Και κατι που ισως δεν το ξερεις.
Οι περισσοτερες οθονες των κινητων δεν δουλευουν με γαντια.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
κακώς δε τα έχεις σε εκτίμηση. είναι εξαιρετικά ποιοτικές κατασκευές και πολλές φορές ανθεκτικότερα από htc samsung που πουλάνε αρκετά και όνομα.
ειδικά το moto g θεωρείται το καλύτερο value for money στις επιλογές που σου δίνει η ελληνική αγορά και παίζει χωρίς αντίπαλο αυτή τη στιγμή εντός Ελλάδας.
επίσης σε αυτό που λέει ο teogtp έχει απόλυτα δίκιο σαν άξιο προσοχής.
αν θες να το δουλεύεις με γάντια θες κινητό αποκλειστικά με RESISTIVE touchscreen.
Όχι δεν ειναι καθόλου απαραίτητο η χρήση με γάντια...
Φιλαράκι να σου προτείνω ανεπιφύλακτα το Vodafone smart με οθόνη 4' κάτω από τα λεφτά που εθεσες
Αν θυμάμαι βγαίνει η89 η99 ευρο
Με ενσωματωμένο GPS και δωρεάν εγκατεστημένο το destinator της mls
Η συσκευή έχει λογισμικό android και νομίζω είναι δυπηρηνο
Είναι alcatel όλο το τηλ
Εγώ έχω το smart mini και ενώ μου το ξεκωλιαζουν τα μικρά, δουλεύει ρολόι
http://www.instructables.com/id/Maki...-Touch-Screen/
(Νομίζω το έχω ξαναβάλει)
OK! Σας διαβάζω όλους...
Ψάχνουμε λοιπόν για διπύρηνο με 1gb μνήμη. Αυτά που μου προτείνατε (Sony, Samsung, Alacatel, Nokia) στο Πάμπλικ μου είπαν οτι δεν λειτουργούν σαν αυτόνομα gps,αλλά μόνο με σύνδεση στο νετ λόγω ύπαρξης a-gps!!! Τι να πω...
Κατά προτίμηση να έχει επεξεργαστή snapdragon. Υπάρχουν διάφορα με επεξεργαστή mediatek τα οποία απλά αργούν να κλειδώσουν δορυφόρους. Μετά λειτουργούν μια χαρά.
αυτά που σου πανε για το a-gps είναι μπούρδες. δουλεύει κανονικά και χωρίς ίντερνετ. το a-gps είναι το assisted gps. πέραν δηλαδή του κανονικού δέκτη gps υπάρχει και μία έξτρα ρύθμιση για να λαμβάνει πληροφορίες στίγματος μέσω ίντερνετ. αν είσαι δηλαδή σε μια καφετέρια στο Χ σημείο και έχεις δυνατότητα check in μέσω fb π.χ. το a-gps λέει στο δέκτη gps που βρίσκεσαι περίπου για να κλειδώσει γρηγορότερα το στίγμα των δορυφόρων. η διαφορά στο κλείδωμα δεν είναι παραπάνω από μερικά δευτερόλεπτα και προσωπικά εγώ έχω μόνιμα κλειστό ίντερνετ και δεδομένα καταρχάς για να μην χρεώνει κατά δεύτερον για να μην τρώει μπαταρία. μια χαρά γρήγορα κλειδώνει σε χρόνο λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα και χωρίς a-gps.
άκου αυτά που σου γράφουμε και άσε τι σου λέει το κάθε παλικαράκι που πήγε σε μια αλυσίδα public, plaisio κλπ για να πάρει το βασικό και να κάνει χαμαλοδουλειά λίγο από όλα δίχως να έχει τελειώσει ούτε καν ΙΕΚ. Αυτά τους λένε να λένε στους πελάτες μπας και μπει καμιά πώληση στο τέλος του μήνα στο ταμείο του καταστήματος και πιάσει στόχο για να μην έρθει η απόλυση.
Άκου αυτά που σου έγραψε ο Τζορτζ.
Από το μενού της συσκευής απ ενεργοποιείς το a gps και δουλεύει κανονικά
η πλοήγηση.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Nαι βρε παιδιά, το ξέρω αυτό για το a-gps ότι δεν ισχύει, ότι δεν ήξεραν δλδ., γι' αυτό έγραψα παραπάνω "Τι να πω!"...![]()
Οσον αφορά το κατάστημα που αναφέρθηκε, λίγο προσοχή γιατί απο τιμές....
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...