Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: του ΚΟΥΤΙΟΥ τα ΑΔΙΚΑ!!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Στέλιο το καλοκαίρι που θα ανταμώσουμε
    Θα σε πάω μια πορταρια με το SUBARU να απολαύσεις στροφιλικι, μυρωδιές, κραδασμούς, και ήχο....
    ....και στο παρκινγκ θα στην εχω "στημενη" για να σου γραψω την κ@λαρα
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Babis@
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Στέλιο το καλοκαίρι που θα ανταμώσουμε
    Θα σε πάω μια πορταρια με το SUBARU να απολαύσεις στροφιλικι, μυρωδιές, κραδασμούς, και ήχο....
    αν τον πας όπως πρέπει, τότε οι μυρωδιές θα είναι εκ των έσω....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chris4204 Προβολή μηνύματος
    Συνήθως αυτοί που αποκαλούν τα αυτοκίνητα "κουτιά" είναι άτομα που δεν έχουν ακόμα νιώσει την συγκίνηση που μπορεί να σου προσφέρει ένα "καλό" κουτί........
    Εγω το αποκαλω κουτι χωρις ιχνος κακιας.Με τα κουτια μου εχω απολαυσει καθε χιλιομετρο που εχω κανει.Μπορουμε να τα λεμε οπως θελουμε,αυτο δεν δημαινει οτι τα απαξιωνουμε.
    Οπωε και δεν απαξιωνουμε τη μηχανη του αλλου οταν την αποκαλουμε χαρχαλο.Δεν ειναι πως λεμε κατι αλλα με ποιον τροπο.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τα κουτιά που μπορούμε (μπορούσαμε) να αποκτήσουμε οι περισσότεροι είναι απλώς πάναργα πρακτικά μέσα για φόρτωμα και μετακίνηση με άνεση. Μην συγκρίνουμε αυτοκίνητα με μηχανές σε ποσοστά κ@υλας και οδηγηικής απόλαυσης. Αν χρειάζεται να εξηγήσω το γιατί μάλλον είσαστε σε λάθος forum, αν μου πείτε για Super cars και Subary WRX πως διάολο το λένε, θα σας πω dream on..

Μου αρέσει ότι είναι αυτο-κίνητο, τα πάντα όλα. Με φτιάχνει ο ήχος του κινητήρα εσωτερικής καύσης, δίχρονου και τετράχρονου.
    Πριν έξι μήνες συμμάζεψα το τρακτέρ του πατέρα μου και φτιάχτηκα άσχημα.
    Δεν υπάρχει κουτί, δεν υπάρχει μηχανή, δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά.
    Είναι όλα παιγνίδια για μεγάλα παιδιά σαν εμάς και γι'αυτό μας αρέσουν όλα και πολύ.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Προφανώς μιλάμε για μυρωδιές της φύσης κι όχι μέσα στο αυτοκίνητο...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Μέλος Το avatar του/της chris4204
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Τα κουτιά που μπορούμε (μπορούσαμε) να αποκτήσουμε οι περισσότεροι είναι απλώς πάναργα πρακτικά μέσα για φόρτωμα και μετακίνηση με άνεση. Μην συγκρίνουμε αυτοκίνητα με μηχανές σε ποσοστά κ@υλας και οδηγηικής απόλαυσης. Αν χρειάζεται να εξηγήσω το γιατί μάλλον είσαστε σε λάθος forum, αν μου πείτε για Super cars και Subary WRX πως διάολο το λένε, θα σας πω dream on..
    Πλέον αυτά έχουν αλλάξει....leon cupra, s3, typeR κτλ...
    Πάω αργά γιατί βιάζομαι ....

Μέλος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	__________.jpg 
Προβολές:	142 
Μέγεθος:	45,2 KB 
ID:	316658
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Μου αρέσει ότι είναι αυτο-κίνητο, τα πάντα όλα. Με φτιάχνει ο ήχος του κινητήρα εσωτερικής καύσης, δίχρονου και τετράχρονου.
    Πριν έξι μήνες συμμάζεψα το τρακτέρ του πατέρα μου και φτιάχτηκα άσχημα.
    Δεν υπάρχει κουτί, δεν υπάρχει μηχανή, δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά.
    Είναι όλα παιγνίδια για μεγάλα παιδιά σαν εμάς και γι'αυτό μας αρέσουν όλα και πολύ.

