Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 57

Θέμα: Χρώμα CBF-250: Γνώμες;

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    και το φιδακι επισης ασημενιο εχει αν δεν κανω λαθος. Μονο ο jonpan kai o rezeguet ειναι τα μαυρα προβατα της παρεας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τα έχω βρει σε κάποιο e-shop στο δίκτυο και θα τα παραγγείλω ... όταν τη πάρω. .
    Αν εχεις βρει καγκελα για cbf250, ποσταρε το να δουμε πως μιαζει. Εσυ τη μηχανακι εχεις ρε;

βολτάδικο μέλος
    (ας αρχίσω να γράφω κ εγώ με ελληνικούς χαρακτήρες!)

μια φορά το είχα παρκάρει δίπλα σε ένα μαύρο cbf250 και καθόμουν και τα χάζευα (όπως είπε και ο Ουλάς, ασημί είναι και το δικό μου). Το μαύρο είναι πολύ σκατά (σόρυ κιόλας ε).. Αλλά το ασημί δείχνει πιο πολύ... Πιο μηχανή!

Πολύ ωραίες οι φώτο από Μέγαρα. Ήθελα κ εγώ να έρθω.. Την επόμενη φορά. Αν κ απ ότι διαβάζω είχε ΠΟΛΥ κόσμο η πίστα.. Αν είχε λίγο θα το έχωνα κ εγώ καθώς θέλω να προσπαθήσω να πλησιάσω έστω και λίγο τα όρια μου. Θέλει ψάξιμο το δίτροχο!!
    ...

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    (ας αρχίσω να γράφω κ εγώ με ελληνικούς χαρακτήρες!)

μια φορά το είχα παρκάρει δίπλα σε ένα μαύρο cbf250 και καθόμουν και τα χάζευα (όπως είπε και ο Ουλάς, ασημί είναι και το δικό μου). Το μαύρο είναι πολύ σκατά (σόρυ κιόλας ε).. Αλλά το ασημί δείχνει πιο πολύ... Πιο μηχανή!

κι εμένα πολύ σκατά μου φαίνεται το ασημί, το δικό σου όμως μόνο!! Σόρυ κιόλας έτσι? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αντε με την άλλη παίζει να έρθω κι εγώ...
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

:hypnotize

Προβλεπω διαμαχη...

χαχαχα

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    τωρα αν πω πως το ασημι μοιαζει με ξεχεσμενη κουραδα δηλητιριασμενης φοραδας που πασχει απο χρόνια παθηση διαρροιας εγω θα φταιω? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Λοιπον θα τα στησουμε ολοι μαζι, και οποιο χρωμα βγει πρωτο αυτο ειναι το καλυτερο! Ενταξει;

βολτάδικο μέλος
    Το μαύρο είναι χάλια
    το μαύρο είναι του σατανά
    μην καβαλάτε μαύρα
    το μαύρο μόνο το καπνίζουμεεε

...

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    αλλη δουλεια δεν ειχαμε και τσακωνομαστε για το καλυτερο ΧΡΩΜΑ της ΙΔΙΑΣ μηχανης
    :a31:

παντως να ξερετε οτι το φλωρικο θυληπρεπη ασημι ειναι μια σκατουλα και μιση. Βλακες, ε βλακες

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

βολτάδικο μέλος
    Σε ένα πράγμα όμως θα συμφωνούμε όλοι... Ότι το βυσσινί χρώμα είναι για τον π**** ρεεεε

δεν πιστεύω να έχει κανείς αυτό το χρώμα :rotflmao:
    ...

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Τα χρώματα οχημάτων με βάση τη ψυχοσύνθεση των κατόχων που τα επέλεξαν (Βγαίνει από μεθοδολογίες της Ψυχολογίας) :

Μαύρο : O κάτοχος του οχήματος είναι κυριαρχικός. Απαντάει στους γύρω του με δυνατή φωνή και γρήγορα και απαιτεί ταχύτητα στην επίλυση του κάθε προβλήματος. Συνήθως επιλέγει διεευθυντικές θέσεις στο χώρο εργασίας του.

