

Βγάζουν ένα πρόβλημα στο γρανάζι της τρίτης και αυτό είναι όλο. Εύκολα αντιληπτό αν το κάνεις μια καλή βόλτα.

Αν ψάξεις ίσως βρεις κάποιο στα λεφτά που έχεις.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    TTR 250, αυτή είναι η πραγματική ΜΕΣΑΙΑ κατηγορία για νησί, ο,τιδήποτε μεγαλύτερο είναι βαρύ και πολυέξοδο! Το είχα για 3 χρόνια, είναι τέλειο το μηχανάκι! Και τώρα είμαι σε νησί επίσης, αλλά πλέον με KLE 250, διότι γέρασα και οι κραδασμοί σε συνδυασμό με την πολύ στενή σέλα δεν είναι για τα χρονάκια μου!!
    ...το νου σου!!

Banned
    Εάν πάει σε 250 τότε d trucker Kawasaki και μοταρντ όπως το θέλει

Καλημερα παιδια!
    Devil's animal καλες οι προτασεις! Αυτο στα Γιαννενα με ψηνει. Μιας και προς το παρων ειμαι Σαλονικα μπορει να τραβηχτω να το δω. Θα τον παρω τηλ μαλλον να δω τι και πως. Κατεχω απο Γιαννενα κατι ψιλα.
    Απλα στο νησι θα κατεβω με το αμαξι φουλ φορτωμενο πραγματα συν το σκυλο μεχρι αθηνα. Οποτε αν παρω κατι απο εκτος Αθηνων πρεπει οπωσδηποτε να μπλεκω με μεταφορικες κλπ. να το στειλω Πειραια και να το φορτωσω στο πλοιο απο εκει. Και φυσικα θα πρεπει και να παω στο μερος που ειναι το μηχανακι πρωτα.
    Φιλε SHOOTER χρειαζομαι μεγαλυτερο. Το μικροτερο που θα επαιρνα θα ηταν το drz και αυτο λογω του οτι μου αρεσει πολυ εξωτερικα. Αντε και XR 400.
    Vaska θα το κοιταξω το DR. Ειναι ομορφο απλα θελω να δω και πως ειναι στην οδηγηση.
    ΚLX μανιβελατο δυσκολα.. Γενικα αν ξαναεπαιρνα μηχανακι με μανιβελα θα ηταν μονο για το XR 650R που ειναι πανευκολη και αξιζει τον κοπο σαν μοτορι η οποια ταλαιπωρια. Εχω ψιλοθεματακι στα γονατα και θα με ζοριζουν οι μανιβελες συν οτι ειχα και το TTR 600 που ναι μεν αμα το μαθεις ειναι σχετικα ευκολο αλλα και παλι μου αφησε κατι ψυχικα τραυματα (ημουν και σε ευαισθητη ηλικια:a37. Το 'χα και ενα δημηνο με σπασμενη ντιζα στον αποσυμπιεστη.
    Ευτυχως εφαγα μονο δυο αναποδες.
    Συνεχιζω το ψαξιμο και τη σκεψη.
    Κανα σχολιο για KLR? Περι αναρτησεων κυριως. Κουμπωνει πιρουνι απο KLX χωρις τορνους και λοιπες ταλαιπωριες;
    Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις παιδια!

Παλαιό μέλος
    Αν χρειαστεις κατι απο Γιαννενα ,συνεργεια,μεταφορικες κλπ κλπ,η οπου αλλου μπορω να βοηθησω,στη διαθεση σου.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Καλημερα παιδια!
    Devil's animal καλες οι προτασεις! Αυτο στα Γιαννενα με ψηνει. Μιας και προς το παρων ειμαι Σαλονικα μπορει να τραβηχτω να το δω. Θα τον παρω τηλ μαλλον να δω τι και πως. Κατεχω απο Γιαννενα κατι ψιλα.
    Απλα στο νησι θα κατεβω με το αμαξι φουλ φορτωμενο πραγματα συν το σκυλο μεχρι αθηνα. Οποτε αν παρω κατι απο εκτος Αθηνων πρεπει οπωσδηποτε να μπλεκω με μεταφορικες κλπ. να το στειλω Πειραια και να το φορτωσω στο πλοιο απο εκει. Και φυσικα θα πρεπει και να παω στο μερος που ειναι το μηχανακι πρωτα.
    Φιλε SHOOTER χρειαζομαι μεγαλυτερο. Το μικροτερο που θα επαιρνα θα ηταν το drz και αυτο λογω του οτι μου αρεσει πολυ εξωτερικα. Αντε και XR 400.
    Vaska θα το κοιταξω το DR. Ειναι ομορφο απλα θελω να δω και πως ειναι στην οδηγηση.
    ΚLX μανιβελατο δυσκολα.. Γενικα αν ξαναεπαιρνα μηχανακι με μανιβελα θα ηταν μονο για το XR 650R που ειναι πανευκολη και αξιζει τον κοπο σαν μοτορι η οποια ταλαιπωρια. Εχω ψιλοθεματακι στα γονατα και θα με ζοριζουν οι μανιβελες συν οτι ειχα και το TTR 600 που ναι μεν αμα το μαθεις ειναι σχετικα ευκολο αλλα και παλι μου αφησε κατι ψυχικα τραυματα (ημουν και σε ευαισθητη ηλικια:a37. Το 'χα και ενα δημηνο με σπασμενη ντιζα στον αποσυμπιεστη.
    Κανα σχολιο για KLR? Περι αναρτησεων κυριως. Κουμπωνει πιρουνι απο KLX χωρις τορνους και λοιπες ταλαιπωριες;

Σκέτη κ@υλα είναι!!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Νέο μέλος
    Καλημερα παιδια!
    Εχω KLR supermoto του 2004 1,5 χρόνο τωρα, οι αναρτήσεις είναι όντως μαλακές. Βυθίζεται πολύ μπρός-πίσω. Πέρα από αυτό πολύ καλό μηχανάκι, αξιόπιστο κτλ ΑΛΛΑ ίσως δεν το έπαιρνα ξανά λόγω του ότι δεν βρίσκω εύκολα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Δεν πρέπει να ήταν και πολύ εμπορικό μοντέλο στην Ελλάδα. Βέβαια ίσως δεν μπαίνει εύκολα στο μάτι των κλεφτών.

Ευχαριστω Pan DVS
    Ευχαριστω και σε σενα 2nisi για την ενημερωση. Πολυτιμη!
    Θα ψαχτω καποιο καιρο ακομα, κανα μηνα και ετσι, μιας και αυτη τη στιγμη λογω προβληματος υγειας σε μελος της οικογενειας δεν μπορω να τραβηχτω Γιαννενα (την κατεβασε κι αλλο την τιμη εν τω μεταξυ στα 2400 το παιδι εκει) και σε μια βδομαδα πρεπει να κατεβω νησι για δουλεια.

Σελίδα 2 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καπμπυλατέρ για μονοκύλινδρο
    από xxxristos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2005, 18:06
  2. Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2004, 20:32
  3. Βαλε εδώ την ποιο βελτιωμένη -κ#λ#φτιαγμένη μηχανή!!
    από kostasfazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2004, 23:32
  4. Ποιο Το Συμπερασμα;;
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2004, 15:29
  5. Quiz: "Ποιο είναι ποιου;;;"....
    από DEMINIO στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2004, 14:15

Κανόνες δημοσιεύσεων