Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Daytona Nova 110. Ποιά η γνώμη σας ?

Νέο μέλος Το avatar του/της Souza
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dant3 Προβολή μηνύματος
    Α να συμπληρωσω οτι τα φρενα του ειχαν καποια θεματακια,ειδικα το πισω σε μενα.
    α δηλαδη τα εχει τα προβληματακια του ..
    νταξει ειναι καθαρα μηχανακι για να κανεις τη δουλιτσα σου..
    κιεγω πολυ αργοτερα οταν βγαλει τα λεφτα του θα το δωσω και θα παρω κανα crypton η κανενα καλο honda

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    τιμιο μηχανακι ασπαστο ,αλλα θα προτιμουσα το kawasaki
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Souza Προβολή μηνύματος
    α δηλαδη τα εχει τα προβληματακια του ..
    νταξει ειναι καθαρα μηχανακι για να κανεις τη δουλιτσα σου..
    κιεγω πολυ αργοτερα οταν βγαλει τα λεφτα του θα το δωσω και θα παρω κανα crypton η κανενα καλο honda
    Το μπροστινο στη βροχη ηταν σα να μην υπαρχει.μαλλον τα τακακια εφταιγαν βεβαια αλλα και παλι.
    το πισω σε μενα ετριζε παρα πολυ και καποιες φορες κολλαγε πατημενο.ειχα αλλαξει υγρα κτλ κτλ και δεν εβγαλα ακρη.εφτιαξε μονο του

εχω με τα 97 κυβικα, ασπαστο μηχανακι το ειχε ο κουμπαρος μου το πηρα με 50.000 χλμ, το πηγα μεχρι 70.000 και το δωσα στο πεθερο και το τρακαρε, εχει 73.000 δεν εχει ζητηση τιποτα, σε λιγο καιρο θα το φτιαξω για τη γυναικα, δεν ζηταει τιποτα εκτος απτα αναλωσιμα του και συνεχιζει.....

Νέο μέλος
    Γεια σας,
    έχω το Mody r 115 πάνω από 10 χρόνια & έχω κάνει 90000 χλμ. Πρόκειται στην ουσία για το ίδιο μηχανάκι με τη διαφορά ότι τι δικό μου φοράει το μοτέρ του Modenas 115. Τα συμπεράσματά μου είναι ανάμικτα. Από τη μία τα περιφερειακά του είναι για κλάματα. Τα πλαστικά έχουν σπάσει από τις λακούβες (ναι χωρίς πτώση), τα αμορτισέρ ξέρασαν στον 1 μισι χρόνο, έχει κόψει μία εξάτμηση στα 3 χρόνια (την άλλη που έβαλα την κολλάω συνεχώς στα σκισίματα που εμφανίζει αλλά δεν έχει κοπεί ακόμα), χάλασε το βαρελάκι του φλας, ο κεντρικός διακόπτης παρέδωσε το πνεύμα στην τριετία, το υλικό της σέλας σκίστηκε (από τη χρήση όχι από ξυράφι) στην τετραετία. Λόγω του σπασίματος των πλαστικών φωτάει αλλού για αλλού, ενώ τα τακάκια τρώγονται ανομοιόμορφα.
    Από την άλλη, δεν με έχει αφήσει ποτέ, οι ντίζα του γκαζιού δεν κόβεται ( του κοντέρ έχει σπάσει μια φορά), οι τροχοί & τα ρουλεμάν τους δουλεύουν άψογα (είμαι & βαρύς) τα όργανα δουλεύουν μια χαρά & δεν έχουν θολώσει (η βελόνα του κοντέρ έχει σπάσει μόνο στη μέση) και έχει ολόισιο πλαίσιο μετά από ΤΟΣΕΣ λακούβες όλα αυτά τα χρόνια. Ο κινητήρας είναι ΔΙΑΜΑΝΤΙ αλλά είναι εκτός θέματος εδώ.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ποια η γνωμη σας για super tenere ?
    από nikolass στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 03:20
  2. Hein Gericke...ποιά η γνώμη σας?
    από Quadfun στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2006, 01:17
  3. Ποια η γνώμη σας γι'αυτο?
    από MikeG στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 01:29
  4. Varadero Ποια Η γνωμη σας
    από TRANSALP στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2006, 14:09
  5. Ποια η γνώμη σας για το scarver;
    από georgios21 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2004, 08:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