Ασημί : O κατόχος του οχήματος είναι προσεκτικός. Συνήθως είναι ο πιο αντικειμενικός από όλους τους άλλους και γι αυτό δεν του αρέσει να του φέρνουν αντίρηση σε μία προφανή για αυτόν άποψη. Είναι φυσιολάτρης και κάνει σπορ στη φύση. Φοράει ρούχα με γήινα χρώματα (χακί - μπεζ). Τον ενδιαφέρει η παραμικρή λεπτομέρια. Κάνει συλλογές αντικειμένων. Το μαλί του δεν είναι έξαλο αλλά περιποιημένα. Μιλάει με αργό ρυθμό.

Κόκκινο-Λαχανί-Κίτρινο : Ο κάτοχος του οχήματος είναι επιδραστικός. Αυτόν δεν τον νοιάζει καμία τεχνική λεπτομέρια αλλά τον νοιάζει να δείχνεται στους γύρω του. Φοράει παρδαλά ρούχα με έντονα χρώματα. Το μαλί του είναι τέτοιο ώστε να τραβά τη προσοχή. Δεν πρόκειται να πάει ποτέ στην ερημιά για ορειβασία γιατι εκεί σε ποιον θα δειχτεί :rotflmao: Μιλάει γρήγορα.

Μπλε-Άσπρο: O παθητικός. Αυτός είναι ανασφαλής. Δεν αποφασίζει να αγοράσει τίποτα αν δεν του το προτείνει ο πωλητής. Μιλάει αργά. Τον ενδιαφέρει να έχει δίπλα του ένα άτομο να τον στηρίζει.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κανένας απο τους παραπάνω τύπους συμπεριφορών δεν είναι ο μοναδικός σε ένα άνθρωπο. Όλοι έχουμε μία ποσότητα από αυτούς τους 4 τύπους. Απλά αυτός που έχει μαύρο αυτοκίνητο 99% ΄παρουσιάζει συχνότερα κυριαρχικές τάσεις. Τα ίδια και για τους υπόλοιπους...

Ασημί : O κατόχος του οχήματος είναι προσεκτικός. Συνήθως είναι ο πιο αντικειμενικός από όλους τους άλλους και γι αυτό δεν του αρέσει να του φέρνουν αντίρηση σε μία προφανή για αυτόν άποψη. Είναι φυσιολάτρης και κάνει σπορ στη φύση. Φοράει ρούχα με γήινα χρώματα (χακί - μπεζ). Τον ενδιαφέρει η παραμικρή λεπτομέρια. Κάνει συλλογές αντικειμένων. Το μαλί του δεν είναι έξαλο αλλά περιποιημένα. Μιλάει με αργό ρυθμό.
    Οσο για μενα μενα, απο τα παραπανω δεν ισχυουν, οτι με ενδιαφερει η λεπτομερια, συλογες αντικειμενον, και οτι μηλαω αργα. Σε ολα τα αλλα μεσα επεσες.

Σωωωωπα τωρα Το avatar του/της pelargos1
    Ρε θα σας χεσω ρε .Τι εχει το βυσσινη????? Μια χαρα χρωμα.

Αρχιζω παραθεση επιχειρηματων:

Φαινεται ποιο καλα στα σκοταδια
    Δε λερωνει ευκολα
    Δειχνει το μοτορι μεγαλυτερο (διαπιστωμενο ,σοι το εχοπυν δει διπλα σε αλλο αυτο εχουν πει)
    Και κυριως .....Γουσταρουν ποιο πολυ τα κοριτσακια

Απο την αλλη αν δεν εχεις λεφτα για DUCATTI πας στο cbf και με το κοκκινακι ξεγελιεσαι...

Υ.Γ. ρε θα σας ξεχεσω ρε Με τα συντηριτικα ξεπερασμενα παλιοχρωματα σας.Ρε ουστ ρεεεεεεεε.Ουουουουουου

Τρεχα τρεχα μικρουλι...

Αρα νομιζω εισαι το μονο κοκκινακι μαζι με τον ΤΗΜ.

Σωωωωπα τωρα Το avatar του/της pelargos1
    Αρα και οι μονοι σοβαροι ανθρωποι εδω μεσα
    Τρεχα τρεχα μικρουλι...

Απο που εισαι φιλαρακο; Αθηνα;

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γνώμες για CBF-250;
    από nick16 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 20:40
  2. Θόρυβος στο CBF-250.. γνώμες;
    από johnpan στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2005, 11:06
  3. Hyosong Comet Gt 125-250 ή Honda Cbf 250
    από stam75 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2004, 19:31
  4. Το πήρα λέμε !! (cbf 250)
    από johnpan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 20:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •