Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: enduroβόλτες στο Αλσος Βείκου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Costis_k Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα σας όλους,
    Πριν λίγους μηνες μετακόμισα και σε κοντινη απόσταση απέναντι μου βρίσκεται το αλσος. βεικου δυστυχως(τι δυστυχως μας λες ρε μεγαλε,τι ηθελες απέναντι το hyde park?).
    Και εξηγούμαι για το δυστυχως....ΚΑΘΕ απογευμα σχεδον,(ΣΚ το προγραμμα ξεκιναει απο το μεσημερι περίπου) σχεδόν βλεπω κατι τυπακια να ανεβοκατεβαινουν ΜΕΣΑ στο αλσος με endurakia.Τωρα παράξενο θα με πεις,μυστηριο θα με πεις,ειναι ΑΚΡΩΣ ενοχλητικό να γυρνας απο τη δουλεια 6-7 τ απογευμα να καθεσαι μπαλκονι και να ακούς after εξατμίσεις και κινητηρα στο κοκκινο.
    Και ρωτάω τωρα:Eπιτρεπεται κάτι τέτοιο?
    Και τι θα μπορουσα να κανω?

dasarxeio@gmail.com

Ξεκίνα από δω και δεν είναι αυτοί αρμόδιοι θα σου πουν που να πας.

http://www.praxisakiniton.com/dasiki...F4%E9%EA%DE%F2
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    που ρε φιλε μεσα στο αλσος μπαινουν μηχανακια πως γινεται αυτο

Φίλε μου στην Ελλάδα ΟΛΑ γίνονται αρκεί να κάνουμε ΕΜΕΙΣ το κέφι μος.
    ΘΑ μου ΕΣΥ πεις ΕΜΕΝΑ που θα κάνω εντούρο?
    Δικό σου είναι το άλσος κλπ κλπ
    Γνωστές ιστορίες τις έχουμε ακούσει χιλιάδες φορες???
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Zid Προβολή μηνύματος
    Λειτουργεί ο χώρος με άδεια απο το δήμο .. εδω και μερικούς μήνες.. πολλά μπράβο στην Ο.Δ.Μ.Α ΑΘΗΝΩΝ (ΟΜΙΛΟΣ.ΔΙΚΥΚΛΟΥ.ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ.ΑΘΛΗΤIΣΜΟΥ) και στον ανοιχτόμυαλο Δήμαρχο που βοηθάει το μηχανοκίνητο αθλητισμό!!
    το οποίο είναι και παράνομο αλλά τι να λέμε τώρα... ?
    Τις εκλογές να πάρουμε και να πα να γ... και το άλσος και η ασφάλεια των ανθρώπων και οι πάντες.
    ανανήψαντας

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Τις εκλογές να πάρουμε και να πα να γ... και το άλσος και η ασφάλεια των ανθρώπων και οι πάντες.
    Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πως δεν τον ενοχλούν οι καφετέρειες που μένει ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα με την απίστευτη βαβούρα από το ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ που μαζεύεται και την ποιο απίστευτη βαβούρα της Βεΐκου που όλοι κινούνται με όριο το χωρίς αύριο από τα 70 χλμ/ωρα, επίσης απορώ πως δεν τον ενοχλούν τα ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΑ σε πρόσφατα αναδασωτέα περιοχή, τα απορριματοφόρα του δήμου που σταθμεύουν εκεί -όσο να ναι μια μποχίτσα την έχουν- παρά τον ενοχλεί το εντούρο σε καμιά 300άρα-400άρα το λιγότερο σε ευθεία μέτρα που γίνεται από το χώρο του...
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

κι ο Άκης δεν καταλαβαίνει γιατί είναι μέσα, περίπου για τους ίδιους λόγους....

-πως το λένε και οι Αμερικλάνοι...???? Εντ τζάστις φορ ολ ρε -
    ανανήψαντας

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Εγώ θα έλεγα get a life αλλά τέσπα...
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Οτι πείς μεσιέ.... εσύ ξέρεις καλύτερα..

