Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: Τροχαιο

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    Περαστικά σου !!!
    και μήν διανοηθείς να μην ξανακαβαλήσεις
    δεν θα μας βάλουν έτσι εύκολα κάτω μερικά σπασίματα
    "Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas NL
    Περαστικά φίλε να είναι και καλή ανάρρωση,

τα σίδερα ξαναφτιάχνονται, οι άνθρωποι όμως όχι.

Εύχομαι η μοτοσυκλέτα να επανέλθει, όπως και το ηθικό.

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    περαστικά !

το χειρότερο που παθαίνεις μετα από ατύχημα είναι ο τραυματισμος της ψυχολογιας μας!

Μη σε παίρνει από κάτω!

Τράκαρες !Ευτυχώς είσαι καλά ζείς, χτύπησες όμως το πόδι , θα ακολουθήσεις τις συμβουλές του γιατρού καιόλα θα πάνε τέλεια.

Το πόδι σου , θα πάθεις πλάκα με το πόσο γρήγορα θ βελτιωθεί!

Προσπάθησε όσο μπορείς να κάνεις την καθημερινότητα σου όμορφη έστω και με αυτές τις συνθθήκες

Βγες για κανα καφεδάκι με φιλαράκια , κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν γενικά

Σόρρυ που στα έπρηξα αλλά μου ξύπνησες μνήμες και ...

Μη μασάς

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Περαστικά φίλε εσύ είσαι μια χαρά αυτό να σκέφτεσαι!!!

αλλά με αυτό
    Προσοχη στους γερους με τα κουτια!
    κάτι πρέπει να κάνουμε έχω ακούσει πολλά τελευταία και πάλι σήμερα βγήκε ένας χωρίς ούτε καθρέπτη να κοιτάξει ούτε τίποτα....

Περαστικά φίλε και μακριά απο αλκοόλ όσο ''δένει'' το κόκκαλο...
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Περαστικά ρε παληκάρι.

Όσο για τη μηχανή μην ανησυχείς.Είναι αρχή ακόμα.Όταν περάσει λίγο ο καιρός θα ξανακαβαλήσεις.Trust me.
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

είδα φως και μπήκα
    περαστικά φίλε μου και μην σε παίρνει απο κάτω. Αν ήταν σε κάθε στραβή που μας συμβαίνει να τα παρατάμε (π.χ. τράκαρα δεν ξανακαβαλάω) τότε αλλίμονο.

Όταν πήρα την πρώτη μου μηχανή στους 3 μήνες είχα μια πτώση στην οποία δεν σκοτώθηκα από θαύμα (κατάφερα, δεν ξέρω πως, και έδιωξα την μηχανή από πάνω μου και αντί να φέρω τούμπες, απλα σύρθηκα στην άσφαλτο...) Είχα πάρει τέτοιο φόβο που για καμια βδομάδα σκεφτόμουνα να την πουλήσω την"ρημάδα"...μετά από 1 μήνα είχα τέτοια κάψα να την καβαλήσω που δεν με κραταγε τίποτα...Είναι "μικρόβιο" η μηχανή φίλε μου, από το οποίο, εγώ τουλάχιστον, δεν θέλω να γιατρευτώ!!!

περαστηκα και απο μενα και καλη αναρωση πλεον
    αφου ολα ειναι καλα και για σενα και για το φιλο σου παλι καλα

γαμησε το π[@#στη και οταν ηρεμησεις αποφασιζεις για το αν θα ξανακαβαλησεις

Όταν η πόλη κοιμάται.......

Οποιος ενδιαφερεται για καλό κρανος παντος, ας παρει Arai!

πεταχτικα πολύ ψηλα στο ατύχημα και εσκασα κατω μετα απο 3 τουμπες στον αερα και δεν επαθα τπτ.. Ο Συνεπιβατης μου επειδη ειχε κρανος ανοικτου τυπου ειχε εκδορες στο προσωπο αλλα ευτυχως μικρές!

Παντος χωρις τα κρανη θα ειχαμε και οι δυο κρανιοεγκεφαλικες ΣΤΑΝΤΑΡ

Ευτυχως φορουσα και το Dainese το μπουφαν και γλυτωσα απο σπασιμο ομου κατα την προσγειωση και απο εκδορες! Το βαρος ομως περασε απο τον ομο στην κλειδα και εσπασε αυτη... Ευτυχως εχει ειδη επουλωθει...

