Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: Aprilia Pegaso vs BMW GS650

Μέλος Το avatar του/της freco
    Είχα το Strada (χρυσό) για 4+ χρόνια.
    Τίμιο μηχανάκι. Τα προβληματάκια που μπορεί να προκύψουν είναι τα εξής:

1. Διακόπτης. Δεν έχουν βάλει ρελέ, περνάει πολύ ρεύμα, με αποτέλεσμα να λιώνει η κόλληση. Λύση: Ενισχύεις την κόλληση ή βάζεις ρελέ των 2,5 ευρώ. Ειρωνεία, ότι κάτω από το ντεπόζιτο υπάρχουν άλλοι 3 και η μ@λακισμένη Απρίλια δεν έβαλε άλλον ένα με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται το πρόβλημα.

2. Στο ντεπόζιτο υπάρχει καπάκι που ανοίγει με ελατήριο που το κρατάει ανοιχτό για να βάζεις βενζίνη. Πολλές φορές στραβώνει το ελατήριο και δεν στέκεται ανοιχτό. Λύση: Με κάποιο τρόπο το στερεώνεις καλύτερα να είναι όρθιο. Κάνε μια πατέντα. Στο δικό μου δεν έγινε ποτέ αλλά σε φίλους που βολτάραμε παρέα άκουσα πως γίνεται.

3. Τρόμπα βενζίνης. Εμένα μετά από 24.000 χλμ δεν χάλασε. Λύση: την αλλάζεις με κάποια aftermarket με κόστος γύρω στα 120 ευρώ με την εργασία απ' όσο θυμάμαι.

4. Κατά κάποιο παράξενο τρόπο το μηχανάκι "τραβάει" λίγο αριστερά. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν η ιδέα μου αλλά τελικά αποδείχτηκε πως πρέπει να είναι γενικότερο πρόβλημα. (Το έχει και το RSV4 !!!)

5. Το καντράν μπάζει νερό. Λύση: Μπορείς να το ανοίξεις και να το στεγανοποιήσεις (βλ PDF στο τέλος). Εγώ το άλλαξα στην εγγύηση αλλά το καινούργιο έμπαζε περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση η λύση ακούει στο όνομα bill. Λεπτομέρειες στο apriliabikers.gr.

Με το Strada έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Με την aprilia όχι. Θεωρώ ότι έχει γραμμένους τους πελάτες της και διαιωνίζονται ΗΛΙΘΙΕΣ βλάβες που εύκολα και φθηνά θα μπορούσε να έχει εξαλείψει.

ΥΓ. Παλιότερα είχα φτιάξει ένα PDF για όλους τους κατόχους στα ελληνικά και στα αγγλικά με βελτιώσεις και μόντες. Μπορεί όποιος θέλει να το πάρει από εδώ.
    Όχι "αμήχανος" πλέον...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Βάλθηκες να μου χαλάσεις την τρόμπα εσύ

Αφού δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα εγώ φταίω; (φτου μην το ματιάσω.... )

Το έχω διαβάσει και το έχω υπόψη αν τυχόν προκύψει... πάντως για τον φόβο των ιουδαίων ΠΟΤΕ δεν το αφήνω για πολύ με ελάχιστη βενζίνη μέσα και είμαι κομπλέ ως τώρα.
    Παραδόξως αυτό που είχα τότε λόγω δουλειάς και συνθηκών δούλευε συχνά με ελάχιστη βενζίνη και δεν έπαθε τπτ
    Αλλά ίδια μηχανάκια όμως έπαθαν

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Βάλθηκες να μου χαλάσεις την τρόμπα εσύ

Που να ημουν και κανας εμπορος
    Μακαρι να μην παθει ποτε τιποτα
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από freco Προβολή μηνύματος
    Είχα το Strada (χρυσό) για 4+ χρόνια.
    Τίμιο μηχανάκι. Τα προβληματάκια που μπορεί να προκύψουν είναι τα εξής:

1. Διακόπτης. Δεν έχουν βάλει ρελέ, περνάει πολύ ρεύμα, με αποτέλεσμα να λιώνει η κόλληση. Λύση: Ενισχύεις την κόλληση ή βάζεις ρελέ των 2,5 ευρώ. Ειρωνεία, ότι κάτω από το ντεπόζιτο υπάρχουν άλλοι 3 και η μ@λακισμένη Απρίλια δεν έβαλε άλλον ένα με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται το πρόβλημα.

2. Στο ντεπόζιτο υπάρχει καπάκι που ανοίγει με ελατήριο που το κρατάει ανοιχτό για να βάζεις βενζίνη. Πολλές φορές στραβώνει το ελατήριο και δεν στέκεται ανοιχτό. Λύση: Με κάποιο τρόπο το στερεώνεις καλύτερα να είναι όρθιο. Κάνε μια πατέντα. Στο δικό μου δεν έγινε ποτέ αλλά σε φίλους που βολτάραμε παρέα άκουσα πως γίνεται.

3. Τρόμπα βενζίνης. Εμένα μετά από 24.000 χλμ δεν χάλασε. Λύση: την αλλάζεις με κάποια aftermarket με κόστος γύρω στα 120 ευρώ με την εργασία απ' όσο θυμάμαι.

