Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: Σβησιμο εν κινηση xt600 03

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από adrianrw7 Προβολή μηνύματος
    Σημερα παλι δεν μου εκανε κατι τελικα μαλλον ο διακοπτης εφταιγε αλλα μην λεω μεγαλα λογια
    Πάντως στο δικό μου, διακόπτη και kill switch μου έβγαζε. Έριχνα σπρευ επαφών στο kill switch αλλά @@, βαριόμουνα και να το λύσω βλέπεις. Αφήνω το kill switch ανοιχτό (στο ΟΝ) και σβήνω από το κλειδί. Ησύχασα και όλα ΟΚ. Μην αγχώνεσαι το μηχανάκι δεν μασάει από τέτοια, άσε τους ΚαΤεΜάδες να τρέχουνε.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με ενα 600 ενω ειμαι κανονικα σε κινηση ξαφνικα σβηνει κ αφου μιζαρω παιρνει παλι μπροστα μερικες φορες ακουω σκασιμο απο την εξατμιση αφου πατησω γκαζι, παντως δεν το κανει συνεχεια, το εχει ψαξει μηχανικος κ εχει σηκωσει τα χερια εχει αλλαξει πηνια κ ηλεκτρονικη αλλα τιποτα, μηπως ξερει κανεις κατι?
    Φιλαρακι εισαι και πλεονεκτης.....................
    Εδω ο αλλος εχει "οργωσει"σχεδον ολη την Αθηνα με τα ποδια.......
    http://www.moto.gr/forums/showthread...8&highlight=xt
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος
    Φίλε μου, είχα το ίδιο πρόβλημα κι εγω. Υποψιάστηκα το kill switch και είπα κάτσε να μην το κλείσω μια μέρα να δω αν θα το ξανακάνει. Απο τότε δεν το ξανάκανε ποτέ κι εγω δεν έχω ξανακλεισει το kill switch. Τσέκαρέ το

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Μη χρησιμοποιειτε το kill switch γενικοτερα. Σβηνετε με κλειδι. Και αντισκωριακο και σπρει επαφων συχνα. Και στην κλειδαρια.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παντα απο το κλειδι σβηνω ποτε απο το kill τωρα με τον αλλο διακοπτη δεν ξερω το πρωι κατι εκανε αλλα οχι ανυσηχητικο η αλλη λυση ειναι να αλλαξω μιζα και η τελευταια λυση ειναι να το παω σ' ενα παπα να το διαβασει."θα ξαναβαψω μαυρη την yamaha μου"...

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    Παντα απο το κλειδι σβηνω ποτε απο το kill τωρα με τον αλλο διακοπτη δεν ξερω το πρωι κατι εκανε αλλα οχι ανυσηχητικο η αλλη λυση ειναι να αλλαξω μιζα και η τελευταια λυση ειναι να το παω σ' ενα παπα να το διαβασει."θα ξαναβαψω μαυρη την yamaha μου"...
    Ποιόν άλλο διακόπτη;

Ποιόν άλλο διακόπτη;

Εχουμε αλλαξει kill switch μπας κ φταιει αυτος και κανει αυτες τις διακοπες στα ρευματα

Όταν λες ότι κάτι έκανε το πρωί τι εννοείς;

Πάντως μη σκας. Και του αδερφού μου ακριβώς τα ίδια έκανε. Δεν ξαναέκλεισε το kill switch κι όλα έφτιαξαν.

Δεν κλεινω ποτε τον διακοπτη παντα απο κλειδι το πρωι αφου ειχα ανοιχτο το γκαζι σαν να μου εκοψε για λιγο κ μετα οκ

Αν δεν είχε προλάβει να ζεσταθεί το μοτέρ μπορεί και να το κάνει.

Πολύ πιθανό είναι να φταίει και η βενζίνη. Μήπως άλλαξες βενζινάδικο;

Τα καρμπσ είναι καθαρά;

Ναι καθαρο ειναι βεβζινη τωρα βαζω σνεχεια απο 2, 3 αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο κ οταν ειναι ζεστο μου το εχει κανει για να καταλαβεις σαν να μου κοβει κατι στιγμιαια το ρευμα κ μετα κομπλε παταω μιζα κ παιρνει αμεσως δεν εχω γκαζι καθολου

Για βενζίνη και καρμπς ρώτησα επειδή είπες οτι σου έκοψε λίγο στο γκάζι. Όχι για σβήσιμο του κινητήρα.

Έλεγξε και μία το φίλτρο αέρα και το ντεπόζιτο για σκουριές ή κάνα σκουπιδάκι.

Κι εγώ δεν είμαι ειδικός. Απλά προσπαθώ να βοηθήσω με τα λίγα που έμαθα διαβάζοντας φορουμ και ξεψαχνίζοντας το net.

Απλά κοίταξε πρώτα τα απλά για να σιγουρευτείς και μετά πας στα πιο βαθιά γτ αν μπλέξεις με μάστορες θα πα΄νε κατ΄ ευθείαν στα βαθιά μπας και βγάλουν κι αυτοι το χαρτζιλίκι τους (προσωπική εμπειρία)

Να εισαι καλα φιλε μου αλλα ο μηχανικος μου βαζει βγαζει κ γυρναει ανταλλακτικα πισω, παλι καλα δοκιμαζουμε ενα ενα μεχρι να το βρουμε δεν μπορω να κανω κατι αλλο εκτος αν το παω σε αλλον αλλα δεν την παλευω παλι ψαξιμο

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Το μπουζι και τα μπουζοκαλωδια τα ελεγξες τελικα;; ριξε και σπρεϊ επαφων σε ολες τις φυσες απο την ηλεκτρονικη. Ξανατσεκαρε και το διακοπτη του σταντ.
    Και αμα πας στο μαστορα μην του πεις ισως φταιει το α ή το β η ελεγξε μου αυτο ή το αλλο.
    Πες του: Βρες τι φταιει! Πες μου ποσο θα κοστισει (αφου συμφωνεις εσυ) και φτιαχ'το.
    MADE IN JAPAN 日本製

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ρεταρισμα και σβησιμο εν κινηση απο ZZR600
    από nitso στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2013, 09:30
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2012, 14:34
  3. Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2009, 19:04
  4. Λαμπακι λαδιου εν κινηση....!!