Ευχαριστω για τη συμπαρασταση
    OMG!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hornetakias
    Περαστικά και από μένα και μην σκας σε κανένα δίμηνο δεν θα θυμάσε τίποτα.Το μόνο σίγουρο είναι
    ότι θα ξανακαβαλήσεις μηχανή αλλά θα πηγαίνεις σαν κότα,θα είναι σαν την πρώτη φορά που οδήγισες(για λίγο εννοείται.........).

Πάντως οι κολόγεροι με τα σαράβαλα εικοσαετίας και οι γκόμενες με τα κινητά πρέπει να πάρουν τον ...........
    Πριν 1 χρόνο ενας γέρος(με LADA παρακαλώ) πέρασε με STOP και εγώ αναγκαστικά έπεσα πάνω του.
    Δεν φτάνει αυτό αλλά γυρίζει και μου λέει "εντάξει μηχανάκι είσαι γιατί δεν σταμάτησες:hypnotize :a37:"
    Το νου σας γιατί παραμονεύουν πολλοί μαλάκες.

Φιλαράκι περαστικά.Σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θές να ακούς μετά το ατύχημα σου είναι για μηχανές. Και σωστά κάνεις. Άστο λίγο να ηρεμήσεις.Να "δέσει" το πόδι σου. Και μετά σκέψου το ήρεμα. Βάλτα κάτω και αποφάσισε τι πραγματικά θές να κάνεις.Με την υσηχία σου πάνω από όλα! Μόνο μήν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα όσο καιρό αναρώνεις.Τό ίδιο έπαθα και εγώ το 2000 και μάλιστα 15 Αυγούστου (πρώτη ημέρα της άδειας μου!) και ενώ πήγαινα να πάρω το πλοίο για να φύγω. Ενας μπάρμπας απο το αντίθετο ρέυμα έχει βγάλει φλάς να στρίψει δεξιά (δηλαδή περιμένει στα αριστερά μου - φάτσα) και την ώρα που φτάνω στα 3 μέτρα (αφού με περίμενε 2-3 δευτερόλεπτα να τον πλησιάσω) νομίζει ο μαλάκας ότι το κουτί του θα εκτιναχθεί πιο γρήγορα απο εμένα και μου κλείνει τον δρόμο κάθετα! (σε μεγάλο δρόμο Λ.Λαυρίου μετα το Jumbo). Σιγά μην μπόρεσα να κάνω τίποτα. Τσάκισα το superfour μου πάνω στο καπώ του και με μία βουτιά έφυγα στο αντίθετο.Και χτύπησα,και μάτωσα και..και..και.. Την μηχανή δεν την ξαναείδα απο τότε. Την πούλησε ο πατέρας μου για παλιοσίδερα (και μιλάμε για την πρώτη μεγάλη μου μηχανή). Φοβήθηκα.Πήρα Κουτί.Βαρέθηκα.Μετά απο 2 χρόνια πήρα το GullArm μου.Τώρα χαίρομαι το Hornet μου.Τέλος.Οτι και να κάνεις να είσαι καλά φίλε.

ευχαριστω παρα πολύ για τη συμπαρασταση παιδια.. τη χρειαζομαι όσο τιποτα αυτο το καιρο..

ειμαι ακομα πολύ ασχημα..
    OMG!

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    τα δυσάρεστα πράγματα έχουν την ιδιότητα να μάς τσαλακώνουν την αυτοπεποιήθηση και να μάς τρομάζουν ενίοτε
    ευελπιστώ οτι είναι μόνο για λίγο αυτό....περαστικά σου φίλε μου και κάθε μέρα που περνά, θα είσαι όλο και καλύτερα...
    να θυμάσαι ωστόσο, πώς δεν είσαι μόνος σου...
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    περαστικα σου φιλε μου! ευχομαι συντομα να γινουν καλα και το σωμα σου, και η ψυχολογια σου!!

μην απογοητευεσαι!!! το σημαντικο ειναι οτι θα γινεις καλα!! κουραγιο και υπομονη!!!!
    το original α-μηχανο™ μελος

Περαστικά και στο σώμα και στην ψυχή. Μην μασάς. Σε 1-2 μήνες θα ξεχάσεις τον πόνο, και θα καλαμπουρίζεις

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θανατηφόρο Τροχαίο
    από Gema22 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 146
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2021, 12:51
  2. Τροχαίο και εγκατάλειψη
    από jarv στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2005, 10:22
  3. Κι άλλο τροχαίο...
    από jtoros στο forum Στραβά κι ανάποδα