LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
6 λαθάκια!!
![]()
Τελευταία τροποποίηση από MAIK72; 25/06/2014 στις 19:51.
ρε δε γ@μιομ@στε λεω γω;;παω να ξεκινησω..στραβωθηκα...χεστηκα που θα το κανω...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Απο το κινητό επίσης δεν, θα το κάνω σπίτι για το γελιο
Επίσης το ίδιο τέστ δείχνει πως οι άντρες έχουν λιγότερη υπομονή από τις γυναίκες. Score 800 κάτι συμπληρώνοντας τα καφέ στην αρχή...
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
http://panosbwhite.wix.com/05
αφου με επιασε σε πεισμα,στραβωθηκα αλλα το εκανα..σκορ 7.το τελευταιο κομματι ειναι ζορικο..
θα ηθελα πολυ να εγραφε ο καθε ενας την μεθοδο που ακολουθησε.χαχαχαχα..
εγω παντως πεταγα δεξια αριστερα οτι εκανε μπαμ και τα μεσσαια στο περιπου...![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
πρωτη προσπαθεια 267
δευτερη 93
τριτη; ρε δεν με παρατατε λεω γω στραβωθηκα![]()
καλά παίζιει μεγάλο ρόλο και η οθόνη ε; ακαλιμπράριστες οθόνες της φουτσας τα δείχνουν όλα ομογενοποιημένα... για την ιστορία 20.
οι γυναίκες όχι μόνο θα το έλυναν σε 5, αλλά θα μπορούσαν να κατηγοριοποιήσουν και κάθε απόχρωση με δύο τρόπους... ο ένας με ονομασία π.χ. "σάπιο μήλο κοράλ" και ό άλλος με νούμερα από βαφές μαλλιών... απάλευτες σε αυτό το θέμα... 16bit και sRGB κάλυψη 100%
θα συμφωνησω.... η δικια μου για πλακα με την πρωτη προσπαθεια μου πεταξε ενα εφταρακι![]()
Τα αντρικά χρώματα είναι τα εξής:
Άσπρο, μαύρο, γκρι, κόκκινο, κίτρινο, μπλε και πράσινο στις ανοιχτές και σκούρες εκδοχές τους.
Για τις γυναίκες τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς το άσπρο π.χ. μπορεί να είναι λευκό, εκρού, ζαχαρί, του πάγου, κρεμ, σπερματί και πάει λέγοντας. Άμα δε, πετύχεις το συνδυασμό γυναίκας/γραφίστρια τον ήπιες όσον αφορά στα χρώματα καθώς παίζουν κάτι τρελοί κωδικοί CMYK.
Και καφέ στις ίδιες αποχρώσεις, ναι καλά...
Ας ήταν το τεστ «βάλτε τις μπριζόλες στη σειρά από την πιο καλοψημένη στην λιγότερο ψημένη» και θα σου 'λεγα εγώ, μέχρι και μισό δευτερόλεπτο διαφορά θα ξεχωρίζατε και προέλευση του κρέατος σε υποσημείωση...
Μη δείτε άνθρωπο να προκόβει ρε ρεμάλια...![]()
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!