Εννοειται πως δεν αξιζει να παρεις 125! 1000+ και παλι ψοφια ειναι!
Πες μας Βαγγελη τι χρηση θα κανεις στο μηχανακι και θα σε κατατοπισουμε. Ολα εξαρτωνται απο τη χρηση για την οποια τα θες.
Πες και το μπατζετ σου και τι διπλωμα εχεις.
![]()
Εννοειται πως δεν αξιζει να παρεις 125! 1000+ και παλι ψοφια ειναι!
Πες μας Βαγγελη τι χρηση θα κανεις στο μηχανακι και θα σε κατατοπισουμε. Ολα εξαρτωνται απο τη χρηση για την οποια τα θες.
Πες και το μπατζετ σου και τι διπλωμα εχεις.
![]()
MADE IN JAPAN 日本製
το διπλωμα το εβγαλα πριν απο 3μηνες οποτε δεν με καλυπτει για 250,τι προστιμο προβλεπεται αν με πιασουν με το α1[αυτοματο]σε αυτην την περιπτωση?
σαν πρωτο μηχανακι αξιζει
λοιπον εχω το α1 αυτοματο[μαλακια αυτο] με μπατζετ 2000,την μηχανη την θελω κυριως για αθηνα...τι λετε?
δηλαδη με το Α1 αυτοματο
δεν μπορεις να οδηγησεις συμπλεκτη ε?
τοτε παπι
στα 125 παιζουν απειρα
οτι παπι εχω βρει[για καλο παπι και καινουργιο]παλι τα ιδια λεφτα θα δωσω,αξιζει κατα την γνωμη σας η αγορα του?σιγουρα για αθηνα που το θελω ειναι το ιδανικο αλλα και παλι ειναι παπι ποδηλατο πως να το κανουμε.....
Παπι. Ενα καλο μεταχειρισμενο. Και κρατα τα υπολοιπα λεφτα για το Α2 και την επομενη μοτο.
Και καινουργιο παιρνεις με 2000 αλλα δεν πιστευω οτι αξιζει να τα δωσεις.
Και μην οδηγας κατι χωρις το καταληλο διπλωμα. Ειναι μεγαλη μλκ.![]()
MADE IN JAPAN 日本製
οκ φιλε σας ευχαριστω πολυ και τους δυο,οποτε κοιταζω για μεταχειρισμενο παπι125 καμια προταση?modenas,crypton r????τι λετε...
Θα γινω γραφικος που θα το ξαναπω αλλα εμενα τα αγαπημενα μου παπια και αυτα που προτεινω παντα ειναι τα Astrea και τα Supra της Honda.
Βεβαια στο θεμα παπιου δεν ειμαι ειδικος. Απ'οτι ακουω για το Crypton το τελευταιο πρεπει να ειναι πολυ καλο.
MADE IN JAPAN 日本製
οντως το astrea το εχω οδηγησει και ειναι σκυλι,οπως και να εχει σας ευχαριστω ξανα...