Δες το θέμα του μάστορα για επιλογη ον οφ και θα καταλάβεις...
![]()
Δες το θέμα του μάστορα για επιλογη ον οφ και θα καταλάβεις...
![]()
καλησπερα και παλι παιδια.γενικα δεν εχω εμπειρια οπως ειπα απο μηχανες και γιαυτο δεν ξερω τι θελω και τι κανει για μενα ως προς την απειρια μου στις μηχανες αλλα και τον σωματοτυπο μου.
μονο το τι μου αρεσει ξερω και και στα υπολοιπα ειμαι τελειως ασχετος
θα ειναι πολλες φορες δικαβαλο γιατι παντρευομαι απο σεπτεμβρη οποτε θελω να τραβαει δικαβαλο με την γυναικα αντε μεχρι χαλκιδικη οχι ποιο μακρια και να μην δυσκολευεται.
το μπατζετ μπορει να παει μεχρι και τα 3000 χιλιαρικα βαρια βαρια (θα προτιμουσα μαζι με τον εξοπλισμο τοσο) απλα οπως ολοι μας θελω το καλυτερο ωστε να μην κανω λαθος στην επιλογη και μετα τρεχω γιατι δεν θα ξαναεχω τα λεφτα ευκολα να αλλαζω μηχανες αναλογα με τα κεφια μου.
Τελευταία τροποποίηση από lefteris89; 28/07/2014 στις 01:26.
η συγκεκριμενη με τρελαινει εμφανισιακα πραγματικα πολυ ομορφη μηχανη αλλα κοστιζει αρκετα ρε γαμωτο.ασε που αυτες οι 600αρες δεν νομιζω να εχουν πολυ ζωη στα χερια ενος καινουργιου οδηγου.γιατι στανταρ θα γλυκαθω και θα φαω και τα μουτρα μου και 3000-4000 χιλιαρικα θα κλαιω.
αν πηγαινα σε 600αρα που δεν θα παω γιατι με φοβιζει να πω την αληθεια θα πηγαινα για αυτην λογω τιμης
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5346964/
Νουμπας...
Μη σε αγχωνουν τα κυβικα , καμια σχεση το μονοκυλινδρο με το τετρακυλινδρο , το MT 03 ειναι μονοκυλινδρο (μοτερ απο XT ) και ευκολακι ...το fazer απο την αλλη εχει τα διπλασια αλογα και εντελως διαφορετικη αποδοση ...
Με 3000 βρισκεις ανετα ΜΤ03
Καλο το ΜΤ03. Το βρισκεις οντως σε αυτα τα λεφτα. Μοτερ απο ΧΤ660. Ροπατο και ηρεμο. Ενα αρνητικο που εχω διαβασει για το συγκεκριμενο (δεν το 'χει κανενας να μου πει την αποψη του) ειναι οτι σε συνθηκες ζεστης μεσα στην πολη το αμορτισερ εκει που το βαλαν υπερθερμαινεται και υπολειτουργει. Δεν γνωριζω κατα ποσο ισχυει αλλα δεν μου φαινεται και απιθανο εκει που ειναι. (ο εντυπωσιασμος μας μαρανε!) Στη θεση του θα προτεινα ενα χτχ πιο καλα. Λιγοτερο street αλλα πιο πρακτικο.
Λευτερη με την αγγελια που εβαλες κατι παιζει. Δεν υπαρχουν fazer του '10 στα 1800 Ευρω με την καμια.
MADE IN JAPAN 日本製
Εγώ πάλι θα σου έλεγα μακριά από μονοκύλινδρα (πολλές δονήσεις), να βάλεις κάτι παραπάνω και να πάρεις η δικύλινδρο ή τετρακύλινδρο
Νομίζω δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο μονοκύλινδρο SuperMotard μέσα στην πόλη. Είτε πας για βολτα, είτε για δουλειά πάντα είσαι με το χαμόγελο στα χείλη. Για ταξίδι ομως κλάφτα
Υπερβολικοι ... σιγα τους κραδασμους που εχει . Τα πολιτισμενα μονοκυλινδρα πλεον δεν εχουν κραδασμους σε σημειο να μη ταξιδευεις ανετα ... πχ F 650 gs .
....μα σεικερ????![]()