4. Κατά κάποιο παράξενο τρόπο το μηχανάκι "τραβάει" λίγο αριστερά. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν η ιδέα μου αλλά τελικά αποδείχτηκε πως πρέπει να είναι γενικότερο πρόβλημα. (Το έχει και το RSV4 !!!)

5. Το καντράν μπάζει νερό. Λύση: Μπορείς να το ανοίξεις και να το στεγανοποιήσεις (βλ PDF στο τέλος). Εγώ το άλλαξα στην εγγύηση αλλά το καινούργιο έμπαζε περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση η λύση ακούει στο όνομα bill. Λεπτομέρειες στο apriliabikers.gr.

Με το Strada έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Με την aprilia όχι. Θεωρώ ότι έχει γραμμένους τους πελάτες της και διαιωνίζονται ΗΛΙΘΙΕΣ βλάβες που εύκολα και φθηνά θα μπορούσε να έχει εξαλείψει.

ΥΓ. Παλιότερα είχα φτιάξει ένα PDF για όλους τους κατόχους στα ελληνικά και στα αγγλικά με βελτιώσεις και μόντες. Μπορεί όποιος θέλει να το πάρει από εδώ.

Tις έχω δει τις μόντες σου όλες και τις έχω στον υπολογιστή μου ΚΑΙ τις έχω τυπώσει (για τον φόβο των Ιουδαίων ) και απλά προσεύχομαι να μην τις χρειαστώ ποτέ.... όσον αφορά το καντραν απλά δεν ξαναπλησίασα πιεστικό πλυσίματος εκεί μετα την αλλαγή στην εγγύηση που έκανα και μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει πρόβλημα, μια μόνο φορά που έβρεχε καταρρακτωδώς 3 μέρες πήρε ελάχιστη υγρασία η οποία στέγνωσε μόνη της όταν βγήκε ο ήλιος

Συμφωνώ μαζί σου ότι πρόκειται για ΗΛΙΘΙΕΣ βλάβεςτις οποίες η aprilia θα μπορούσε να διορθώσει στις επόμενες εκδόσεις χωρίις να ξοδευτεί, αλλά...... φευ.

Όπως και να έχει δεν το αλλάζω.... αυτό νομίζω τα λέει όλα
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μαλιστα.
    Το συμπερασμα λοιπον ειναι οτι το gs δεν φτουραει μπροστα στον πηγασο...

Ψαρούλης Το avatar του/της Sele
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Μαλιστα.
    Το συμπερασμα λοιπον ειναι οτι το gs δεν φτουραει μπροστα στον πηγασο...
    Επειδή απ' ότι καταλαβαίνω διαφωνείς θα μπορούσες να αναφέρεις συγκεκριμένους λόγους;
    I suppose it will all make sense when we grow up

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sele Προβολή μηνύματος
    Επειδή απ' ότι καταλαβαίνω διαφωνείς θα μπορούσες να αναφέρεις συγκεκριμένους λόγους;

Λοιπον,κατοχος του gs τα τελευταια 5 χρονια,εχοντας κανει 122.000 χλμ,και εχοντας και μια εμπειρια απο πηγασο,το απριλια
    βγαζει θεματα και η αντ/πεια ειναι για τον πεολα,αυτο το εθαψε το μηχανακι.
    Και το bmw εχει θεματα,τα οποια ομως τα λυνεις για πλακα.
    Η οδικη συμπεριφορα του πηγασου ειναι πιο σπορτιφ,αλλα και το bmw δεν θα σου πει οχι σε φορτωμα και στριψιμο,και ο,τι αλλο του ζητησεις.
    Τον πηγασο τον θεωρω πολυ πιο ευαισθητο σε χαζες μικροζημιες απο το gs,και με μια κακιστη αντ/πεια το πραγμα γινεται δυσαρεστο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    ενώ η BMW εχει γαμαουα αντιπροσωπεια.......

να μεταφερθεί στα ανέκδοτα το θεμα παρακαλω....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    ενώ η BMW εχει γαμαουα αντιπροσωπεια.......

να μεταφερθεί στα ανέκδοτα το θεμα παρακαλω....

Οχι,αλλα σιγουρα πολυ καλυτερη.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    βρειτε μου καλη αντιπροσωπεια και μενα να μαθω γιατι σε οσες εχω παει-δει κλπ ολοι εχουν τα στραβα τους...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Οχι,αλλα σιγουρα πολυ καλυτερη.
    μην το γυρισουμε σε αντιπαραθεση
    αλλα η εμπειρια μου απο επισημη bmw θεσσαλονικης ειναι μαλλον απογοητευτικη

Στην Πατρα θα ηθελα να μαθω που καποτε ο ιδιος ειχε την aprilia και την BMW (τωρα εχει μονο την 2η)
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Στην Πατρα θα ηθελα να μαθω που καποτε ο ιδιος ειχε την aprilia και την BMW (τωρα εχει μονο την 2η)
    Για κλωτσιδια...
    Ιδιαν πειραν..

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    και την yamaha και την κυμκο κλπ κλπ..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. kle 500 vs aprilia pegaso 650
    από cde στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2013, 00:49
  2. Aprilia Pegaso Strada vs Yamaha XTX660
    από sasares στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2010, 14:48
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2006, 05:28
  4. transalp?v-strom 650?freewind?aprilia pegaso?
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 29/02/2004, 00:04
  5. Gnwmi gia to APRILIA PEGASO 650EI
    από tsoschr στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2004, 10:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας