Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 60

Θέμα: Βοηθεια με backup βασης δεδομενων ενος φορουμ

Την ξενερα την εχω και γω και δεν τη βλεπω να φευγει κιολας ....

Τωρα βεβαια εχω παραλληλα και την απορια " γιατι ο Νικος θελει να πει καποια πραγματα , τωρα " ?

Αλλα εχω και τη περιεργεια του τι θα ακουσω ....

Οπως και να χει βεβαια μενω στο πρωτο κυριως που ειναι η ξενερα και που μαλλον ειναι και μη αναστρεψιμη

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος

Τωρα βεβαια εχω παραλληλα και την απορια " γιατι ο Νικος θελει να πει καποια πραγματα , τωρα " ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από powerphot Προβολή μηνύματος
    Βέβαια, και πολύ σωστά, κάποιος θα σκεφτεί: «κι εσένα τι σε κόφτει αφού πριν 3 χρόνια,( μας είπαν) ότι τα παράτησες».
    Σωστά! Τα παράτησα, αλλά λάθος σας τα είπαν!

Συνεχίζεται…διότι ευτυχώς έχω και δουλειά.
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    5 χρόνια μέλος στο ΑΒ και μετά του ότι έγινε έχω κι εγώ απογοητευτεί.

Πως γίνεται τέτοια ανευθυνότητα;
    Κι απ'όσο καταλαβαίνω ο άντμιν έβγαζε λεφτά (όσα τέσπα) από τις διαφημίσεις που έπαιζαν στο φόρουμ.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Κι εγώ είχα γίνει μέλος εκεί, όταν πρωτοπήρα τον Πήγασο, η αλήθεια είναι ότι βοηθήθηκα ΠΟΛΥ στο θρεντ του από τα παιδιά που έγραψαν εδώ σήμερα και χθες, με τα ανεκτίμητα, είναι αλήθεια τεχνικά ποστ που έγραψαν εκεί για να αντιμετωπίσω τα όποια θεματάκια της μηχανής.

Κρίμα να έχει τέτοια κατάληξη, δεν του άξιζε
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος

Οπως και να χει βεβαια μενω στο πρωτο κυριως που ειναι η ξενερα και που μαλλον ειναι και μη αναστρεψιμη
    Και εγώ είμαι περίεργος να μάθω πως ξαφνικά τα 4 άτομα που εφτιαξαν και στήριζαν το ΑΒ (powerphot,themis,saddle,zeppelin) "εξαφανίστηκαν" από τον webmaster, που έφτασε στο σημείο να μηδενίσει το post counter τους για να μην φαίνεται ότι πέρασαν από εκεί.

Κατινιά βραζιλιανικης σαπουνόπερας, που σε πιάνουν τα γέλια με το μυαλό αυτού που το σκεφτηκε...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Κι εφόσον λοιπόν υποσχέθηκα ότι αν συνεχίσουν κάποιοι να με αγνοούν θα συνεχίσω η ιστορία δημόσια,
    «Έτσι για την ιστορία» λοιπόν

Η συνέχεια…

Το να πληρώνεις κάθε 2 χρόνια ένα domain, κι ένα χώρο σέρβερ που φιλοξενεί ένα site δεν είναι το ίδιο συναίσθημα με το να «αγαπάς» κάποια πράγματα και να τα συγκεντρώνεις κάπου, να τα προσέχεις, να τα καθαρίζεις, να τα στολίζεις, και καμιά φορά γαβγίζεις στους κακούς. Όπως κι άλλα πολλά συναισθήματα τα οποία λαμβάνεις σε ένα χώρο όπως τα φόρουμς.
    Καμιά 20ρια άτομα εδώ μέσα καταλαβαίνουν από πρώτο χέρι ακριβώς τι εννοώ.

Αυτό το «χάσιμο» λοιπόν ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, όπως συνέβησαν κι άλλα αλλά το ρίξαμε στην …κρίση.
    Α, και το άλλο; εξίσου σημαντικό; Εξαφανίστηκαν τελικά όλες μα όλες(!) οι φωτογραφίες από ολόκληρο το χρονικό διάστημα που κατοχυρώθηκε και λειτουργεί το σημερινό domain, δηλαδή από το 2006.
    Πριν το 06’ είχε άλλο όνομα, τα επίσημα «βαφτίσια» κι επιλογή ονόματος να ξέρετε έγιναν αργότερα, και έγιναν «συλλογικά» με την βοήθεια των μελών του.
    Υπάρχουν αυτά όλα γραπτά. (αν δεν έχει χαθεί κι αυτό το backup).
    Το επισημαίνω αυτό, όνομα και ημερομηνία, τα οποία είναι μεταγενέστερα από την ημερομηνία όπου κάποιοι υποστηρίζουν ότι το «ίδρυσαν» και το διεκδικούν σαν.... «πνευματικό τέκνο».
    ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΞΗ
    Αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια για δικαστήρια κι όχι της παρούσης.