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πως δεν τον ενοχλούν οι καφετέρειες που μένει ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα με την απίστευτη βαβούρα από το ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ που μαζεύεται και την ποιο απίστευτη βαβούρα της Βεΐκου που όλοι κινούνται με όριο το χωρίς αύριο από τα 70 χλμ/ωρα, επίσης απορώ πως δεν τον ενοχλούν τα ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΑ σε πρόσφατα αναδασωτέα περιοχή, τα απορριματοφόρα του δήμου που σταθμεύουν εκεί -όσο να ναι μια μποχίτσα την έχουν- παρά τον ενοχλεί το εντούρο σε καμιά 300άρα-400άρα το λιγότερο σε ευθεία μέτρα που γίνεται από το χώρο του...
    Να σου πώ εγώ ρε φίλε για να καταλάβεις.
    Για όλα αυτά που αναφέρεις ,ακόμα κ να τον ενοχλούν ,θα πρέπει να βρεί τρόπους να τα βάλει με το κράτος.
    Οπότε ,καταλαβαίνει ότι δεν έχει τύχη.
    Το να τα βάλει όμως με ένα τσούρμο εντουράδες ,κ μάλιστα με πιθανό σύμμαχο το κράτος ,είναι ευκολότερο ,"ευνομούμενο" ,και έχει πολλές πιθανότητες να καταφέρει να στερήσει τη χαρά από κάποιους αναιδείς που θέλουν να χαμογελάνε.
    Τωρα ,αν βρεί κ κάποιον(ους) να τον κατευθύνουν ,για το πώς θα υπερασπιστεί τα "δικαιώματά" του ,τότε το εγχείρημά του θα γίνει ακόμα πιο εύκολο.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    ,και έχει πολλές πιθανότητες να καταφέρει να στερήσει τη χαρά από κάποιους αναιδείς που θέλουν να χαμογελάνε.
    Τωρα ,αν βρεί κ κάποιον(ους) να τον κατευθύνουν ,για το πώς θα υπερασπιστεί τα "δικαιώματά" του ,τότε το εγχείρημά του θα γίνει ακόμα πιο εύκολο.
    Όταν θα συμβεί κάποιο ατύχημα στο Άλσος
    -που δεν ανήκει στους εντουράδες φυσικά
    -ούτε φτιάχτηκε για πίστα
    -ούτε ζουν εκεί μόνο άνθρωποι αλλά και πουλιά (και στα δικά μου)
    τότε εσείς οι ίδιοι θα έρθετε εδώ και θα λέτε για τις ελλείψεις που υπάρχουν την ασφάλεια κλπ κλπ
    και να σας το πω και προσωπικά.
    Αν κάποιος πάταγε το παιδί μου με το μηχανάκι του ή τη γυναίκα μου θα του γ.... το μ...
    που τον πέταγε κι ας πήγαινε όπου ήθελε ΑΥΤΟΣ μετά να κάνει παράπονα.
    Τόσο απλά...
    ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Costis_k Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα σας όλους,
    Πριν λίγους μηνες μετακόμισα και σε κοντινη απόσταση απέναντι μου βρίσκεται το αλσος. βεικου δυστυχως(τι δυστυχως μας λες ρε μεγαλε,τι ηθελες απέναντι το hyde park?).
    Και εξηγούμαι για το δυστυχως....ΚΑΘΕ απογευμα σχεδον,(ΣΚ το προγραμμα ξεκιναει απο το μεσημερι περίπου) σχεδόν βλεπω κατι τυπακια να ανεβοκατεβαινουν ΜΕΣΑ στο αλσος με endurakia.Τωρα παράξενο θα με πεις,μυστηριο θα με πεις,ειναι ΑΚΡΩΣ ενοχλητικό να γυρνας απο τη δουλεια 6-7 τ απογευμα να καθεσαι μπαλκονι και να ακούς after εξατμίσεις και κινητηρα στο κοκκινο.
    Και ρωτάω τωρα:Eπιτρεπεται κάτι τέτοιο?
    Και τι θα μπορουσα να κανω?
    Καλά ρε φίλε, δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις;
    Κάθεσαι στη βεράντα και στήνεις αυτί να ακούσεις κάνα καθαρόαιμο και μετά να βγεις εδώ να παραπονιέσαι;
    Get a life λέμεεε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Οτι ναναι παλι.Παλι το συμφερον μας και η συντεχνια μας.Και ας πανε ολοι οι αλλοι να μαμηθουν.
    Δηλαδη αναρωτηθηκε ο ανθρωπος αν ειναι νομιμη η εντουραδα και αν μπορει να ησυχασει μετα την δουλεια του,και πεσατε ολοι να τον φατε με την λογικη κι εσεις καταπιεζετε τους μαυρουςΗ αιωνια λογικη του νεοελληνα.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Οτι ναναι παλι.Παλι το συμφερον μας και η συντεχνια μας.Και ας πανε ολοι οι αλλοι να μαμηθουν.
    Δηλαδη αναρωτηθηκε ο ανθρωπος αν ειναι νομιμη η εντουραδα και αν μπορει να ησυχασει μετα την δουλεια του,και πεσατε ολοι να τον φατε με την λογικη κι εσεις καταπιεζετε τους μαυρουςΗ αιωνια λογικη του νεοελληνα.
    Κόψε τη πολλή κοινωνιολογία γιατί γράφεις μ@λακίες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    εγω λεω να μας πει ακριβως που ειναι το σημειο.Παλια πριν τις εγκαταστασεις ειχε ενα πιστακι εκει.αλλα τωρα που?

Ελα και δεν κρατιεμαι 10 λεπτα ειμαι απο κει!!
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Κόψε τη πολλή κοινωνιολογία γιατί γράφεις μ@λακίες.

Δεν μιλας καλα
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Θα σου πω που με βρίσκει σύμφωνο στο παράπονο του. Διαβάζουμε στα τεστ πχ, οτι τα εργοστάσια συμμορφώνονται με τους αγωνιστικούς κανονισμούς και πλέον οι εξατμίσεις είναι ήσυχες και καθε χρονο γινονται πιο ησυχες. Αν ο κάθε εκκολαπτομενος η κατά φαντασίαν Καϊρολι φτιάξει το μηχανάκι του όσο ήσυχο είναι το αγωνιστικό, το πρόβλημα του συμφορουμιτη σε μεγάλο βαθμό λύνεται. Και θα έχει και πιο σωστή ρεπλικα. Αλλά που, ακόμα και οι οριτζιναλ έλληνες αγωνιζόμενοι διαβάζουμε οτι σε κάθε τέλεση διεθνούς αγώνα τρέχουν να βρουν υαλοβαμβακες και τάπες γιατί τους κόβουν στην ηχομετρηση... Μπανανία, όντως.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Moto-καφέ στο «Άλσος»;; (πρώην «ΔΕΛΕΑΡ» )
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2010, 09:42
  2. Σήμερα 16/8 στο Άλσος (πρώην Δέλεαρ)
    από bikerted στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2010, 11:53
  3. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  4. 7 Χρονια Στο Θιβετ!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 10:26
  5. Χαμος στο wild thing!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 13:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF