φιλε μου, αν μου επιτρεπεις να σε αποκαλω ετσι, πιστεψε με, ηρθα εδω με την συζυγο , για ενα καλυτερο μελλον για την οικογενεια. πιστευα οτι η σουηδια ειναι πολυ καλυτερη χωρα, σε ολα. τελικα διαπιστωσα οτι σε πολυ λιγα πραγματα ειναι καλυτερη. ΕΛΛΑΔΑ Κ ΠΑΛΙ ΕΛΛΑΔΑ. για τι να λεμε τωρα. μην ακουει κανεις τιποτα. μονο οι δρομοι μας ειναι χειροτεροι. κατα τα αλλα ειμαστε καλυτεροι. νοσοκομεια κ δω πληρωνεις, κ εχει κ ουρες αναμονης, κ τα φαρμακα ειναι πανακριβα, κ εφορια ειναι πολυ μεγαλη, κ το συστημα παιδειας ειναι χειροτερο, η νεολαια τους παει κατα διαολου, ολες οι ρατσες, οχι μονο τα σουηδακια. αλκοολισμος ειναι αστα να πανε, ναρκωτικα το ιδιο, εγκληματικοτητα.Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΤΟ θα ισχύει αυτό????
μαζευέ τα μπογαλάκια σου ... τσίμπα και 5- 6 σουηδέζες και για μας ....και κατέβα ελλάδα......
και εγώ τόσα χρόνια στην Αγγλία τι κατάλαβα.....στο κολόνησο!!!
σαν την ελλάδα πουθενά!!!!!!
που θα πάει θα τους φάμε και τους ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ τις αδελφάρες
α ναι. κ τον μαρτιο επιστρεφουμε. δεν ειναι για μας εδω. 3 χρονακια τα ξοδεψα στο ετσι. μονο το οτι δεν καβαλησα μηχανη αυτα τα χρονια φτανει για μενα. κ ο αλλος μεγαλος μου ερωτας , η θαλασσα. καταδυσεις , ψαροντουφεκο, ηρεμα σ-κ με σκηνουλα στην παραλια.
αλλα επιτελους πηραμε κ μεις τον δρομο της επιστροφης.
ισως αν τα συμφωνησουμε καλα, να βρεθουμε καμια φορα για μπυριτσα.
κ κατι τελευταιο.
ΕΛΛΑΔΑ Κ ΠΑΛΙ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