Α, λοιπόν τώρα το αγκάθι μου.
    Οκ δεν θα σταθώ άλλο στο μπράφ, άλλωστε κανένας δεν θα μάθει ποτέ τι ακριβώς συνέβη.
    Συμφωνώ όμως με κάποια λόγια που διάβασα, και συμφωνώ απόλυτα …( για τα χαμένα post 4 ετών...φταίει ο Μerfy ο ανάδρομος Ερμής και τα Νεφελιμ).

Επίσης θα ήθελα να ξεκαθαρίσω:
    Α. ότι όλα αυτά που γράφονται δεν έχουν κανένα σκοπό διεκδίκησης σε τίποτα το οποίο δεν είναι δικό μου,
    Β. Ότι, οι πηγές απ’ όπου προέρχονται τα περισσότερα, εκτός από γεγονότα, υπάρχουν και σε γραπτά κείμενα,
    Γ. Θα σταματήσω μόνο εάν ζητηθεί από το moto.gr, ή,
    Δ. Θα σταματήσω, μόνο αν γίνει δεκτό και πάλι το αίτημα μου, το οποίο αυθαίρετα αναιρέθηκε αυτές τις μέρες, που ενώ ίσχυε 4 χρόνια, επειδή πρόσφατα «ανατινάχτηκε» το ΑΒ και χάθηκαν τα θέματα «κράχτες» τεσσάρων ετών.

Αυτό ίσως να στεναχωρήσει ή να νευριάσει κάποιους που τους καταλαβαίνω αλλά λυπάμαι γιαυτό. Πάντα όμως υπάρχει λύση, ακόμα και στα τεχνικά.

Δηλαδή: Πάντα μιλώντας σε προσωπικό επίπεδο, όλη η «προσωπική» μου εργασία, τεχνικά θέματα, τεχνικά κείμενα, που είχα δημιουργήσει το διάστημα 2005 – 2011 (έως και τον 6ο μήνα), να αποσυρθούν από τον συγκεκριμένο χώρο, διότι αρνούμαι να χρησιμοποιούνται για «κράχτες» και για οποιοδήποτε άλλο εμπορικό ή άλλο λόγο.

Η θεματολογία τους είναι με μορφή δομημένων εργασιών, με περιγραφές, συμβουλές, φωτογραφίες, (οι οποίες έτσι κι αλλιώς εξαφανίστηκαν), και συμπεράσματα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν τυπικές συζητήσεις φόρουμ μεταξύ μελών. Του τύπου… «μεγάλε έγραψες παλι,…ΟΥΑΟΥ,… φατσούλες κλπ»

Τα συγκεκριμένα θέματα είχαν σταλεί με λίστα το καλοκαίρι του 2011 στον admin του ΑΒ και σχετικά άμεσα το αίτημα μου εκπληρώθηκε τότε χωρίς πολλά πολλά.
    Τώρα όμως, και μετά την καταστροφή, και χωρίς να ενημερωθώ χρησιμοποιήθηκε εκείνο το backup της περιόδου της αποχώρησης όλης της ομάδας, και αυτή την στιγμή φιγουράρουν όλων τα θέματα κι οι εργασίες, παίζοντας και πάλι τον ρόλο του «κράχτη».

Μετά από συνεχόμενες μονομερείς επικοινωνίες με τον admin για το θέμα, η μόνη απάντηση που έχω πάρει ήταν μερικά delete κι ένα τυποποιημένο κείμενο (σαν από την γραμματέα) ότι θα κοιτάξουν το θέμα μου. (λες κι είναι πολλοί).

Και εκτός από όλα τα άλλα, (αν χρειαστεί), θα βγει στην επιφάνεια και το φυλαγμένο απειλητικό email που έλαβα από έμπορο άσχετο (φαινομενικά) με το ΑΒ.
    Εκβιασμός? Πες το κι έτσι, από μ..λ…@ς είναι μάλλον καλύτερα.

Ξεκίνησα λίγο ανάποδα, απ΄ το τέλος, δηλαδή του τι έγινε όταν αποχώρισε όλη η ομάδα μου, γιατί είδα μεγάλη ανυπομονησία.

ΝΑΙ, η «ομάδα μου». Το μου το λέω με υπερηφάνεια και γιατί ποτέ δεν θα αλλάξει αυτό που αισθανόμουν κι αισθάνομαι για τα υπόλοιπα άτομα.

Συνεχίζεται, μάλλον με το τέλος…

Δέχομαι και μηνύσεις.
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Τελικά από το backup τι υπάρχει; Το forum engine (php, html κλπ κλπ κλπ) ή η βάση δεδομένων; Αν υπάρχει η βάση τότε μπορεί να ανακτηθεί πολύ πληρφορία. Το κατά πόσο μπορεί να επανατοποθετηθεί θέλει δουλειά αναλόγως την περίπτωση.

Τα συγκεκριμένα θέματα είχαν σταλεί με λίστα το καλοκαίρι του 2011 στον admin του ΑΒ και σχετικά άμεσα το αίτημα μου εκπληρώθηκε τότε χωρίς πολλά πολλά.
    Τώρα όμως, και μετά την καταστροφή, και χωρίς να ενημερωθώ χρησιμοποιήθηκε εκείνο το backup της περιόδου της αποχώρησης όλης της ομάδας, και αυτή την στιγμή φιγουράρουν όλων τα θέματα κι οι εργασίες, παίζοντας και πάλι τον ρόλο του «κράχτη».