οντως ολα παιγνιδια για μεγαλα παιδια.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    μια απτα ιδια με το αλλο θεμα που ειχε γινει προ μηνων....μπειτε στο 4τροχοι.γρ και γραψτε:γαμανε οι μηχανες,καλα τα αυτοκινητα αλλα τα μηχανακια κανουν σουζες εντο κλπ.....
    ρε παιδια,δεν συγκρινονται αυτα τα πραγματα,τι να κανουμε;;;εχω παει γρηγορες βολτες,οχι με σουπερ καρ αλλα με γρηγορα αυτοκινητα και ναι στα 20 μου μαρεσε.πηρα αυτοκινητο και στο 4 μηνο το ειχα βαρεθει και το εδωσα.πλεον μονο μηχανακια.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chris4204 Προβολή μηνύματος
    Πλέον αυτά έχουν αλλάξει....leon cupra, s3, typeR κτλ...
    Τα μονάδικα αυτοκίνητα τα οποία μπορουν να σου δώσουιν κάποια χαρά ειναι τα 4wd και τα rwd... ακόμα και 50 άλογα να εχουν έχουν τύπο... τα μπροστοκούνητα ειναι τάφοι και 2000 άλογα να εχουν.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Και όπως συνηθίζω να λέω.... Αν καίει βενζίνη πετρέλαιο κλπ ή αν φοράει φούστα, κάνουμε κουβέντα.Για οτιδήποτε άλλο... μιλάτε με λάθος άνθρωπο!!!!
    Δεν πάει να έχει 2 ρόδες 4,ή 7 άμα μου κάνει τα κέφια και μου αναιβάζει τους σφηγμούς θα το καβαλάω και θα το γουστάρω.

Συήθως ο άνθρωπος ξεκινάει από τα 4 και μετά πάει στα 2(πόδια) μερικοί το κάνουν αυτό και με τις ρόδες... άλλοι πάλι ξεκινήσαμε ανάποδα αλλά και πάλι οποιος δεν έχει πάρι την γκόμενα βόλτα με το αμάξι χειμώνα στην παραλία έχει χάσει την καλύτερη χρήση του αυτοκινήτου!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Τα μονάδικα αυτοκίνητα τα οποία μπορουν να σου δώσουιν κάποια χαρά ειναι τα 4wd και τα rwd... ακόμα και 50 άλογα να εχουν έχουν τύπο... τα μπροστοκούνητα ειναι τάφοι και 2000 άλογα να εχουν.

Παιζουν κατι προσθιοκινητα που ειναι σκετη απολαυση ...μπορει να ετυχε να μην τα οδηγησεις , μη τα δικαζεις .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Εγω το αποκαλω κουτι χωρις ιχνος κακιας.Με τα κουτια μου εχω απολαυσει καθε χιλιομετρο που εχω κανει.Μπορουμε να τα λεμε οπως θελουμε,αυτο δεν δημαινει οτι τα απαξιωνουμε.
    Οπωε και δεν απαξιωνουμε τη μηχανη του αλλου οταν την αποκαλουμε χαρχαλο.Δεν ειναι πως λεμε κατι αλλα με ποιον τροπο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Διαφωνώ, και θα σου δώσω ένα παράδειγμα.
    106 rallye και μια ορεινή διαδρομή, εμπειρία τρομερή..
    Ίδια διαδρομή με S3,γλυκανάλατη εμπειρία..
    Το αυτοκίνητο αρκεί να έχει χαρακτήρα, ασχέτως ιπποδύναμης-άξονα κίνησης.

Παλαιό μέλος
    Απλά πράγματα.

Στη μηχανή αγοράζεις επιδόσεις με πολύ λιγότερα χρήματα , επίσης σου χρειάζονται μπράτσα να την οδηγήσεις (μην το πάτε στην οδήγηση σούπερ αυτοκινήτων γιατί είναι εξαίρεση) .

Στη μηχανή .. Ζεσταίνεσαι , παγώνεις , μουσκεύεις , πιάνεται ο κώλος σου .. Τα αντέχεις αυτά αν δεν είσαι 20 , 30 , 40 , 50? , 60?? , 65??? , 66???? . ΟΧΙ!

Είσαι πιτσιρικάς , άφραγκος , αλλά με 2, 3 χιλιάρικα (που λέει ο λόγος) και την τρέλα σου αγοράζεις μηχανάκι … κοντράρεις την πορσε του κυρίου μεσόκοπου και το πουτανάκι που κάθεται δίπλα του ονειρεύεται πως το ξύνει στη σέλα σου .. μετά το ξύσιμο θα επιστρέψει στη πόρσε .. βεβαίως βεβαίως . Ετσι όλοι είναι ευτυχισμένοι .

Κάθε πράμα στο καιρό του … Και.. μακάρι , ευχή μας δίνω, όλοι οι καιροί να έχουν το πράμα τους ..

Γιατί η ζωή είναι μικρή , αλλά για την ηλικία της .. πολύ πουτάνα!

Αυτή είναι η μία διάσταση .. Υπάρχουν κι άλλες .. Αλλά καλαμπούρι κάνουμε .

Ή όχι?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Tiger του κουτιού ή GS 1150 μεταχειρισμένη?
    από kkaragiannis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2006, 11:32
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2005, 08:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