Το έχω ξαναδεί το εργάκι δυστυχώς...
Στην ουσία είναι δικό σου πρόβλημα και ανασφάλεια...αυτοί αν ήξεραν ότι απλά θα φύγεις για διακοπές θα έβρισκαν και την λύση στο προβλημά τους, που εσύ όμως το κάνεις δικό σου και αυτοί δεν δίνουν λύση αφού ξέρουν ότι θα το λύσεις εσύ...
Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις αλλά ελπίζω να το πιάνεις...αν καταφέρεις και κάνεις αυτό που πρέπει θα είστε όλοι ευχαριστημένοι, είναι δύσκολο αλλά η μόνη λύση, ανεξαρτησία για σένα αλλά και για εκείνους...![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
δικιά σου είναι η δουλειά? Ξεκόλλα και πήγαινε να περάσεις καλά με τη παρέα σου.
Αν δεν είσαι ανασφάλιστος ... δικαιούσαι την άδεια, δες και εδώ λίγο.
Για την εταιρεία μη φοβάσαι δεν θα πέσει έξω για 10 μέρες απουσία ενός ανθρώπου.
Επειδή και εγώ σε παρόμοιες καταστάσεις πίεσης είμαι προσπαθώ φεύγοντας κάθε μέρα από το γραφείο, (παρόλο που το 8ωρο έγινε 10+) να κλείνω του διακόπτες και να μην είμαι απίκο σε τηλ κτλ.
Άστους πάντως και γυρνώντας χτύπα τους και πόσο χρήσιμος τους είσαι στην εταιρία.
Αν σου δώσουν μερίδιο στα κέρδη ξανασκέψου το μέχρι τότε και όσο δουλεύεις απλά εκεί είσαι ένας απλός δούλος όπως πολλοί από εμάς!!!
επικεντρώσου στο ταξίδι και γέμισε μπαταρίες μέχρι το επόμενο.
Για να ταξιδεψεις με μηχανη και να το απολαυσεις,πρεπει να εισαι ελευθερος.
Εσυ δυστυχως δεν εισαι.Συμβιβασου με κατι κοντινο να ξελαμπικαρεις και ασε αυτο το ταξιδι για του χρονου.
διαφωνώ ρε παιδιά, το θέμα είναι να χρησιμοποιούμε τα τα ταξίδια και για να ελευθερωθούμε, όπως και οτιδήποτε άλλο στην ζωή μας μας ελευθερώνει.
με την ίδια λογική μη πηγαίνουμε για μπύρες, μη κάνετε σεξ, μη κάνετε οικογένεια και φίλους μέχρι να ελευθερωθείτε.
μπορείς να κάνεις και το άλλο. πας πρώτα ένα κοντινό για ΣΚ να ξελαμπικάρεις και μετά ξελαμπικαριμένος πας το 10ήμερο![]()
Ρε μάγκες όσοι λέτε ότι ήδη έχω μαμήσει το ταξίδι ήδη δεν έχετε και πολύ άδικο.
Δυστυχώς με τα πράγματα έτι όπως έχουν εξελιχθεί δεν μπορείς με τίποτα να φύγεις και να τα γράψεις όλα στα παλαιότερα των υποδημάτων σου. Και για το φίλο που είπε “κάνε κάτι πιο κοντινό και άστο για του χρόνου” εγώ βλέπω ότι κάθε χρόνο για όλους μας γίνεται δυσκολότερο.
Εγώ λέω να την κάνω κι ότι είναι να γίνει θα γίνει..
archi αν εχεις μπερδεμα στο κεφαλι σου και οδηγας σε μηχανη,μπορει να μην σου βγει σε καλο.Η μηχανη θελει καθαρο μυαλο και το μυαλο του φιλου μας ,δυστυχως, εχει φαει το μπερδεμα της αρκουδας.
Φυσικα και μπορει να παει οπου θελει,φυσικα και ελπιζω να περασει καλα.Εγω ομως με τετοιο φορτωμα,ταξιδι δεν θα πηγαινα.
Δεν καταλαβαίνω. Τι μπορεί να γίνει δηλαδή; Απλά να σε πρήξουν στο τηλέφωνο, το οποίο θα απαντάς σε κάθε στάση που θα κάνεις. Σαφώς και δεν είναι το πιο βολικό, ίσως να πρέπει να πάρεις και ένα λάπτοπ μαζί ή κάτι τέτοιο. Αλλά να ακυρώσεις το ταξίδι, ξέρω 'γω, λίγο υπερβολικό ίσως.
Ρε παίδες μην κρίνετε όλοι με βάση την δική σας δουλειά. Προφανώς είναι σε εταιρεία που η απουσία ενός ατόμου πραγματικά μετράει και φαίνεται. Περίεργο σας φαίνεται; Είτε θα πάει όλη η επιχείρηση πίσω γιατί λείπει το παιδί σε άδεια, είτε θα συμβιβαστεί και θα ρίξει λιγο νερό στο κρασί σου να λύσει σε 2-3 πρόβλήμματα που θα απαιτούν την προσοχή του. Δεν είναι ασπρο-μαύρο όλα.
Και μόνο που ανοίγει τέτοιο θέμα εδω μέσα σημαίνει οτι τον νοιάζει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του ή ακόμη χειρότερα φοβάται μηπως χάσει την δουλειά του.
Τι είναι καλύτερο; Να πάει στο ταξίδι που θέλει με λίγο σπάσιμο @@ ή να πάει και οταν γυρίσει να τον σουτάρουνε;
οι καιροί είναι δύσκολοι , οι ανάγκες πολλές και η ανεργία τεράστια .
Δυστυχώς ,ο καθένας χειρίζεται όπως εκείνος θεώρει σωστό τις εργασιακές του σχέσεις .
τουλαχιστον , ας γνωρίζουμε ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ άδειας που δικαιούσαι να κλείσεις τηλέφωνα και να μην δώσεις λογαριασμο σε κανενα που πας και τι θα κανεις , και «αδειας» που θα εισαι με ένα τηλεφωνο και ένα λαπτοπ στο χερι και να περιμένεις πότε θα σε φωνάξουν πίσω.
Αυτό , κατά τον νομο , δεν είναι άδεια αλλα εργασία ετοιμότητας (standby) και υπόκειται σε συγκεκριμένους κανόνες της εργατικής νομοθεσίας .
Ψιλα γράμματα θα μου πεις …
προσωπικά μόλις πατάω το πόδι έξω από την εταιρεία κλείνω διακόπτες. Δεν θέλω να συζητάω ούτε να αγχώνομαι περαιτέρω. Δεν τα καταφέρνω πάντα αλλά προσπαθώ. Έχω δημιουργήσει πολλά προβλήματα ήδη στη ποιότητα της ζωής μου και της υγείας μου για χάρη τους και για ψωροδίφραγκα. Θα σηκώσω τηλ και θα εξυπηρετήσω αυτούς που έχουν μείνει πίσω αλλά χωρίς άγχος και χωρίς να χαλάσω τη ζαχαρένια μου.