dasarxeio@gmail.com
Ξεκίνα από δω και δεν είναι αυτοί αρμόδιοι θα σου πουν που να πας.
http://www.praxisakiniton.com/dasiki...F4%E9%EA%DE%F2
dasarxeio@gmail.com
Ξεκίνα από δω και δεν είναι αυτοί αρμόδιοι θα σου πουν που να πας.
http://www.praxisakiniton.com/dasiki...F4%E9%EA%DE%F2
ανανήψαντας
Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πως δεν τον ενοχλούν οι καφετέρειες που μένει ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα με την απίστευτη βαβούρα από το ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ που μαζεύεται και την ποιο απίστευτη βαβούρα της Βεΐκου που όλοι κινούνται με όριο το χωρίς αύριο από τα 70 χλμ/ωρα, επίσης απορώ πως δεν τον ενοχλούν τα ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΑ σε πρόσφατα αναδασωτέα περιοχή, τα απορριματοφόρα του δήμου που σταθμεύουν εκεί -όσο να ναι μια μποχίτσα την έχουν- παρά τον ενοχλεί το εντούρο σε καμιά 300άρα-400άρα το λιγότερο σε ευθεία μέτρα που γίνεται από το χώρο του...![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
κι ο Άκης δεν καταλαβαίνει γιατί είναι μέσα, περίπου για τους ίδιους λόγους....
-πως το λένε και οι Αμερικλάνοι...???? Εντ τζάστις φορ ολ ρε -
![]()
ανανήψαντας
Εγώ θα έλεγα get a life αλλά τέσπα...![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Να σου πώ εγώ ρε φίλε για να καταλάβεις.
Για όλα αυτά που αναφέρεις ,ακόμα κ να τον ενοχλούν ,θα πρέπει να βρεί τρόπους να τα βάλει με το κράτος.
Οπότε ,καταλαβαίνει ότι δεν έχει τύχη.
Το να τα βάλει όμως με ένα τσούρμο εντουράδες ,κ μάλιστα με πιθανό σύμμαχο το κράτος ,είναι ευκολότερο ,"ευνομούμενο" ,και έχει πολλές πιθανότητες να καταφέρει να στερήσει τη χαρά από κάποιους αναιδείς που θέλουν να χαμογελάνε.
Τωρα ,αν βρεί κ κάποιον(ους) να τον κατευθύνουν ,για το πώς θα υπερασπιστεί τα "δικαιώματά" του ,τότε το εγχείρημά του θα γίνει ακόμα πιο εύκολο.
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Όταν θα συμβεί κάποιο ατύχημα στο Άλσος
-που δεν ανήκει στους εντουράδες φυσικά
-ούτε φτιάχτηκε για πίστα
-ούτε ζουν εκεί μόνο άνθρωποι αλλά και πουλιά (και στα δικά μου)
τότε εσείς οι ίδιοι θα έρθετε εδώ και θα λέτε για τις ελλείψεις που υπάρχουν την ασφάλεια κλπ κλπ
και να σας το πω και προσωπικά.
Αν κάποιος πάταγε το παιδί μου με το μηχανάκι του ή τη γυναίκα μου θα του γ.... το μ...
που τον πέταγε κι ας πήγαινε όπου ήθελε ΑΥΤΟΣ μετά να κάνει παράπονα.
Τόσο απλά...
ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ανανήψαντας
Οτι ναναι παλι.Παλι το συμφερον μας και η συντεχνια μας.Και ας πανε ολοι οι αλλοι να μαμηθουν.
Δηλαδη αναρωτηθηκε ο ανθρωπος αν ειναι νομιμη η εντουραδα και αν μπορει να ησυχασει μετα την δουλεια του,και πεσατε ολοι να τον φατε με την λογικη κι εσεις καταπιεζετε τους μαυρουςΗ αιωνια λογικη του νεοελληνα.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
εγω λεω να μας πει ακριβως που ειναι το σημειο.Παλια πριν τις εγκαταστασεις ειχε ενα πιστακι εκει.αλλα τωρα που?
Ελα και δεν κρατιεμαι 10 λεπτα ειμαι απο κει!!![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Θα σου πω που με βρίσκει σύμφωνο στο παράπονο του. Διαβάζουμε στα τεστ πχ, οτι τα εργοστάσια συμμορφώνονται με τους αγωνιστικούς κανονισμούς και πλέον οι εξατμίσεις είναι ήσυχες και καθε χρονο γινονται πιο ησυχες. Αν ο κάθε εκκολαπτομενος η κατά φαντασίαν Καϊρολι φτιάξει το μηχανάκι του όσο ήσυχο είναι το αγωνιστικό, το πρόβλημα του συμφορουμιτη σε μεγάλο βαθμό λύνεται. Και θα έχει και πιο σωστή ρεπλικα. Αλλά που, ακόμα και οι οριτζιναλ έλληνες αγωνιζόμενοι διαβάζουμε οτι σε κάθε τέλεση διεθνούς αγώνα τρέχουν να βρουν υαλοβαμβακες και τάπες γιατί τους κόβουν στην ηχομετρηση... Μπανανία, όντως.