Μετά από συνεχόμενες μονομερείς επικοινωνίες με τον admin για το θέμα, η μόνη απάντηση που έχω πάρει ήταν μερικά delete κι ένα τυποποιημένο κείμενο (σαν από την γραμματέα) ότι θα κοιτάξουν το θέμα μου. (λες κι είναι πολλοί )
    .
    Χμ...
    Νομίζω ότι κάτι έχεις χάσει. Εξηγώ...
    Κάποια στιγμή πριν 6-10 μήνες άρχισα να ξαναμπαινω στο AB χωρίς να συμμετεχω. Πρόσεξα κάποια στιγμή κάποιο sticky σου, νομίζω για τον διακόπτη του Pegaso και στο avatar σου post counter 0 (!)

Με ξένισε είναι η αλήθεια, και ποσταρα ερώτημα στο "ότι αφορά το site", αν έχουν διαγραφεί τα post της προηγούμενης ομάδας διαχείρισης, ή μόνο μηδενιστηκε το κοντέρ σας.
    Ο webmaster (τρομάρα του) μου απάντησε ότι τα post υπάρχουν κανονικά.
    Πιθανότατα ο bros400 και ο faraway να θυμούνται την ερώτηση μου, ή και να την είχαν συζητήσει στα ενδότερα.

Επομένως, κάποια στιγμή οι κράχτες σου είχαν επανέλθει, εν αγνοία σου φαντάζομαι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Επομένως, κάποια στιγμή οι κράχτες σου είχαν επανέλθει, εν αγνοία σου φαντάζομαι.

Δεν ισχυει, τουλαχιστον στην ενοτητα των caponord που την εβλεπα καθημερινα.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Δεν ισχυει, τουλαχιστον στην ενοτητα των caponord που την εβλεπα καθημερινα.
    Την ερώτηση μου στον webmaster την είχες δει Κοσμά?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Δεν το θυμαμαι Βυρωνα, αλλα δεδομενης της αξιοπιστιας σου σε πιστευω απολυτα.
    Οσον αφορα το ποστ count, οντως στον Νικο (τουλαχιστον) ηταν στο 0 αλλα τα μυνηματα του υπηρχαν ακομη (εκτος αυτων που ειχε ζητησει να αποσυρθουν, οπως ανεφερα πιο πανω).
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Χμ...
    Νομίζω ότι κάτι έχεις χάσει. Εξηγώ...
    Κάποια στιγμή πριν 6-10 μήνες άρχισα να ξαναμπαινω στο AB χωρίς να συμμετεχω. Πρόσεξα κάποια στιγμή κάποιο sticky σου, νομίζω για τον διακόπτη του Pegaso και στο avatar σου post counter 0 (!)

Με ξένισε είναι η αλήθεια, και ποσταρα ερώτημα στο "ότι αφορά το site", αν έχουν διαγραφεί τα post της προηγούμενης ομάδας διαχείρισης, ή μόνο μηδενιστηκε το κοντέρ σας.
    Ο webmaster (τρομάρα του) μου απάντησε ότι τα post υπάρχουν κανονικά.
    Πιθανότατα ο bros400 και ο faraway να θυμούνται την ερώτηση μου, ή και να την είχαν συζητήσει στα ενδότερα.

Δεν το γνωρίζω αυτό που λες γιατί δεν παρακολουθούσα.
    Σταμάτησα να ασχολούμαι με το θέμα το 2011 όταν είχα δει ότι πράγματι αφαιρέθηκαν αυτά που ζήτησα.
    Δεν ξέρω αν μετά τα ξαναεβγαλαν εξω.
    Το ξανα έμαθα πριν 20 μέρες όταν καποιος μου είπε..."τα φαντάσματα ξαναγύρισαν".
    Ε, και η συνέχεια έγινε όπως περιγράφω.

Το Τέλος της ιστορίας είναι είναι έτοιμο και έλεγα να το βαλω Δευτέρα για να μην σας κουράζω...

Τη θυμαμαι εγω την ερωτηση Βυρωνα ,.
    Παντως οντως στην ενοτητα caponord που και γω εβλεπα καθημερινα δεν ειχα αντιληφθει την επιστροφη καποιου θεματος απο τα παιδια .

Στις αλλες ενοτητες δεν γνωριζω

καποιος μου είπε..."τα φαντάσματα ξαναγύρισαν".
    Δε λέω...ευγενικός τρόπος να σου πει κάποιος ότι πουρεψες...

Τελείωσε το, δεν έχει νόημα να το αφήσεις για Δευτέρα εφόσον το έχεις γράψει.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια με wheelspin
    από supershitty στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2007, 10:16
  2. Βοήθεια, με κλέβουν!
    από Elektra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 140
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2007, 11:53
  3. Βοήθεια με τα φλας
    από pakis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket