Βαλε ενα ζευγαρι μαλακα τακακια,οτι μαρκα να ναι.
Βαλε ενα ζευγαρι μαλακα τακακια,οτι μαρκα να ναι.
τακάκια λέω να δοκιμάσω αυτα τα κουτοφράγκικα που λέει ο μαστρογιάννης στην πίσω σελίδα.
θέλει και δισκόπλακα όμως ένεκα που η τωρινή έχει γινει ταψί.
και λεφτά- παρά τα αντιθέτως μελλούμενα - δεν υπάρχουν.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
απο δισκοπλακες παιδια? τι προτινετε? η πισω εχει κανει δοντι περιπου 3-4 χιλ και λεω να την αλλαξω, ε και μιας και την αλλαξω λεω και για μπροστα...σκεφτομαι για 300χιλ μπροστα και 240 πισω...
γνωριζετε καμια καλη δισκοπλακα?
Πωπω...είχα ήδη θέμα με τα φρένα του ΧΤ.
Για πρώτη φορά βρέθηκα να του αλλάζω τακακια πίσω.
Τη μαλακια είναι αυτή με τα λαμακια ρε σεις;
Ή απλά επειδή δε το ήξερα με παιδεψε;
Για την ιστορία,οργανικά ιμπισι μπήκαν μιας και μείναμε ικανοποιημένοι από τα μπροστά με ίδια μάρκα δισκοπλακα.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
κοίτα κει τώρα μη φρενάρεις με το Χτ και γκόψεις κάνα πλαίσιο, έτσ....?
![]()
ανανήψαντας
Τσιγκουνευτικα και εγω και πηρα απο το βαρδαρη πισω δισκοπλακα με τακακια 50 ευρω....
Τι στον π@@τσο λεω...Πισω φρενο ειναι δεν τραβα και ζορι!!!
Πριν απο καμια 10αρια μερες ημουν Ρουμανια και οδηγουσα στην Τρανσαλπινα και ξαφνικα εκει που δουλευα και τα 2 φρενα το πισω βυθίστηκε τερμα κατω "αμαν"?? Λεω!!Σταματω και βλεπω τον δισκο μελανιασμενο!!
Μετα απο αργη οδηγηση και φρεναροντας με τον κινητήρα και το μπροστινο (γιατι ειχα πολυ βαρος απο τον εξοπλισμο και απο εμενα 125κιλα) συνηρθε!Αλλα το μελανιασμα μου εμεινε!
Γι αυτο μανησιο ή επωνυμο δισκο και τακακια δοκιμασμενα!
Το καλοκαίρι στο χωριό, όπου έχω το δεύτερο ΧΤ600Ε, enduro κιετς...είχα κάνει λοιπόν τη μαμακία το φθνόπωρο και είχα ψεκάσει (και) τα τακάκια με αντισκουριακό.
Αποτέλεσμα...τακάκια άχρηστα.
Πάω λοιπόν σε ένα συνεργείο στη Ζαχάρω και τσιμπάω δύο σετάκια τέτοια:
Σύνολο...κάπου 35-36 ευρώ για εμπρός και πίσω.
Δεν θα τα είχα ξαναδεί, δεν την ξέρω αυτή τη μάρκα...αλλά είδα φως...δεν χαράζουν τους δίσκους και φρενάρουν απίστευτα!!