Ωραίο παρεάκι πάει να γίνει, ο Αμυρου ο Θεόφιλος και κανα δυό άλλοι να μην έρθουν (μπαναΐαμ) για θα μας φάνε τα φαγιά και όλα καλά!!!
Ωραίο παρεάκι πάει να γίνει, ο Αμυρου ο Θεόφιλος και κανα δυό άλλοι να μην έρθουν (μπαναΐαμ) για θα μας φάνε τα φαγιά και όλα καλά!!!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
αυτό κανονίζεται, χαλαρά πάμε και αλλού, να μην μας ενοχλάνε οι αλήτες τσαντάκηδες μεκανόβιοι μαντραχαλαίοι αριστεροί και να ρομαντζίσουμε άνετοι. Που να τρέχεις στα κορφοβούνια... Να κάνω μιά εντελώς πρωτότυπη και μαγευτική βόλτα ως την ΚηφησΑ για καφέ, που να πας παραπέρα, σε τρώνε οι λύκοι (πριν ακουστεί καμμιά @@ριά, εδώ στο χωρΓιό αλεπούδες έχει, είμαστε πολιτιΖμένοι). Αναμείνατε ταξιδιωτικό, φωτό και βίντεο. Εξάλλου αυτό το όνομα χωριού, μην σου πω ότι ακούγεται και ξενικό, εμείς δεν πάμε σε τέτοια μέρη. Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ρε. Ουγκ. Άκου πράμαντα που συμβαίνουν στο φόρουμ...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
όχι ρε. θα έρθω. και θα φέρω και τον θεόφιλο. να μην φας ούτε ΠΣίχουλο. μη σου πω ότι θα φέρω και τον Μικέ, να πεινάσουν και οι άλλοι.
Σας βλεπω. Μη νομιζετε πως επειδη σιωπω δεν ειμαι παρων.... Ολα θα σας τα φαμε και εγω και ο αμυρουαποτετοιος.....
Εντιτ...μεσα και εγω μαζι με την φωτουλα σφαγμενη.πρεπει να βγαινει καμια 60 κιλα![]()
Eχει αλλο εργαλειο γι'αυτες τις δουλειες.