450 κυβικα για χωμα? Ελεφαντας μπροστα σε ενα SX250
1290 κυβικα ονοφoειδες για τουρινγκ? Μπαλαρινα μπροστα σε ενα FJR1300
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοιος αφορισμος ρε παιδια.σας.υποχρεωσε κανεις να την αγορασετε και δεν το λετε?καλη η εξελιξη αλλα για μενα λαθος της κτμ ειναι η καταργηση του μεσαιου adventure.εκεινο το μηχανακι με καινουργιο μοτερ και περιφερειακα θα ηταν απιστευτο.προσωπικα το 1290 το βλεπω με πολυ καλο ματι!παντα το περισσοτερο γκαζι ειναι καλυτερο...
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Το θέμα είναι ότι αυτή την στιγμή πουλάνε αυτά, άρα εξελίσσονται αυτά... Όταν θα έρθει η φάση και η μόδα των μικρών αντβε, τότε θα βγουν και τα αντίστοιχα...
Σιγά τώρα μην κάτσει η ΚΤΜ για 5 10 καυλωμένα σαν τον Ροαντ να στήσει ένα 390 αντβε... Πουλάνε τα μεγάλα, τέλος... Διότι και εδώ όταν το χρήμα υπήρχε, όλοι μαουνες αγοράζαμε... Διότι όσο ποιο καινούριο το μηχανάκι τόσο ποιο κάλο, εκτός από το design. Εκτος μερικών ελαχίστων εξαιρέσεων.
Διότι ποιος δεν θα ήθελε ένα καινούριο μασίνι, με τα μπλιμπλικια όλα και να του πίνει το αίμα? Αλλά δεν υπάρχει σάλιο και λέμε, σαν το 990 και την Αφρικα δεν θα ξαναβγούν μηχανάκια..χαχαχαχα...
Προσωπικά το βρίσκω όμορφο, και αναμένουμε την έκθεση του Βερολίνου.
Διότι απαξ και σου αρέσουν τα ον οφ, η χαρά που σου δίνει μια μαουνα καλοζυγισμενη με όρεξη να σου κάνει τα χατίρια, είναι μεγάλη...
Πάντως το κλου είναι το εξης. Σχολίασε ο Colebach το ποστ του roadspirit στο blog της ΚΤΜ σχετικά με το 1290, οπου τους εγραψε βγαλτε ενα 390 ανβτε ρε και με την σειρα του αυτος παροτρυνει μεσο fb να αφησουν ολοι ενα αντιστοιχο σχόλιο μπας και το φτιάξουν...
Me gusta la moto, me gustas tu....
Αυτα τα ΜΕκαΝΑκια ειναι για αλλες χωρες,αλλους λαους,αλλες τσεπες.Εδω ,στην Ελλαδα απο τοτε που τα Cayenne αντικατασταθηκανε απο τα Smart,ολοι θυμηθηκαν να γινουν καθαροαιμοι αντβετσουραδες.Ετσι και ξανααρχιζανε οι τραπεζες να μοιραζουν δανικα,υποψηφιο best seller θα ηταν το 1290
κουκουρουκουκου
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Βάλτε κανένα λινκ μωρε.
Sent from me using a computer.
Α καλά αλλού έψαχνα εγώ. Thanks Joy.
Well done Yannis.
Sent from me using a computer.
Τελευταία τροποποίηση από Vstrommer71; 23/08/2014 στις 13:04.
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Καλα τι ζαντες θα βαλεις;; απο χρυσο;;;
Και γω παντως θα το πουλαγα αν μου το χαριζαν και θα παιρνα κατι μικροτερο και τα ρεστα αξεσουαρ, βενζινη και καμια μπυρα. Βαρκα εχω ηδη, δε θελω και αλλη.
Γενικοτερα το θεωρω ανοικονομητο να βαζεις κυβικα αυτοκινητου σε μοτοσυκλετες. Μεχρι 1000 και πολλα ειναι.
Το 390 μου φαινεται μια απολυτως σωστη και λογικη προταση για αυτη τη δουλεια πχ.
MADE IN JAPAN 日本製